Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1166
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Raid 0 Problem (intel matrix ,uyarı)
B
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

bilgisi olandan yardım istiyorum

2 tane 500gb 32mb caviar black ile raid 0 kuruyorum, sistemi yüklüyorum herşey gayet güzel. programları kuruyorum falan.

ama iki kere offline member hatası aldığım için 2 kere kurduğum sistem boşa gitti. İlkinin neden gittiğini bilmiyorum, ama ikincide defrag yapmaya bırakmıştım, sonra sleepe geçmiş bitince. Açtım windows geri gelmedi, reset yapınca disklerden biri offline member oldu ve düzelmedi.

Acaba intel matrix storage dan write-back cache aktif etmemle bi alakası olabilir mi?

Disklere detaylı scandisk yaptırdım hiçbi şekilde sorunları yok bad sector vs?

Raid 0 kullanmak istiyorum sizce nedir sorun?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksilence -- 27 Ocak 2010; 16:32:04 >

B
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Araştırmalarıma göre intel matrix storage manager 8.9.1023 sürümünde ve 8.9 başlıklı sürümlerde çökme gözlenmiş ve intelden gelen cevap bunu doğrulamış arkadaşlar. Benin kullandığım sürüm de oydu.

Şimdi 8.9.0.1009 kullanıyorum defalarca restart attım write back cache i de aktif ettim bi sorun olmadı.

Raid yapacaklara duyurulur


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
16 yıl
Yarbay

Ben herhalde şansa kullanıyorum. 8.9.1023 versiyonunda hiç bir sorunum olmadı.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.