Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
682
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Redmi 4a bootloder kilidi açma
X
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Edit: Cihaz kilitli değilimiş (*mei konusunda yardımcı olabilecek varmı)
Arkadaşlar elimde Redmi 4a var imei nin süresi doldu cihaz kapandı . İnternette malum yöntemler ile kilidi açmadan *mei atma anlatılmış aslında çokta basit görünüyor ama ne yaptıysam başaramadım.Bari bootloder kilidini açayım dedim onu da başaramadım.
Daha önce farklı bir cihazımın kilidini açtığım mi hesabını kullandım. Telefona Çin geliştirici sürüm rom kurdum Olaki bilgisayar sebebi ile olmuyordur diye Windows 7-8-10 li 3 bilgisayarda denedim nafile
Telefonsuz kaldım yardım edebilecek kimse yok mu?
Şimdiden teşekkürler

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyz101 -- 4 Kasım 2017; 18:51:54 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
8 yıl
Binbaşı

Redmi 4A'da istisnai olarak (Xiaomi'nin birçok modelinin dışında kalarak) bootloader açmaya gerek olmadan IMEI değişimi yapabilirsiniz. Snapdragon için IMEI değiştirmeyi Google'da aratırsanız karşınıza gayet iyi anlatılmış Türkçe kaynaklar çıkıyor. Buradaki yöntemleri uygulayabilirsiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.