Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
189
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Reboot And Select Hatası Acill Yardım
R
11 yıl
Er
Konu Sahibi

Öncelikle Merhaba Arkadaşlar

Arkadaşlar Olayı Baştan Anlatayım . Oyun oynuyordum pc kapandı 2 3 4 defa kapandı sonra şişenin içinde (laptopa su deymesin diye bez koydum sonra buzu ) buz getirdim laptopun sıcak yerine koydum sonra laptop dondu maus felan hiç bişşi olmuyor bi 20 sn ye bekledim bişi olmayıcna kapattım sonra laptopu açayım deyince :
< Resime gitmek için tıklayın >


bu hata yı aldım . Ardından 1 2 Kere Kapatıp Açtım Laptop Geldi . Sonra Gene Dondu Mavi Ekran Geldi Hemen REset Attı Kendi Sonra Tekrardan Fotoğraftaki Hata Geldi FE Şuan Hiç Gelmiyor SAdece Dell in Amblemi Çıkıyor Sonra Bekliyorum Bu Hata Geliyor .


Laptop Kullanıyorum Dell İnspron N5110

4gb Ram Felan War Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin .s



X
11 yıl
Binbaşı

hdd bağlantısına ve hdd ye bakmak lazım cd varsa öncelikle bunu çıkarın ondan sonra deneyin. Eğer zaten cd yoksa suan hdd nizi görmüyor arasıra görmesi demek hdd ye ya güç gitmiyor yada data kısmında sorunları var hdd yi bir çıkarıp takmakta yarar var.

Kolay Gelsin..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
11 yıl
Er
Konu Sahibi

sorun şuki bikere daha böle olmuştu masa üstü pcm de onun kini içini açıp düzeltim amabu laptop içini açarsam garanti dışı kalıo zaten 3 ker egitti sonunda adamlar artı kbu garantili ama içini açama sorun olursa bize getirn dedi D:



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.