Note 6 pro dan note 7 ye geçmiş biri olarak, note 7 nin zayıf olduğu tek yönü ön kamerası. Adeta çöp. Onun dışında note 7 her açıdan daha iyi bi telefon.
Note 7 nin artıları + Ekranın güneş altında görünebilirligi daha iyi + Damla çentik + Usb tip c + Malzeme kalitesi + Daha performanslı cpu ve gpu
Eksileri - Ön kamera note 6 pro dan zayıf - Arka kamera çıkıntısı çok fazla
Arka kamera olarak ikisi de üzmez, note 6 pro da note 7 de yeterli ışığın olduğu ortamlarda gayet güzel çekimler yapıyor. Ama düşük ışığa gelince note 7 bir adım daha önde. Batarya performansları ve hoparlör sesi eşit düzeyde. Bu kriterlere göre kararınızı verin ama hangisini alırsanız alın tavsiyem 4 gb ın altına inmeyin.
Not 7
Kaçak çakma imei kayıtlı :1400 tl
Yasal: 1850
Not 6 Pro 4-64
Kaçak çakma imdi kayıtlı: 1250 tl
Yasal: 1600 TL
SIZCE hangi modeli alayım? Ve ka ak mi yasal mi alayım? Tskler
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >