Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
146
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Razer Blackshark V2 X White kulaklık satışa çıktı
E
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Razer Blackshark V2 X White kulaklık satışa çıktı



Oyuncu donanımları dünyasının iddialı isimlerinden Razer yeni ürünler piyasaya sürmeye devam ediyor. Razer Blackshark V2 X White kablolu kulaklık modeli beyaz renkten hoşlananlara hitap ediyor.



Razer Blackshark V2 X White özellikleri ve fiyatı



Razer’ın zaman zaman oyun ekipmanlarının farklı renk versiyonlarını bağımsız ürünler olarak piyasaya sürüyor. Razer Blackshark V2 X White oyuncu kulaklığı da bunlardan birisi.



Ayrıca Bkz.Razer aydınlatmalı boyun yastığını duyurdu



50mm TriForce dinamik sürücüler barındıran kulaklık modeli tiz, orta ve bas frekansları bağımsız olarak ayarlayabiliyor. Böylece daha zengin tiz ve güçlü bass frekanslar ortaya çıkıyor.



Tasarımsal açıdan dış sesleri kesen kulaklık 12Hz-28kHz frekans aralığı, 32 impedans seviyesi, 100dB-3dB hassasiyet, -42dB mikrofon hassasiyeti, 100Hz-10kHz mikrofon frekansı, 261 gram ağırlık şeklinde özellikler sunuyor. Razer Blackshark V2 X White modeli 70 Avro fiyat etiketi ile satılıyor.




Kaynak:https://www.guru3d.com/news-story/razer-blackshark-v2-x-white-releasedgaming-headset-with-triforce-50mm-driver.html

 Haberi Portalda Gör

S
2 yıl
Yarbay

Xiaomi dava acsin bence, black shark nedir



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
2 yıl
Yarbay

Adamlar 2012' den beri bu model ismini kullanıyorlar. Bu bir seri





Bu mesajda bahsedilenler: @ssbrutality
1
2 yıl
Yarbay

Böyle markalardan kulaklık filan almayın. İşi kulaklık üretmek olan markalardan alın. Bunların dışı süslü dandik kulaklıklar.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.