Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
907
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Radar Cezaları 2022
M
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selamlar, yola çıktığımda yavaş gideyim diyorum. Geçen ceza geldi. 51/2-A.. Tekrar dönüşte hız limit tabelalarına bakarak gittim 51/2B’den ceza geldi.

çift Şerit yol 110 değil mi? Hız limitini değiştirip daha düşük hız yazıp mı geçiriyorlar biz mi suçluyuz anlamadım. Ama artık kafamda devlet her araca ceza yazmak için bahane arıyor gibi geliyor artık bende bunaldım.

sizde durumlar ne? Ne önlemler alıyorsunuz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
2 yıl
Binbaşı

Yola girince hiz limiti yazar heryerde ayni degil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
2 yıl
Yarbay

Hocam orası öyle de ben hiç 110 tabelası görmedim. 90'ları öyle bıraktılar aynen. Navigasyonda mesela 110 ile gidebilirsin diyor ve doğru.

Tabi 70 vs. yazan yerler bu kapsamın dışında. ben sadece hız artışı yapıldı fakat tabelaya yazılmadığını belirtmek istedim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @SayınOzi
M
2 yıl
Yarbay

Hangi yolda ne kadar hız yapılabildiği KGM'nin sitesinde mevcut. Fakat bu yollar üzerindeki kavşak gibi dönüşlerde kavşağa yaklaşırken kademeli olarak 50 km hıza kadar düşer ve sonra yine artar. Yine bağlantı noktası var ise hız sınırı anlık olarak düşmektedir.


https://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/SiteTr/Trafik/HizSinirlari.aspx



O
2 yıl
Yarbay

öyle bir şey yok. 90 yazıyorsa 90dır. 90 bitince tüm yasakların sonu koyuyorlar.




Bu mesajda bahsedilenler: @deserthawk
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.