Arkadaşlar 2 hafta önce bir sistem topladım parçalar; Asus Prime x370 pro Ryzen 1700 Gigabyte gxt 1070 Gaming G1 Ripjaws 2*8 3200mhz ram Fsp 500w 80 plus gold güç kaynağı Wd 1 gb hdd 512 gb Samsung sm961 oem Bu sistem stabil çalışırken son günlerde rasgele siyah ekrana geçiyor ve klavyenin ışıkları sönüyor. Bu mevzu stress testindeyken veya full performans pubg oynarken olmuyor ama chromeda gezinirken oluyor. Birde power tuşuna basılı tutaraktan bilgisayarı kapayamıyorum mecburen psu üzerindeki butonla kapatıyorum.Sıcaklık konusunda sıkıntı yok stress testinde max 69 derece normal oyun oynarken 60 derece. Bios ve driverlar güncel. Bu konuda beni aydınlatabilecek var mı acaba?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Abicim ekran gidiyor görüntü alamıyorum diyorum nasıl komut ekranıyla kapatayım??
Bu olurken pc çalışıyor yani?
O zaman windows arayüzünden güç ayarlarını gözden geçirmen gerek. Güç ayarları normal gözüküyorsa Windows 10 kullanıyorsan başlat-ara kısmına "sıfırla" yazarak, sistemini sıfırlayabilirsin. Yalnız dikkat et bu seçenek sadece sistem diskini sıfırlar o yüzden sistem diskinde bulunan dosyalarını diğer diske aktarmalısın.
Sorun devam ediyorsa psu şüphelidir. Servis yolu gözükür.
Hocam 24 lü pin tam oturmamış veya kasa fanlarını takarken gevşetmişim onu tam oturttum şimdilik sıkıntı yok ama anlamadığım şey 24lü tam oturmadan anakart nasıl güç alıp çalışıyor
Hocam 24 lü pin tam oturmamış veya kasa fanlarını takarken gevşetmişim onu tam oturttum şimdilik sıkıntı yok ama anlamadığım şey 24lü tam oturmadan anakart nasıl güç alıp çalışıyor
Bazen pinler tam oturmasa bile çalışabilir. Anakarttan anakarta değişir.^^ O pinleri ben bile takarken iki büklüm oluyorum diyebilirim.
Asus Prime x370 pro
Ryzen 1700
Gigabyte gxt 1070 Gaming G1
Ripjaws 2*8 3200mhz ram
Fsp 500w 80 plus gold güç kaynağı
Wd 1 gb hdd
512 gb Samsung sm961 oem
Bu sistem stabil çalışırken son günlerde rasgele siyah ekrana geçiyor ve klavyenin ışıkları sönüyor. Bu mevzu stress testindeyken veya full performans pubg oynarken olmuyor ama chromeda gezinirken oluyor. Birde power tuşuna basılı tutaraktan bilgisayarı kapayamıyorum mecburen psu üzerindeki butonla kapatıyorum.Sıcaklık konusunda sıkıntı yok stress testinde max 69 derece normal oyun oynarken 60 derece. Bios ve driverlar güncel. Bu konuda beni aydınlatabilecek var mı acaba?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >