Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
3712
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ragnarok Online Renewal - Lansman Röportajı
R
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi




     Ragnarok Online Türkiye'ye geri dönmeye hazırlanıyor ve biz de oyunun Avrupa'daki dağıtıcısı Gravity Europe'un Genel Müdürü Stéphane Bonazza'yla oyun hakkında konuşuyoruz. 
 






O
12 yıl
Çavuş

Tam anlamıyla doyurucu bir röportaj olmuş. Ağzınıza sağlık.



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

G
12 yıl
Yüzbaşı

Baya kaliteli röportajdı ragnarok onlineda çıkarsa başlamayı düşünüyorum bu tür oyunları severim :)



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl
Yüzbaşı

Harika bir röpartaj olmuş devamını bekliyorum.Oyunuda bugün denicem.



F
12 yıl
Yüzbaşı

ropörtaj güzel ama
tmm bende grafikten önce oyundaki aksiyona harekete akıcılığa bakarım ama bu oyunda hiç tatmin edici birşer görünmüyor neden bu kadar üzerinde durulmuş anlamadım. röportaj gerektiren bir oyun olduğunu zannetmiyorum :D



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

B
12 yıl
Yarbay

oyun indirilebilir durumda. Istemciyi indirmek icinwww.ragnarokturkey.com adresi kullanilabilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
12 yıl
Onbaşı

Selamlar
Röportajı görünce biraz oyunla ilgili bilgi vermek istedim. Ragnarok Online 'nın Türkçe web sitesinden üye olmak biraz karışık olmuş.O yüzden kısaca anlatmak istedim.Ben başta oyuna üye olmak ile ilgili baya bir sıkıntı çekmiştim. Sizde oyuna girerken oyundan soğumamanız için biraz yardımcı olabilirim diye düşündüm.

Önce bir gravity hesabı oluşturuyorsunuz.
http://www.gravity-gateway.com/creer_un_compte.html
Burdan üyelik bilgilerinizi girip hesabı oluşturduktan sonra, anasayfadan Oyun hesabı yönet kısmına tıklıyoruz.Orda karşımıza bu sayfa cıkıcak ordan erkekseniz "Hemme"yi, kadınsanız "femme" yi secip kırmızı yazıya tıklıyoruz.
Böylelikle başka bir pencerede size kullanıcı adı ve şifre veriliyor.Bu kullanıcı adı ve şifreyle beraber Ragnarok Online'ın
http://www.ragnarokeurope.com/?lang=tr
sitesine girip ordaki giriş kısmına yazıyoruz böylelikle oyun için üyeliğimiz başlamış oluyor.Şifre değiştirmek için "Giriş"kısmında hesap yönetimine girip, ordan şifre değiştir kısmında değişikliği yapabiliyoruz.



B
12 yıl
Yarbay

Oyunun grafiğine bakma gir ve yaşa derim ; Bu oyun bana çok şey kattı , oyunu oynamadan izleyince zevksiz duruyor ancak içine girdiğinize ondan zevklisi yoktur :) Animesi bile vardır bu oyunun ( ki en iyi ve en duygusal animelerden biridir) bu oyunu kesinlikle tavsiye ederim



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.