Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1637
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Razer Basilisk X Hyperspeed Mouse Tecrübem
B
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba dostlar,
Ürün tahmin ettiğimden biraz büyük ve ağır(pille 106gr), ağırlık noktası arka alt tarafta yoğunlaşıyor. Fps ağırlıklı oyunlar oynuyorsanız, küçük ve hatta orta boy elleriniz varsa bu mouse size pek uygun olmayabilir. 
Dongle ile birlikte kablolu mouselardan bir farkı yok, kesinlikle gecikme söz konusu değil bu yönden içiniz rahat olabilir.
Mouse un sağ-sol click sesi birbirinden farklı ve basış hissiyatı, geri beslemesi oldukça tatminkar. Benim hoşuma gitti bu durum, bazıları ses farkını bir sorun gibi yazmış ama hepsinde durum böyle.
İlk 2-3 gün ellerimde terleme yaptı ve sık sık mıknatıslı pil kapağı oyun oynarken çıktı ancak şu an terleme ve kayma yapmıyor. Önceki mouselarımda claw ve fingertrip tutuş pozisyonum vardı, bu mouse bu tip tutuşlara pek uygun değil gibi; Logitech G305 alsaydım demiyor değilim ancak o da elime biraz küçük gelmişti.
Alalı yaklaşık 1 hafta olmasına rağmen tutuş pozisyonuna yeni yeni alışmaya başladım, alışmaya başladım diyorum ama hala oyunlarda tam olarak nasıl tutayım diye istemeden sık sık elimin pozisyonunu değiştirmek zorunda kalıyorum. Oyunlar yönünden elim rahat etti ve konforlu diyemem.
Malzeme kalitesi orta, altındaki tuşla hızlıca dongle veya Bluetooth bağlantılarına geçebiliyorsunuz. Mouse uykuya geçince hareket ettirdiğinizde yaklaşık 1 saniyede uyanıyor, 2-3 kere tepkisiz kaldı pilini çıkartıp geri takmak zorunda kaldım. Makro kullanmadığım için uyku modundan sonra makroların çalışmama olayını tespit edemedim. Sağ-sol kliğin ortasındaki tuşta sadece ışık var, pil ve bağlantı durumlarında yanıp sönüyor o kadar.

Sonuç itibariyle bu fiyat segmentinde alınabilecek 2 mouse dan biri ( Logitech G305) fps oyunları için düşünenler özellikle el boyutu ve tutuş pozisyonlarını göz önüne alsınlar.
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-veritas -- 6 Temmuz 2021; 20:52:46 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
3 yıl
Yarbay

Sağ ve sol click farklı tonlarda ses çıkarttığı için bende iade etmiştim. Sol tık bariz daha gürültülüydü benim elime geçen üründe.



C
2 yıl
Er

selam, fareyi sallayınca tuşlardan ses gelmesi normal mi arkadaşlar?

resimdeki arkadaşın gösterdiği boşluktan ses geliyor fareyi sallayınca. Tuşlara basılı tutup sallayınca ses kesiliyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Boşluk yüzünden sanırım.












< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihan özcan -- 16 Aralık 2021; 12:3:2 >

P
2 yıl
Çavuş

Hala memnun musun üründen kullanıyor musun?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.