Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
824
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Radius ve Ulna kemiği
X
11 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar benim 4 Kasım günü sağ kol olmak üzere Radius ve Ulna kemiğim kırıldı.Omzun üç parmak aşşağısına kadar alçıya aldılar.Ulna kemiğim diğer kemiğe nazaran daha kötü kırıldı ortadan ikiye bölündü
Her neyse benim en küçük parmağımla onun üstündekiler fazla açılmıyor birde en küçük parmağımın üst taraflarını hissetmiyorum çok sıkarsam iğne batması gibi bir acı oluyor.Arkadaşlar durumum bu kolumu eskisi gibi kullanabilirmiyim cevaplarsanız teşekkürler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxfermansuraxx -- 26 Aralık 2013; 17:56:29 >

C
11 yıl
Yüzbaşı

sinir harabiyeti var mı.

bir de şu an elinde morarma var mı yoksa normal mi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
11 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim morarma yok ilk kırıldığında şişlik vardı şimdi sol kolumla aynı görüntüsü.



X
11 yıl
Binbaşı

şu sorulara ayar oluyorum arkadaş doktora gidip odun gibi duruyorsunuz soramıyorsunuz herhalde sonra gelip teknoloji sitesinin konu dışı bölümüne yazıyorsunuz akıl var mantık var kardeşim. doktor muhakkak vardır ama doktorun bile görmeden yorum yapması yanlış.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
11 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Aty. sende haklısın ben doktora iki parmağım neden açılmıyor dedim aç kapa düzelir dedi.Burada en azından kolu kırılan arkadaşlarında yöntemlerini alarak bilgi edinmek istiyorum.



C
11 yıl
Yüzbaşı

alçı olduğu için nereyi hissettiğini anlayamazsın ki

küçük parmağına dokunduğunda hissediyor musun? özellikle iç yarısı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
11 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Oraları hissediyorumda nasıl diyim parmaklarda kıl çıkar ya heh işe oraları fazla iyi hissetmiyorum ama tırnağın oraları hissedebiliyorum sence geçer mi ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
11 yıl
Yüzbaşı

eğer inatçı ve geçmeyen ilaçlara dirençli ağrın olursa kolunda acilen doktora git, onun dışındaki tüm sorunların bi çaresi var. önce kemiklerin kaynasın

geçmiş olsun


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
11 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Dovahkin öncelikle çok teşekkür ederim.Ben düzeleceğini umuyorum önceden (ilk kırıldığında kolum) hiç hissetmiyordum doktor küçük parmağıma iğne saplamıştı kanamış ben onu anca 1 gün sonra gördüm.Ve sinirlerim hasar görmüş.Demek istediğim iğneyi batırdı yeri şimdi çok çook iyi hissediyorum aynı şey azcık hissetiğim yerlerde de olur mu? sizce geçer mi arkadaşlar ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.