Selam arkadaşalar ben rebirth basmak için silahın +1inin high olması ve basıcağımız silahın +7 olması gerekiyor diye biliyorum ama bazı yerlerde görüyorum adam bende +3 Chaotic Staff Rebirth var veya +5 Elixir Rebirth var diyor kafam karıştı silahın +7 olamsı gerekmiyor mu ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
+7 ye önceden basılmıs item . sonra o iteme rebirt basmıstır.. sonra Rebirth +3 olmustur... Yani normalde +8 e yakın bişey ... Reb +5 = +8 Rebirthsiz İTem
+7 silaha rebith basinca +1 rebith oluyor.Rebith kagidiyla upgrade ettiginde +2 rebith +3 rebith oluyor yani normal +7 itemden daha iyi.+5 rebith de zaten +8 normal itemin rebithki hali.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.