Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
20
Cevap
1009
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Rateyourmusic.com En İyi Filmler Listesi | 1000 Film (2. sayfa)
J
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

quote:

Orijinalden alıntı: asal sayı

bazı filmleri not aldım, teşekkürler.

bu tip listelere büyük beklentiyle bakmamak lazım. dünyanın en iyi 100 filmini göreceğim diye bakarsanız tabi hayal kırıklığı olabilir. çünkü sanat özneldir, en iyi film şudur diyemeyiz. ama belki listeden beğenebileceğim bir kaç film bulurum mantığıyla yaklaşırsak daha faydalı olur.
sonuçta bu listeler ortalama zevkleri yansıtır. içinde sevmediğimiz bir kaç film var diye listeyi çöpe atmak gereksiz.

ayrıca sanatsal bir filmi beğenen bir kişi, ana akım olarak kabul edilen bir hollywood filmini neden beğenmesin? her yönetmenin filmlerinde verebilecekleri farklıdır, bunu bilerek izlemek gerekir filmi, yoksa tek bir türe takılıp kalmak bana doğru gelmiyor. önyargıları bırakmak lazım.

Söylediklerinize katılmamak elde değil.Neden bir sınır koyma gereği duyuyoruz ki?Sırf hollywood filmi diye silip atmanın anlamı yok bence.Yüzde doksanından tiksinebilirsiniz ama geriye kalan yüzde onunda çok güzel şeyler olabilir.Kendimizi böyle güzelliklerden mahrum etmemeliyiz.Hele saçma bir saplantı,kendini beğenmişlik için asla.

+1



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.