Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
187
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Referans ilanı 4790k
Anakart/CPU : #İşlemci
N
7 yıl
Er
Konu Sahibi


Satıldı!: Forum üzerinden satıldı.
satış kyndil hocamla aramızda gerçekleşmiştir. referans ilanıdır.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nGo -- 9 Şubat 2017; 2:41:3 >

H
7 yıl
Er

Daha dün i7 6700k + gigabyte z170 anakart ve corsair 16 gb 3000 mhz ddr4 rami 2200'e aldım. Ayrıca 22 ay vatan garantili ve kutulu faturalı. Yani bu fiyata revizyon lazım bence.



N
7 yıl
Er
Konu Sahibi

Fiyatta pazarlık payı mevcut birde revizyon yerse yine pazarlık payı bırakmak gerekir ve gıyabında 4690 parasına gider.Aldığınız sistemi iyi kullanmanızı dilerim lakin yaptığınız yorum ile sattığım malın faiş fiyatlı ve 6700k dan daha yavaş olduğu izlenimi verilmiş.Oysa ki gerek bechmark testlerinde gerekse kendimce yaptığım testlerde 4790k hala performans olarak 6700k karşısında geçerliliğini korumuş bir işlemcidir.Kaldı ki asus maximum vii gibi hing-end sayılabilecek bir kart ile satıyorum.Kartı bilen kişiler son derece aşırtmaya müsait bir kart olduğunu 4790k dan gerçek anlamda tam performansını alabileceğini bilirler.İyi niyetinizi anlıyorum ama pm yoluyla bildirseydiniz daha yerinde olurdu saygılar dilerim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.