Arkadaşlar usb ethernet ile internete bağlandı clone cihaz. Ama orjinal cihazlardan farklı bu bizim arkos k36 için sanırım. Bununla neleri güncelleyebilirim retroarch içinden mi güncelleme yapılabilir sadece. Birde options - thememaster çalışmıyor. Siyah ekran gelip geri aynı ekrana dönüyor.
Hocam Ps2 emülatör çekirdeği olsa bile oyunu açarken isim ekranını gösterir en fazla. O da belki. Ortalama üstü Ps2 emülasyonu $150'dan başlıyor maalesef.
Hocam özellikle bir güncelleme gerekmiyor. Eğer sistem güncelleyecekseniz de cihazınız için uygun bir güncelleme olup olmadığını kontrol edin ve .dtb dosyalarınızı yedekleyin. Arkos K36 github'ını inceleyin kesinlikle (bildiğim kadarıyla artık güncellenmiyor). Kurulumu da karta sıfırdan yazdırarak manuel olarak yapmanız daha sağlıklı olur.
Thememaster'ı da yine haricen indirip ilgili klasöre atmayı deneyin yani eskisini silip yeniden yükleyin. Bunlar için cihazdaki kartı bir bilgisayara takıp açmanız gerekecek.
Arkadaşlar bir sorum olacak Yeni SD kart aldım Samsun Evo 256 GB kartı değiştirmek istiyorum.eski karttaki dosyaları yeni karta kopyalayıp taksam calisirmi kullanabilirmiyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle