Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
629
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Recovery mode çeşitli hatalar nedeniyle (1611, 1602, 3194, 2005) tamamlanamıyor
T
13 yıl (59 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Meraba

Elimde bir iPhone4 var, Almanya'dayım ve ebayden bu haliyle aldım. Kabloya taktığımda şuan sadece usb kablo ve itunes işareti gözüküyor. Dün şarjdayken bu işaretin üstünde tuşkilidi ve yanda i harfi vardı. i'ye basınca Imei: unknown iccid unknown yazıları çıkıyordu. (unknown yerine unbekannt yazıyor almancası, bilmem önemli mi?) ama bugün şarja taktığımda sadece usb kablo ve itunes işareti çıkıyor.

Forumda benzer sorunlarla ilgili açıklamaları takip edip kurtarmayı denedim ama yapamadım. İtunes en son 1611 Hatası veriyor. Daha önce 3194, 1602, 2005 gibi hatalar verdi.

redsn0w'la recovery denedim. 6.0.1 le denediğimde missing keys.plist data for this build hatasını verdi. 5.1 denediğimde Exploding failed dedi.

Bu arada host dosyamı daha önce adobe programları yüklemek için değiştirmiştim. şuan orjinal haline getirdim, apple yazan satır yok. kaspersky'i devre dışı bıraktım. yine de olmadı.

Evet, şuan bu telefonu aldığım için pişmanım, pek çıkar yol gözükmüyor, ama yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



T
13 yıl (59 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

pek umursayan olmadı ama ben tekrar yazıyım. host dosyamı tamamen sildim, windows güncellemelerini de yaptım ama pek fark yok. anladığım kadarıyla recovery mode yada dfu mode da olmama bağlı olarak 1611 yada 1602 hatası alıyorum. 9006 aldığım da oldu aa şuan son durum yine 1611 hatası.

Hala bir umut tavsiyelerinizi bekliyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.