Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
184
Cevap
42448
Tıklama
0
Öne Çıkarma
QUESTLER-LEGENDLER-STORYLER HEPSİ Bİ ARADA TÜRKÇE
R
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

QUESTLER

(10)TEDİUS REQUEST
Yer:
Ho Nam macerası:
Sıkıcı istek ödülü:
6000 altın tanımlama:
[Taverna yazmanı Sohae] ejderha kalesinde karşıla, ve maceranın hakkında sor.
Ejderha kalesinde [Taverna yazmanı Sohae]'e rica edilen maddeleri getir.
Rica edilen madde:
[Kudretli taklitçinin içkisi] x-10 muhabbeti:
Taklitçinin içkisi, nedir? Taklitçiler gerçekten, onların kendi içkisini yapar mı...? Birçok müşteri, taklitçinin içkisi için son zamanlarda sormakta#MKT#'dir. Özellikle kudretli taklitçinin içkisi. Sen, neyi dersin? Sen, senin, benim

(12)CLEANİNG UP THE MESS
Yer:
Ho nam macerası:
Kırık bıçak ödülünü onar:
[Küçük iyileştirme çayı] x-50 tanımlaması:
[Taverna yazmanı Sohae] ejderha kalesinde karşıla, ve maceranın hakkında sor.
[Kırık mutfak bıçağı] ejderha kale muhabbetinde [Demirci Jang]'a getir:
Sen, senin, bana bir iyiliği yapabildiğini düşünür müsün? Hiçbir şey büyük değildir. Orada, son zamanlarda müşterilerde bir artış oldu. Öyle, benim mutfak bıçaklarım, artırılan kullanım çabukça yüzünden büyük kısmı eskitiyor. Sen, senin, demirciye kırık bir mutfak bıçağını alabildiğin ve onu reparide alabildiğini düşünür müsün? Ben, benim, tavernayı bırakamadığım fazla meşgulüm.
Benim, soluk olan ve iki parçaya başlayan bir mutfak bıçağım var. Sen lütfen, demirciye bunu alabilir misin, ve onun, ayarladığını alabilir misin?
Yer:
Ho nam macerası:
Şiddetli yabandomuzu ödülü:
2500 altın tanımlama:
[Çiftçi] ejderha kalesinde karşıla, ve maceranın hakkında sor.
Ejderha kalesinde [Çiftçi]'e rica edilen maddeleri getir.
Rica edilen madde:
[Yabandomuzunun öğütücü dişi] x-10 muhabbeti:
Ekinler, olgundur, ve hasat için zamandır. Ama geçenlerde, yabandomuzları, dağlardan geldi, ve benim ekinlerimi yıkıyor. Bir çift çiftçi ve ben, uzakta onları takip etmeyi denedik, ama asla suceeded değil. Onlar, öyle saldırgandır ki insanlar, yaralanmaktadır. Ben, onları yürürlükten kaldırması için birisini arıyorum. Sen, akarsuyu arkada geçerek orada ağaçsız geniş kır damızlık domuzlarını bulabilirsin. Ben, üzgünüm, ama sen lütfen, kanıt olarak ağaçsız geniş kır damızlık domuzunun öğütücü dişini getirebilir misin?
Yer:
Ho nam macerası:
Kayıp halka ödülü:
[Jadeite] tanımlama:
[Süs deposu Wang] ejderha kalesinde karşıla, ve maceranın hakkında sor.
Ejderha kalesinde [Süs deposu Wang]'a rica edilen maddeleri getir.
Rica edilen madde:
[Haydutun zümrüt Jadeite halkası] x-10 muhabbeti:
Sen lütfen, bana yardım edebilir misin? Bazı zümrüt Jadeite'yi satın almaktan benim uzak ara arkada üzerinde, batı tüccarlardan çalar, ben, hırsızlar tarafından soyuldum. Ben, yüksek memurların hanımlarına o halkaları teslim etmek için varsayıldım. Eğer ben, söz verilen tarih ile onlara halkaları teslim etmesem, ben, benim işimi kapatmak zorunda olacağım çünkü güveneceğim, ve dakiklik, bu businde her şeydir
(14)DELİVERY TO DRAGON CASTLE

Yer:
Ho Nam macerası:
Ejderha kale ödülüne teslim: [Çayı iyileştirmek] x-60;
[Tecrübe] 16260 tanımlama:
[Taverna yazmanı Chung] İskoçya'nın dağlık bölgesinde karşıla, ve macerada bilgiyi elde et.
[Kale doktoru] ve demir filizlerine safraları teslim et [Demirci Jang].
Rica edilen madde: [Gri ayının safrası] x-10;
[Düzenbazın demir maden cevheri] x-10 muhabbeti:
Ben, demirci Jang ve ejderha kale doktorundan bir mektubu aldım. Onlar, malzemelerden dışarı silahlar ve ilaçları yapmak için koşuyor. Onlar, bana soruyordu, eğer benim, onlara yollaması için herhangi bir ayı safrası ve demirim var idiyse... Ama ben, dışarı tazeyim. Her ne benim, ihtiyaç duyduğum malzemelerin olduğu, ben, kendi başıma olabilirim, ama ben, o ikisine yeteri kadar yollamayı olmakta yardıma ihtiyaç duyacağım. Sen lütfen, benim için malzemeleri toplayabilir miydin? Sen, düzenbazların ve karanlık ayıların nerede olduğunu bilirsin, sağ? Eğer sen, onları avlarsan, sen, karanlık ayılardan karanlık ayının safralarını olabileceksin, ve düzenbazlardan ütüleyeceksin.

(18)SECURİNG THE TRASPORT ROUTE

Yer:
Ho Nam macerası:
Ulaşım rota ödülünü emniyete almak: [Bakır rengi küpeler]; [Bakır rengi muska];
2000 altın tanımlama:
[Güneşli bankacı] ejderha kalesinde karşıla, ve maceranın hakkında sor.
Ejderha kalesinde [Güneşli bankacı]a rica edilen maddeleri getir.
Rica edilen madde: [Suikastçının tableti] x-10;
[Döneğin hançeri] x-10 muhabbeti:
Biz, doğu bölgeye bazı malı taşımayı deniyoruz. Ama yapmak için, bundan dolayı biz, şiddetli askerler ve suikastçılar tarafından işgal edilen İskoçya'nın dağlık bölgesi boyunca gitmeliyiz. Bizim bekçilerimizin, malı koruması için başka bir konvoya ilerlediği meseleleri daha kötü yapmak. Lütfen senin, onları çıkardığın kanıt olarak mistik katilin tableti ve şiddetli askerin hançerini getir. İyi şans.


(21) SİLK DELİVERY

Yer:
Ho Nam macerası:
İpek teslim ödülü:
12000 altın tanımlama:
[Keten dükkan Hwang] ejderha kalesinde karşıla, ve maceranın hakkında sor.
Zehir bataklığında [Taverna yazmanı Jun]'a takip eden maddeleri getir.
Madde:
[İpek] 10 muhabbet:
Ben, zehir bataklığında tavernaya bazı ipeği yollamaya ihtiyaç duyarım, ama ben, benim dükkanımı bırakamam. O, benim için ipeği teslim etmek için senin için mümkün olacak mıydı? Sen, neyi dersin? Sana teşekkür ederim. Acil öyle değildir, eğer senin, bakması için diğer şeylerin varsa, sen, onlara ilk bakabilirsin, ve sonra yönetebilirsin, zehir bataklığı olduğu için


(27)SİLK RETRİEWE
Ho Nam macerası:
İpek kurtarma ödülü:
3 karakter, silah tanımlamasını belirtti:
[Taverna yazmanı Jun] zehir bataklığında karşıla, ve maceranın hakkında sor.
Zehir bataklığında [Taverna yazmanı Jun]'a rica edilen maddeleri getir.
[Kayıp ipek], zehir bataklığında göğüslerde bulunabilir.
Rica edilen madde:
[Kayıp ipek] x5 muhabbeti:
Oh benim... Ben, benim vahşi ovalardan getiriyor olduğum ipekleri kaybettim. Ben, o olaydan dolayı ipeğin birkaç yığınını kaybettim... Ben, tam olarak benim, onu nerede kaybettiğimi bilmem. Ben, bir telaştaydım... Ama bir şey, doğu Ho Nam'ın bataklık alanının etrafında olduğu emin içindir. Senin yardımın için sana teşekkür ederim.

(28)Antidote

Yer:
Ho Nam macerası:
Antidot ödülü: [Gaddar beyaz ejderha zırhı] x-2;
5000 altın tanımlama:
Ejderha kalesinde [Doktor]'a rica edilen maddeleri getir.
Rica edilen madde: [Yeşil engereğin azıdişi] x-10;
[Zehirli örümcek torbası] x-10 muhabbeti:
Jun, sana yolladı? Ben, görürüm... Gelmek için sana çok fazla teşekkür ederim. Ben, daha önce senin şöhretinden duydum. Benim, senin olduğunu görmeyi sorduğum sebep çünkü benim, yeşil engerekler ve zehir örümcekleri tarafından zehirlenen pek çok hastam var. Hastalar için bir antidotu yaratmak için, ben, benim, zehri gidermeye ihtiyaç duyduğum özü çıkarması için onların zehir torbalarına ihtiyaç duyarım. Sen, hayvanlardan bazı zehir torbalarını öyle alabilir miydin ki ben, antidotu yapabilirim? Ben gerçekten, senin yardımına ihtiyaç duyarım.

(29)REVENGE

Yer:
Ho Nam macerası:
İntikam ödülü: [Çayı iyileştirmek] x-100;
3000 altın tanımlama:
[Silah deposu Hyun] ejderha kalesinde karşıla, ve maceranın hakkında sor.
Ejderha kalesinde [Silah deposu Hyun]'a rica edilen maddeleri getir.
Rica edilen madde:
[Kırmızı illüzyon düzenbazının firketesi] x-10 muhabbeti:
Sen, engerek bataklık alanında kırmızı illüzyon düzenbazlarını gördün mü? Eğer sen şimdiye kadar, o şekilde yönetilirsen, sen lütfen, bana bir iyiliği yapabilir misin? Kırmızı illüzyon dininin gücünün, onun zirvesinde olduğu zaman çağ esnasında, onlar, benim ailemi öldürdü, ben, benim evimden uzakta olurken. Son zamanlarda, ben, onların, güçte büyümekte olduğu söylentileri duymaktayım. Onları durdurmak, biz, onların çok çekirdeğe saldırmalıyız. Sen, son olarak kırmızı illüzyonu durdurmakta bana yardım edecek misin? Sen lütfen, acele ettirebilir misin? Bizim, onların, masum vatandaşlarda empoze edecek olduğu kötülükler etrafta, daha aylak aylak dolaşması için kırmızı illüzyon taraftarlarına izin verdiğimiz daha uzun. Sen, onları yendikten sonra, bana kötü bir düzenbazın firketesini getir

(33)TRADE ROUTE

Yer:
Ho Nam macerası:
Rota ödülünü ticaret yap:
2 beceri, senin sınıf tanımlaman için ayırır:
[Taverna yazmanı Liu] filiz kule tepesinde karşıla, ve maceranın hakkında sor.
[Taverna yazmanı Liu] kule tepesi içeride filizlenmesi için rica edilen maddeleri getir.
Rica edilen madde: [Cadalozun kanıtı] x-10;
[Eski katilin kanıtı] x-20 muhabbeti:
Sen, ejderha kale bölgesinde güney ovaların hakkında bilir misin? Buradan batıda saptanır. Kırmızı illüzyon loncasını alıkoymak için yaratılan stratejik bir alandır. Geçenlerde, kırmızı illüzyonistlerin ordusu, bizim erzak rotamızı kesti, ve bizden yağmalıyor. Ejderha kalesinin insanları, onlara yardım etmesi için bu rotayı geçen maceracıları topluyor. Sen, katılmayı beğenir miydin? Vay... Sen, bu kadar dürüst adamsın! Benim tavernam, iyi yapmıyor, ortaya çıkan kırmızı illüzyonist ordusundan dolayı. Ben, senin, bana yardım edebildiğini dilerim. Şimdilik, sen lütfen, cadaloz ve eski katili arayıp bulabilir misin? Ejderha kalesinden takviye kuvvetleri, olaya gönderilecek, ve kalan dikkatli olacak. Oh evet! Ben, ejderha kalesinden kitabevi yazmanı Seo'nun, bir isteği olduğunu düşünürüm. O, onun, kırmızı illüzyonist ordusunun genişlemesinin sebebini arıyor olduğunu dedi. O, merak ediyordu, eğer kırmızı illüzyonun liderlerinin herhangi birisinin, ona bir cevabı var idiyse. Öyle, senin, onları öldürdüğün zaman, tam olarak onların vücutları boyunca arar, ve herhangi bir ipucunu arar. Sen, Seo'ya onlara sonra vermeliydin. Kendini fazla sert germe. Ben, eminim, eğer sen, onları öldürürsen, sen, bir şeyi bulacaksın.

(34)MATERİAL SUPPLY

Yer:
Ho Nam macerası:
Maddi tedarik (Aka. Kaynak tedariği), ödüllendirir: 3 zümrüt;
35000 altın tanımlama:
[Taverna yazmanı Liu] filiz kule tepesinde karşıla, ve maceranın hakkında sor.
[Taverna yazmanı Liu] kule tepesinin, maddeyi rica ettiği içeride filizlenmesi için rica edilen maddeleri getir: [GREEN GOBLİN oku] x-10;
[Akrebin kuyruğu] x-20 muhabbeti:
Ben, ejderha kalesinden geliyor olan savaşçılardan bir mesajı aldım. Onlar, onların, İskoçya'nın dağlık bölgesinin etrafında haydutlarla kavga ediyor olduğu ve oklar ve ilaçtan dışarı koşuyor olduğunu der. Onlar, soruyor, eğer ruh kule tepesinde kalıyor olan savaşçılar, onlara erzakı alabilirse, onlar, burayı almadan önce. Sen lütfen, bize yardım edebilir misin?
Sen, yeşil cinler ve akreplerin hakkında bilir misin? Yeşil cinler, okları kullanır, bundan dolayı sen, onlardan okları olabileceksin. Tıbbi malzemeler için, akrebin kuyruğunu al. Evrensel tıbbi bir malzeme olarak bilinendir. İyi şans

(36)THE CRAZY FOUR

Yer:
Ho Nam macerası:
ÇILGIN DÖRTLÜ ödül: 3 karakter, silahları belirtti; [Tecrübe] 280070;
1000 altın tanımlama:
[Silah deposu Hyun] ejderha kalesinde karşıla, ve maceranın hakkında sor.
Rica edilen maddeleri getir [Silah deposu Hyun].
Rica edilen madde: [Dehşet şövalyesinin kılıcı] x-5; [Bozuk keşişin silahı];
[Siyah leoparın köpek dişi] x-15 muhabbeti:
Sen, deli dördü duydun mu? Deli dört, dehşet şövalyesi, cadaloz, eski katilden dayanır, ve bozuk keşiş. Ben, tam sebebi bilmem, ama ben, deli dördün, Ho Nam bölgesi boyunca paniğe sebep olmakta olduğunu duydum. Birçok dövüş sanatı, bu düşmanları yenmeyi topluyor, ama onların çoğu, cadalozlar ve eski katillerle kavga ediyor. Sen, dehşet şövalyeleri ve bozuk keşişlerle kavga ederek bizim kuvvetlerimize yardımcı olabilir miydin? Biz, bizim karalarımızdan deli dördü kökünden çözdüğümüz andan itibaren, ben, bizim, bir daha, barışı bulacak olduğumuzu düşünürüm. Sen, ruh kule tepesi alanında dehşet şövalyeleri ve bozuk keşişleri bulabileceksin. Onların silahlarını getir, sen, onları yendikten sonra. Hükümet, vermem için benim, bu sıkıntı yapıcılarını yok etmekte yer almış olan savaşçılara ödüllendirdiğime emretti, ama ben, kanıt olmadan herhangi birisine onları veremem. Eğer ben, bu ödülleri sadece vermek idiysem, ben, ciddi sıkıntıya olabilirdim... Yan bir notta, eğer sen, yapabilseydin, sen, bana bir iyiliği yapabilir misin? Ben, neden olduğunu bilmem, ama geçenlerde siyah leoparlar, gittikçe şiddetli oldu, ve yolculara saldırmaya başladı. Senin, dehşet şövalyelerini temizlemeyi yeni sığınak alanına yönetiyor olacak olduğundan beri, sen, siyah leoparlara bakabilir miydin, sen, orada olurken? Ben, kanıt olarak siyah leoparın köpek dişine ihtiyaç duyacağım.

(37)SKİL BOOK RETRİEVE

Yer:
Ho Nam macerası:
Beceri kitap kurtarma ödülü: [Canlandırma hapı] x-100;
20000 altın tanımlama:
[Kitabevi yazmanı Seo] ejderha kalesinde karşıla, ve maceranın hakkında sor.
Ejderha kalesinde [Kitabevi Seo]'a rica edilen maddeleri getir.
Rica edilen madde: [Ay şeytan beceri kitabı (Cilt 1i)] [Amfibi savaşçısı];
[Amfibi kadın kahramanları] muhabbetinden [Ay şeytan beceri kitabı (Cilt 2i)]:
Sen, ruh deniz kenarının etrafında balık bakma yaratıklarını gördün mü? Hmm... Onların isimleri, neydi? Ah! Amfibi savaşçıları ve amfibi kadın kahramanları. Onlar, ejderha kütüphanesinde arşivden ay şeytan beceri kitabını çaldı, ve onda becerilere hakim oldu. Onlar, onların kendi kişisel kötü planları için bu becerileri kullanıyor. Sen, bana iyiliği yapabilir miydin, veya bu canavarlar ve arkada getirmeyi yenmek, kitaptır? Senin becerilerinle, ben, senin, onları yenebilmeli olduğuna inanırım. Ama dikkatli ol! Kitabın iki cildi vardır. Ben, onlardan, hangi becerinin olduğuna hangisinin sahip olduğunu bilmem, bundan dolayı sen, onların her ikisi için avlamak zorunda olacaksın. Bana yardımcı olmak için teşekkürler.

(39)Tavern Clerk Ming's Request

Yer:
Sa Chun macerası:
Taverna yazman Mingi'nin istek ödülü: [Taverna yazman Mimisi'nin halkası] x-2;
10000 altın tanımlama:
[Taverna yazmanı Ming] güney ovalarda karşıla, ve maceranın hakkında sor.
Rica edilen maddeleri getir [Taverna yazmanı Ming].
Rica edilen madde:
[Zalim silahşörün palası] x-15 muhabbeti:
Ben, birçok müşteriyi kaybettim çünkü zalim silahşörler, bu tavernaya götüren izleri engellemektedir. Ben, onları silmesi için birisine ihtiyaç duyarım... Sen, senin, bana yardım edebildiğini düşünür müsün? Sen, köyün dışında zalim silahşörleri bulabilirsin, plaj boyunca. Sen, onları sildikten sonra, lütfen senin, onları öldürdüğün bir kanıt olarak onların kılıçlarının olduğu bana getir. Ben, sana senin dönüşünün üzerinde güzel bir ödülü vereceğim.

(43)CRAFTMANSHİP

Yer:
Sa Chun macerası:
Ustalık ödülü: 2 karakter, silahları belirtti;
[Tecrübe] 1421560 tanımlama:
[Demirci Jinmu] güney ovalarda karşıla, ve maceranın hakkında sor.
[Demirci Jinmu]'a rica edilen maddelerin, maddeyi rica ettiğini getir: [Kör silahşörün palası] x-3;
[Orman leoparının pençesi] x-20 muhabbeti:
Ben, birkaç yeni silahta çalışıyorum, ve ben, onlar için bazı malzemelere ihtiyaç duyarım. Ben, onlar kendimi alacaktım, ama ben, bu dükkanı yalnız koşarım. Öyle, ben, bırakamam. Bundan dolayı ben, merak ediyordum, eğer sen, benim için onları alabilirsen... Sen, neyi dersin? O, fazla zor olmamalıydı, birisi, seni beğendiği için. İyi. Köyden dışarı git, ve orman leoparlarını ara. Onların pençeleri, silahlar için çok güzel bir dekorasyonu yapar. Hem de, sen, kör silahşörün, taşıdığı kılıcı gördün mü? Kılıç, ham bakabilir, ama en kuvvetli malzemeyle yapılır. Eğer sen, kılıcı eritirsen, sen, malzemelerin iyi bir kalitesini elde edebilirdin. Lütfen benim için bunlara yap.

LEGENDLER

Legend 1 The Demon of Spirit - The Chaotic Battle Field
Yer:
Ho Nam macerası:
Ruhun kötü ruhunun olduğu efsane 1i — karmakarışık muharebe alan ödülü:
[Tanışma mektubu] tanımlama:
[Savaşçıya refakat et] ejderha kalesinde karşıla, ve ejderha lordunun cinayetinin hakkında bul.

Legend 1 The Demon of Spirit - Truth of the Incident
Yer:
Ho Nam macerası:
Ruhun kötü ruhunun olduğu efsane 1i — olması beklenen ödülün gerçeği:
[Mektup] tanımlama:
Ejderha kalesinde [Genç Seo]'a [Tanışma mektubu]u getir.
Muhabbet: Sen, büyük ejderha lordunun cinayetini araştırmayı istersin? Hmm... İyi. Ben, tam olarak neyin olmuş olan olduğunu bilmem, ama sen, genç Seo'ya konuşmaya gitmeliydin. Senin, genç Seo'ya verebildiğin bir tavsiye mektubu buradadır. O, sana konuşmayacak, eğer sen, ona bu mektubu göstermezsen.
Legend 1 The Demon of Spirit - Beginning of the Investigation
Yer:
Ho Nam macerası:
Ruhun kötü ruhunun olduğu efsane 1i — araştırma tanımlamasının başlangıcı:
Ejderha kalesinde [Lord Sagun]'a mektubu getir.
Muhabbet: Ben asla, benim annemin, benim babamı öldürdüğüne inanamadım. O gerçekten, onu sevdi. Orada, bunun hepsinin arkasında bir komplo olmalıdır. Lütfen onun masumiyetini kanıtlamam için bana yardım et. Sana çok fazla teşekkür ederim. Lütfen lord Sagun'a bu mektubu teslim et, ve dikkatli şekilde onun, neye dediğini dinle. Senin yardımın için teşekkürler

Legend 1 The Demon of Spirit - The Ability Test
Yer:
Ho Nam macerası:
Ruhun kötü ruhunun olduğu efsane 1i — yetenek test ödülü: [Ejderha masası]; 2000 altın;
[Tecrübe] 2330 tanımlama:
İskoçya'nın dağlık bölgesinde bulunan ve ejderha kalesinde [Lord Sagun]'a onlara dönen [Vahşi taklitçinin içkisi]in 10 şişesini getir.
Rica edilen madde:
[Vahşi taklitçinin içkisi] x-10 muhabbeti: Genç Seo, sana yolladı? Ben hala, ilk olarak senin becerilerini test etmeye ihtiyaç duyarım, bu işin önemi yüzünden. Ben, senin, anladığını umarım. Sen, senin, ava bazı vahşi taklitçileri gidebildiğini düşünür müsün? Senin, vahşi taklitçileri yendiğin kanıt olarak lütfen 10 vahşi taklitçinin içkisini getir
Legend 1 The Demon of Spirit - Understanding the Truth
Yer:
Ho Nam macerası:
Ruhun kötü ruhunun olduğu efsane 1i — gerçek tanımlamasını anlamak:
İskoçya'nın dağlık bölgesinde [Kutsal doktor]u karşılayarak ejderha lordunun cinayetinin hakkında bul.
Muhabbet: İyi. Ben, benim, bu işi tamamlaman için sana güvenebildiğimi düşünürüm. Bu olayın, toplamak için sert olan birçok sırrı var. Büyük ejderha lordu, onun sadece, girmiş olabildiği bir yer olan gizli odada öldürüldü. Bayan şakayık, hiçbir istisna değildi. Fakat diğer taraftan, cinayetin gününde, o, büyük ejderha lordunun ölü vücuduyla odadaydı. Üstelik, onun, herhangi bir dövüş sanatı becerisi yok. Bir kadının eğitim olmadan, ejderha lordu olan onun kocasını öldürebildiği inanılmazdır, tek bir iz veya işaret olmadan. Ben, bu olayı araştırman için seni isterim. Bayan şakayık, şimdi otoriteler tarafından tutuklamanın altındadır, bundan dolayı sen, onu karşılayamayacaksın. İlk olarak kutsal doktorla buluş, İskoçya'nın dağlık bölgesinde. Eğer sen, bu ejderha tabletini taşırsan, o, sana bir şeyi söyleyecek.

Legend 1 The Demon of Spirit - Request for the Medicine
Yer:
Ho Nam macerası:
Ruhun kötü ruhunun olduğu efsane 1i — rica eder, ilaç ödülü olduğu için: 2000 altın;
[Tecrübe] 3080 tanımlama:
[Gri ayının safrası] İskoçya'nın dağlık bölgesinde [Kutsal doktor]a 10'u getir.
Rica edilen madde:
[Gri ayının safrası] x-10 muhabbeti: Sen, lord Sagun tarafından yollandın mı? O sadece, onun gerçekten, güvendiği birisine ejderha tabletini verir. Ben, üzgünüm, ama ben, şu an çok önemli bir deneyin ortasındayım. Sen lütfen, bekleyebilir misin? Hmm... O, gariptir... Bu, olamaz... Ben, nereye yanlış gittim? Ah! Ben, bazı gri ayının safrasında koymayı unuttum! Sen lütfen, şimdi beni bazı gri ayının safrasına alabilir misin? Ben, bizim ilk olarak, karşıladığımız zaman bu kadar iyiliğe yapmak için sana sormak için öyle üzgünüm, ama sen lütfen, bana yardım edebilir misin? Sen lütfen, acele ettirebilir misin? Yolu izle, ve sen, dağın tepe kenarının yakınında gri ayıları bulabileceksin. Lütfen benim için 10 gri ayının safrasını al. Ben hala, ne çeşit dövüş sanatının, ejderha lordunu öldürmek için kullanıldığını diyemem. Gerçeği keşfetmek için, biz, yeniden kendinin olduğu yaşlı ona Bayan şakayığa arkada sahip olmaya ihtiyaç duyacağız. Ben geçen sefer, onu gördüm, ben hatta, onun nabzını alamadım çünkü onun iç enerjisi, öyle anormaldi. İnanmak için serttir, ama böyle bulgulara sebep olabilen tek beceri, geçmiş on iki kötü ruhun biri tarafından kullanılan biridir. Bu, ruh bölücü becerisi olarak bilinendi, Kima'ya verdi — ruhların kötü ruhu... Eğer benim farzlarım, doğruysa, sen, kötü ruhun hapına ihtiyaç duyacaksın. Ama sen sadece, deli doktordan onu olabileceksin. Ben hem de, kötü bir ruhun hapını yaratmanın nasıl olduğunu bilirim, ama ben, yapamam çünkü o, kullanmak için yasaklanan birçok malzemeyi gerektirir. Lord Sagun, deli doktoru izlemektedir, bundan dolayı onun yeri için ona sorar. Bayan şakayığın ruhunu iade ederek, ben, bizim, bu cinayetin en büyük esrarını çözebildiğimize inanırım.

Legend 1 The Demon of Spirit - Finding Clues
Yer:
Ho Nam macerası:
Ruhun kötü ruhunun olduğu efsane 1i — ipuçlarını bulmak, ödüllendirir:
3000 altın tanımlama:
Ejderha kalesinde [Lord Sagun]'dan [Deli doktor]u etrafta bul.
Muhabbet: Sen, ciddi misin? Kutsal doktor, on iki kötü ruhtan bahsetti? Sonra Bayan şakayık, on iki kötü ruhun yeniden dirilmesinin hakkında doğruydu! Ama onlar bütünüyle, ölü olmalıydı... Bu, nasıl olabilirdi... Uzun bir zaman önce, on iki kötü ruh aniden, bizim huzurlu kıtamızda gözüktü... Onların güçleri, herhangi birisinin, hayal etmiş olabildiğinden daha kuvvetliydi. Çeşitli bölgelerde kötü kuvvetler, bu şeytanlara taptı, ve köyleri yağmaladı. Onun kudretli gücünde büyük ejderha lordu, büyük bir tuzağa onları çekti, ve onları katletti. Herkes, onların, ölü olduğuna inandı... Ve onlar şimdi, dönüyor? Deli doktor, güney ovalarda yaşar, ama ben, onun bataklık alanının yakınında, tıbbi malzemeler arıyor olduğu şimdiden o itibaren duydum. O, savaşa ait sanatçıları beğenmeyen tuhaf bir adamdır. Uzun bir zaman önce talihsiz bir olaydan dolayı bütündür... Savaşa ait bir sanatçının karısı, dönemsel bir hastalıkla teşhis edildi. Savaşa ait sanatçının, deli doktora gittiği ve onu tedavi etmesi için ona sorduğu. Rağmen bütün deli doktorun gayretinden, savaşa ait sanatçının karısı hala, vefat etti. Savaşa ait sanatçı, onun karısının ölümünden dolayı çok kızgın oldu, ve intikam için onun öfkesinde doktorun karısını öldürdü. Trajik, o değildir? O olaydan sonra, ben, deli doktorun, bütün maceracılar ve savaşa ait sanatçılardan nefret ettiğini duydum. Ama, eğer sen, suikastçıları öldürürsen, o, deli doktorun aklını değiştirebilirdi.

Legend 1 The Demon of Spirit - Preparing for the Confrontation
Yer:
Ho Nam macerası:
Ruhun kötü ruhunun olduğu efsane 1i — karşılama ödülüne hazırlık yapmak: [Tecrübe] 5000;
5000 altın tanımlama:
[Suikastçının çetelesi]in, ejderha kalesinde [Lord Sagun]'a İskoçya'nın dağlık bölgesinde bulduğunu getir.
Rica edilen madde:
[Suikastçının çetelesi] x-1 muhabbeti: Ben, suikastçıların, İskoçya'nın dağlık bölgesinde hem savaşa ait sanatçılar ve asil olmayan kimselere saldırıyor olduğunu duydum. Öyle, suikastçıları yenmek sadece, deli doktoru memnun etmeyecek, ama hem de asil olmayan kimselerin emniyetini garanti edecek. Ben, onlardan, suikastçının çetelesini hangisinin taşıdığını bilmem. Bundan dolayı sen, onun, her neyi onu bulmayı aldığını yapmalısın. Eğer sen, çeteleyi elde edersen, bana döndü. Bu arada, ben, deli doktoru takip etmek için başka bir yolu aramayı deneyeceğim. Oh... Sen, onu aldın? Biz, deli doktorun aklını değiştirmeseydik bile, biz, asil olmayan kimseler için büyük bir işi yaptık. Ben, toplumun şahsında sana teşekkür ederim.

Legend 1 The Demon of Spirit - The Gift
Yer:
Ho Nam macerası:
Ruhun kötü ruhunun olduğu efsane 1i — hediye ödülü:
[Tecrübe] 6200 tanımlama:
Zehir bataklığında İskoçya'nın dağlık bölgesinden [Deli doktor]a 10 [Döneğin hançeri]i getir.
Rica edilen madde:
[Döneğin hançeri] x-10 muhabbeti: Oh, ben hem de, bazı yeni bilgiyi elde ettim. Ben, deli doktorun, döneklerle bazı sıkıntıya sahip olmak olduğunu duydum. Anlaşılan, dönekler geçenlerde, ejderha kale bölgesinin yakınında gözüktü. Para için, onlar, kadınlar ve çocukları kesmeye tereddüt etmez, ve dehşet verici kötülükleri yapmaz. Onlar, bu karadan sürgün edilmelidir. Biz, dönekleri çıkardıktan sonra, eğer biz, deli doktora kanıtı getirirsek, o, onun aklını değiştirebilirdi. Ben üstelik, bir an önce, Bayan şakayığın bulunduğu yerini buldum. Yine de, problem, odur, kötü ruhun hapının, onun ruhunu yeteri kadar iade etmek olmadığıdır. Ben, onun, ne üzerinde onun aklı olduğunu bilmem, ama eski bir savaşçı, onda bir sihri koydu. Sihrin olduğunu çıkarmak, sen, eski savaşçıyı öldürmeye ihtiyaç duyarsın, ve eski savaşçının kılıcını almak. Eski savaşçının kılıcı ve kötü ruhun hapını elde etmekten sonra, Bayan şakayığı karşılar.

Legend 1 The Demon of Spirit - The Proposition
Yer:
Ho Nam macerası:
Ruhun kötü ruhunun olduğu efsane 1i — teklif ödülü: [Kötü ruhun hapı]; [Tecrübe] 11000;
5000 altın tanımlama:
Zehir bataklığında [Deli doktor]a 10 [Karakurbağasının karaciğerini zehirle]i getir.
Rica edilen madde:
[Karakurbağasının karaciğerini zehirle] x-10 muhabbeti: Sen, suikastçıları sildin? İyi! Onlar, yok edilmeliydi! Oh... Sen hem de, dönekleri sildin? Haha... Sen, hayli faydalısın! Anyways, burada sana ne getirdiğim?... Ne?! Sen sadece, bazı suikastçılar ve dönekleri çıkardın, ve sen, bunun için sorarsın?! Sen, kötü ruhun hapını istersin? Hiçbir yol! Kötü ruhun hapları, öyle güçlüdür ki, bu dünyada sadece onların 3ü vardır. Eğer sen gerçekten, onların birini istersen, benim, senin için bir teklifim var. Sen, neyi yapacaksın? Eğer sen, korkarsan, senin, nereye geldiğine dön. Senin, bağırsakların var. Ben, sana hapı vermeyi düşüneceğim, eğer sen, beni bazı zehre alırsan, karakurbağasının karaciğeri midir. Ama ben, senin sadece, tüm şeyin hakkında unuttuğun ve bıraktığını tavsiye ederim. Senin asla, olamadığın gibi bir zayıf kimsenin olduğu bir şeydir. Hahaha... Oh! Vay... Etkileyici. Ben, sana kötü ruhun hapını vereceğim. Sen, onu hak ettin.

Legend 1 The Demon of Spirit - Restoring her Spirit
Yer:
Ho Nam macerası:
Ruhun kötü ruhunun olduğu efsane 1i — onun ruh ödülünü iade etmek: [Tecrübe] 15000; 8000 altın;
Kötü ruh, mızrak tanımlamasını alıkoyur:
[Eski savaşçı]ı öldür, ve İskoçya'nın dağlık bölgesinde [Bayan şakayık]a [Eski savaşçının kılıcı]ı getir.
Rica edilen madde:
[Eski savaşçının kılıcı] x-1 muhabbeti: Ben, neredeyim? Ben, niye buradayım? Sen, kimsin?... Ah... Ben, hatırlarım. Ben, geri alınamayan bir şeyi yaptım... Benim yoksul kızım... Ve benim kocam...... Ben, üzgünüm, ama sen, bana benim kızım için bir iyiliği yapabilir misin?

Legend 1 The Demon of Spirit - Preparing for Battle

Yer:
Ho Nam macerası:
Ruhun kötü ruhunun olduğu efsane 1i — muharebe tanımlamasına hazırlık yapmak:
Ejderha kalesinde [Lord Sagun]'a dön.
Muhabbet: İnanmak için serttir, ama bende ruh bölücü becerisini atan biri, ölü bütün bu zaman olmak inanılmış olan Kimaydı, ama o, diriltti. Ben, onun, tam olarak henüz buna rağmen kendi olduğunu düşünmem. Benim kocamın, canlı olduğu zaman, o, şeyin bu türünün, olabildiği bana söyledi. O, dedi ki eğer bu, olursa, Kima, onun taraftarlarını feda etmesi için onun kırmızı illüzyon çavuşunu yapacak, ve bir yeniden dirilme töreni var. Ben, sana sorarım, memnun ederim. Lütfen onun gücünü tam olarak iade etmekten onları durdur


Legend 1 The Demon of Spirit - Sealing the Revival

Yer:
Ho Nam macerası:
Ruhun kötü ruhunun olduğu efsane 1i — canlandırma ödülünü mühürlemek: [Tecrübe] 1000;
5000 altın tanımlama:
Zehir bataklığında [Kırmızı illüzyon çavuşu]u öldürmesi için [Kötü ruh, silahı alıkoyur]u kullan, ve elde etmek [İsim listesi].
Ejderha kalesinde [Lord Sagun]'a listeyi getir.
Not: Sen gerçekte, kötü ruhun, silahı alıkoyduğunu kullanmak zorunda değilsin. Sen, kırmızı illüzyon çavuşunu öldürmesi için herhangi bir silahı kullanabilirsin.
Rica edilen madde:
[İsim listesi] x-1 muhabbeti: O, olamaz! Kima şimdiden, diriltti? Bu, gerçekten kötüdür. Biz, onu durdurmak zorundayız, yoksa tüm dünya, tehlikede olacak. Biz, uzun bir zaman önce kırmızı illüzyon ordusunu silmiş olmalıydık... Biz, kırmızı illüzyon ordusunu silmesi için savaşçıları toplamalıydık, ama büyük ejderha lordunun, vefat ettiğinden beri, o, onları birleştirmek için sert olabilirdi. Ben, bir iyilik için sana sormaya ihtiyaç duyarım. Ben, senin, bunun için senin yaşamını tehlikeye atıyor olabildiğini bilirim. Ama sen, benim, güvenebildiğim tek olanısın, bundan dolayı lütfen bana yardım edersin. Sen lütfen, ilk olarak kırmızı illüzyon çavuşunu öldürebilir misin? Senin, onun ölü vücudunu aradığın zaman, sen, çok önemli bir dokümanı bulacaksın, bir isim listesi. Sen lütfen, bana ona getirebilir miydin? Hem de, Bayan şakayık, sana bir şeyi vermedi mi? Onlar, kötü ruhun, büyük ejderha lordunun, taşıdığı silahları alıkoyduğudur. Onlar olmadan, sen, kırmızı illüzyon çavuşuyla kavga edemeyeceksin.


Legend 2 The Demon of Poison - Securing the Path
Yer:
Sa Chun macerası:
Zehrin kötü ruhunun olduğu efsane 2i — yol ödülünü emniyete almak:
322500 altın tanımlama:
[Zalim silahşörün zırhı] 5'i elde et, ve güney ovalarda [Genel Yong]'a dön.
Rica edilen madde:
[Zalim silahşörün zırhı] x-5 muhabbeti:
Bu alan, zehir klanı tarafından kontrol edilir, ve korkunç kaplan, yönetir. Biz, on iki kötü ruhta bir gözü tutmak için burada dışarı yerleştirildik. Onlar, ejderha lordunun ölümüne kadar hareketsiz oldu. O, onların, yukarıya bir şeye olduğu gibi görünür. Aynı zamanda, zalim silahşörler, liman bölgesini devralmaktadır. Bundan dolayı biz, diğer alanlarla ticaret yapamayız. Senin, ticaret rotasını açması için o zalim silahşörleri çıkardığın acildir. Biz, her zaman personelde kısayız, bundan dolayı biz, olamayız, kendimize çıkamayız. Sana teşekkür ederim. Senin, onları yendiğin kanıt olarak lütfen bana onların zırhlarının 5i'ni arkada getir.

Legend 1 The Demon of Spirit - Meeting with General Yong

Yer:
Sa Chun macerası:
Ruhun kötü ruhunun olduğu efsane 1i — genel Yong tanımlamasıyla buluşmak:
Güney ovalarda [Genel Yong]'la konuş.
Muhabbet: Senin gayretin içinkötü ruhların teşekkürler. Ama, ben, bu isim listesinin, bizi atmak üretildiğini düşünürüm. Neyse, on iki kötü ruhun yeniden dirilmesinin hakkında söylentilerin, doğru olmak kanıtlandığından beri, biz, hareketi almalıyız... Diğer da, diriltecek olduğu iyi bir şans vardır. Bir knowledgable kişisine seni yöneltmem için bana izin ver. Senin, biraz daha çok tecrübeyi kazandığın zaman, buluş geneline güney ovalarda Yong'u git. Ben, onun, sana yardım edebildiğini bilirim.



Legend 2 The Demon of Poison - Missing Warriors
Yer:
Sa Chun macerası:
Zehrin kötü ruhunun olduğu efsane 2i — kayıp savaşçılar, ödüllendirir:
Bu bilgi tanımlamasını teslim et:
Sessiz vadide [Gözcüler]'i bulmayı dene.
Eğer onlar, şimdiden ölseydi, güney ovalarda [Genel Yong]'a [Gözcülerden anlat]ı getir.
Muhabbet:
İyi iş. Ben, benim takdirimi göstermek için altın hazırladım. Şimdi, benim sonraki vazifeme. Ben, benim, zehir klanının faaliyetlerini izlemeyi gönderdiğim savaşçılardan duymadım. Benim, onlardan aldığım son mesaj, zehir klanının, yukarıya bir şeye olduğunu dedi. Son mesaj, sessiz vadinin koyu kırmızı gökyüzündendi. Bakış o alana yayıl ve, eğer onlar, ölmüş olsaydı, sen, şifrelenen raporu bulabilir misin? Tamam. Eğer sen, savaşçıların, ölü olduğunu bulursan, onların ruhları için bir süre dua etmeyi al. Onlar, bana erkek kardeşler gibidir, biz, çok fazla bir arada baştan sona olduk. Sana teşekkür ederim.

Legend 2 The Demon of Poison - Investigation of the Incident
Yer:
Sa Chun macerası:
Zehrin kötü ruhunun olduğu efsane 2i — olması beklenen ödülün araştırması:
Bu bilgi tanımlamasını teslim et:
[Demirci Jang] ejderha kalesinde karşıla, ve etrafta bilgiyi topla [Yubec].
Muhabbet: Bu bilgiyi teslim et

Quest: Legend 2 The Demon of Poison - Rescue
Yer:
Sa Chun macerası:
Zehrin kötü ruhunun olduğu efsane 2i — kurtarma ödülü:
Bu bilgi tanımlamasını teslim et:
[Bayan Yulan] [Zehir klanı] ile koyu kırmızı gökyüzünde tutsak edilmiş kimin tutuluyor olduğunu bul, ve ona konuşma.
Muhabbet: Bu bilgiyi teslim et

Legend 2 The Demon of Poison - The Battle
Yer:
Sa Chun macerası:
Zehrin kötü ruhunun olduğu efsane 2i — muharebe ödülü:
Bu bilgi tanımlamasını teslim et:
Maddelerin, koyu kırmızı gökyüzü ve buluşta esrarengiz Tombstone]'i yola açmak için sessiz vadide [Zehir klan ustası]ı öldürmekten elde ettiği [Tokma]'ı kullan.
[Tokma] öldür, ve onun kalbini getir [Genel Yong].
Muhabbet: Bu bilgiyi teslim et


STORYLER


The 1st Cryptic Tale - The Truth Investing

Yer:
Ho Nam macerası:
1 inci olarak gizli hikaye — gerçek yatırma ödülü:
[Büyük iyileştirme çayı] x-12 tanımlaması:
[Kitabevi yazmanı Seo] ejderha kalesinde karşıla, ve bir maceranın hakkında sor.
[Kitabevi, Seo'nun tavsiyesidir] maddesiyle [Savaşçı eğiticisi Hwang]'a konuşmaya git:
Kitabevi, Seo'nun tavsiye muhabbetidir:
Sen, ziyaret savaşçı eğitici geneline Hwang'ı gidebilir misin? O, cinayetin gününde suç sahnesini araştırmak için oradaydı. Ben, senin, bir liderliği bulabildiğini düşünürüm, eğer sen, ona konuşmaya gidersen. Burada, bu, bir tavsiye mektubudur. Ona bunu al.

The 1st Cryptic Tale - Chasing a Clue

Yer:
Ho Nam macerası:
1inci olarak gizli hikaye — bir ipucu ödülünü takip etmek:
[Canlandırma hapı] x-20 tanımlaması:
[Savaşçı eğitici Hwangı'nın denetleme tableti] muhabbetiyle [Lord Sagun]'a konuşmaya git:
Benim, senle olamadığım gerçek, kılıcın, benim kalbimde bıçakladığından daha çok acıyı getirir. Benim, karanlıkta hıçkırırken seni düşündüğüm zaman, ben, his ayrı yırtılıyor olan benim kalbimim.
Ben, bir şeyden kesinlikle olabilirim. Gizli odada tek kişi o zaman, Bayan şakayıktı. Ama benim, neyi anlayamadığım, büyük ejderha lordu gibi ana savaşa ait bir sanatçının, bir hançerle nasıl öldürülmüş olabildiğidir. Ama bu, silahın, odanın içinde bulduğuydu. Daha çok bilgi, lord Sagun'a bu denetleme tabletini aldığı için ve o, sana yardımcı olacak.

Lord Sagun's Mae Solution Book ; Lord Sagun's Solution Book

Yer:
Ho Nam macerası:
1inci olarak gizli hikaye — doğrulama test ödülü: Lord Sagunu'nun Mae çözüm kitabı;
Lord Sagunu'nun çözüm kitap tanımlaması:
Rica edilen maddeleri getir [Lord Sagun].
Sar, kaderden diğer iki sicimle beraber, olabilir, bir [Millennium tomarı] ürünüyle yapardı bir [Sevgiden kutula].
Rica edilen madde: [Gri ayının derisi] x-10;
[Kaderden sar] [Düzenbaz] muhabbetinden elde etti: Gizli oda, sadece büyük ejderha lordunun, girebildiği sınırlı bir alandır. Ben, Bayan şakayığın, nasıl ona erişimi olduğunu anlamam. Ama o, onun, o zaman odada bulunduğundan beri doğru olmak zorunda. Muhtemelen, eğer biz, yeniden odayı araştırırsak, biz, bazı anahtar kanıtı bulabilirdik. Odaya girmek yetki verilmek için, sen, birkaç maddeyi elde etmelisin. Benim, senin, ihtiyaç duyduğun maddelerin ikim var. Ama ben, sana onlara verebilmeden önce, sen, küçük bir testi geçmeye ihtiyaç duyarsın. O ses, nasıl yapar?
Sen sonra, 10 gri ayının derisini alabilir misin? Ben, onun, fazla zor olmayacak olduğu eminim, birisi, seni beğendiği için... Ve eğer senin, zamanın varsa, avlayan düzenbazları dene, ve kaderin sicimini al. Senle onun, şanslı bir cazibeyi beğendiğini taşı, ve iyi bir şey, olacak. Ben, burada bekliyor olacağım.
Oh... Sen, şimdiden arkada mısın? Benim, söz verdiğim maddeler buradadır. Bir ejderha çözüm kitabı ve bir Mae çözüm kitabı. Şimdi, savaşçıya refakat etmesi için bu şeyleri alır. O, sana sonra yapmanın neyin olduğunu söyleyecek.


The 1st Cryptic Tale - A Step Forward

Yer:
Ho Nam macerası:
1inci olarak gizli hikaye — bir adım, tanımlamayı iletir:
Git, gör [Savaşçıya refakat et].
[Lord Sagunu'nun Mae çözüm kitabı] ve getir [Lord Sagunu'nun çözümü].
Muhabbet:
Ah... Sen, lord Sagun tarafından yollandın? Hmm... Ben, senin, gizli odaya girmek için ihtiyaç duyulan maddeler için burada olduğunu tahmin ederim. Senin, ihtiyaç duyduğun üçüncü şey, Ki çözüm kitabıdır. Yazıldı ünlü bir usta tarafından, onun ölümünden önce Ki'yi adlandırdı. Sadece müsait olan birkaç kopya vardır. Güneşli bankacının, kopyaların biri var. Çok değerli bir madde olduğundan beri, ben, güneşli, sana onu vermek için gönüllü olacak olandan şüphe ederim. Ama senin kesinlikle, odada olması için bu kitaba ihtiyaç duyduğun akılda tut. Senin, kitabı elde ettiğin zaman, bana döndü.

The 1st Cryptic Tale - Lifting of the fog

Yer:
Ho Nam macerası:
1inci olarak gizli hikaye — sis ödülünün kaldırması:
[Dönüşten cezbet] x-20 tanımlaması:
Git, gör [Güneşli bankacı].
Muhabbet:
Sen, benim, Ki çözüm kitabım olduğunu nasıl bildin? Ben, senin, geç büyük ejderha lordunun gizli odasına girmeyi istediğini farz ederim. Sen, benim, neye bu kitabı almak onaylanmak zorunda olduğuma inanmayacaktın. Bundan dolayı ben sadece, sana onu veremem. Sen, ilk olarak bana bir iyiliği yapmalısın.

The 1st Cryptic Tale - Another story

Yer:
Ho Nam macerası:
1inci olarak gizli hikaye — başka bir hikaye ödülü:
Güneşli, Ki çözüm kitap tanımlamasıdır:
Rica edilen maddeleri getir [Güneşli bankacı].
Sar, diğer iki sicimle beraber karşılamaktan, olabilir, bir [Millennium tomarı] ürünüyle yapardı bir [Sevgiden kutula].
Rica edilen madde: [Yemin halkası] elde etti [Dönek]; [Karşılamaktan sar] elde etti [Kırmızı illüzyon, Spearman'dır].
Muhabbet:
Eğer sen, önemli bir maddeyi geri alabilirsen, ben, kaybettim, ben, sana Ki çözüm kitabını vereceğim. Benim, uzun bir zaman önce bir aşığım vardı. O boyunca ben, mutluluğu buldum. Ama geçenlerde, ben, bir konvoyda farklı bir alana malı teslim etmek için yolculuk yaparken, ben, dönekler tarafından saldırıldım. Onlar, benim değerli eşyalarımın hepsini benim aşığımdan nişan yüzüğü dahil çaldı. Sen, ben halkayı getirebilir misin? Ben, sana iyi bir ucu vereceğim. Sen, kimin kırmızı illüzyonun olduğunu bilir misin, Spearman'ın olduğusun? Ben, senin, onlardan karşılamanın bir sicimini elde edebildiğin ve onun, sana iyi şansı getirdiğini duydum.
Ah... Sen gerçekten, onu aldın? Benim sonunda, yeniden onla olabildiğim iyi. Sana çok fazla teşekkür ederim. Burada. Bu, senin, istediğin Ki çözüm kitabıdır. Ben, onun, senin araştırmanda senin için yardımcı olacak olduğunu umarım.

The 1st Cryptic Tale - One conclusion

Yer:
Ho Nam macerası:
1inci olarak gizli hikaye — bir son tanımlaması:
Dön, ve konuş [Savaşçıya refakat et].
Muhabbet:
Oh... Sen, onları aldın? Onayla, ben, sana sonra yapmanın neyin olduğunu söyleyeceğim. Gizli odanın, ejderha sarayında olduğu söylenti, gerçek değildir. Onlar, sahte bir söylentiyi genişletir, güvenlik, niyet ettiği için. Oda, gerçekte zehir bataklık alanındadır. Senin, zehir bataklığında taverna yazmanı Jun'a topladığın bütün maddeleri al, ve o, senin daha çok, görevlendirdiğini söyleyecek.

The 1st Cryptic Tale - Questionable meeting

Yer:
Ho Nam macerası:
1inci olarak gizli hikaye — şüpheli toplantı ödülü: [Sebze solucanları] x-22;
[Buzağı et somunu] x-22 tanımlaması:
Git, [Taverna yazmanı Jun] zehir bataklığında gör.
Muhabbet:
Ah... Sen, gizli odaya girmek için ihtiyaç duyulan maddeleri arıyorsun? Ben, senin, ejderha kalesinden refakatçi savaşçısı tarafından yollandığını farz ederim. Sen, onun, gitmen için senin, benim gibi sıradan bir taverna yazmanını gördüğüne sorduğu onu garip bulmadın mı? Odur çünkü ben, gerçekten federasyonun bir gizli ajanıyım. Üzerinde, hangi insanların aksine, düşünür, gizli oda, bir binanın içinde saptanmaz, gerçekte açık havada saptanır. Ben, bir yerde zehir bataklığında olduğunu bilirim, ama ben, tam yeri bilmem. O, senin şimdiden, dört zorunlu maddeden dışarı üç sahip olduğun gibi görünür. Senin, ihtiyaç duyduğun son şey, deli doktorun çözüm kitabıdır. Tek problem, deli doktorun, deli olduğudur.

The 1st Cryptic Tale - A barrier

Yer:
Ho Nam macerası:
1inci olarak gizli hikaye — bir engel ödülü: [Millennium tomarı];
Doktor eğitici Bongu'nun doktor beceri kitap tanımlaması:
[Doktor eğiticisi Bong] ejderha kalesinde karşıla, ve [İmparatorun doktor beceri kitabı] muhabbetini al:
İmparatorun doktor beceri kitabı... O, önem taşımaz, eğer sen, bir doktorsan, veya değilse. Bizim, farklı bir işgalimiz varsa bile, eğer sen, dürüstlüğün yolunu bilirsen, ve onun için yaşamayı denemek için gönüllü müdür, ben sonra, sana imparatorun doktor beceri kitabını vermeye dikkat etmeyecektim. İlk olarak, ben, sana birkaç soruyu soracağım.
Sen, neyi düşünürsün, bir doktor için en büyük ödülsün?
Başarı sen, neyi düşündüğün, bir doktorun, ihtiyaç duyduğu en önemli şeydir?
Feda et, ve adama sen, neyi düşündüğün, bir doktorun, onunki veya onun ölümünden önce başarmalı olduğu bir şeydir?
Umumi refah, Hmm'dir... Tamam. Senin cevapların, uygundur. Söz verilen olarak, ben, sana imparatorun doktor beceri kitabını vereceğim. Ben, senin, iyi bir iş için onu kullandığını umarım.

The 1st Cryptic Tale - Incoming Conclusion

Yer:
Ho Nam macerası:
1inci olarak gizli hikaye — gelen son ödülü:
[Tecrübe] 66150 tanımlama:
[İmparatorun doktor beceri kitabı] elde et, ve konuş [Deli doktor].
Muhabbet:
Ho... Bu, imparatorun doktor beceri kitabı mıdır? Haha. Teşekkürler. Hmm... Ama sen, zehir çözüm kitabını istersin? Hmm... Ben, bana imparatorun doktor beceri kitabını getirirken seni takdir ederim, ama ben, onun için benim zehir çözüm kitabımı ticaret yapamam. Eğer sen, zehir çözüm kitabına sahip olmalı olsan, sen, benim için bir şeyi yapmaya ihtiyaç duyarsın.

The 1st Cryptic Tale - An Unexpected order

Yer:
Ho Nam macerası:
1inci olarak gizli hikaye — beklenilmeyen bir emir ödülü:
Deli doktorun çözüm kitap tanımlaması:
Zehir bataklığında [Deli doktor]a rica edilen maddeleri getir.
Rica edilen madde: [Karakurbağasının arkadaki bacağını zehirle] x-10;
[Vedadan sar] elde etti, vedanın zehirli örümcek siciminden diğer iki sicimle beraber, olabilir, bir [Bin yıl tomarı] ürünüyle yapardı bir [Sevgiden kutula].
Muhabbet: 10 benim, karakurbağasının arkadaki bacaklarını zehirlediğime getir. Ben, sana zehir çözüm kitabını vereceğim, eğer sen, bana bacakları getirirsen. Neyse... Sen, zehirli örümceklerin ne olduğunu bilir misin? Eğer sen, onları avlarsan, ben sonra, senin, vedanın sicimi çağırılan bir şeyi olabilmeli olduğuna inanırım. Ona bekle, ve o, sana iyi şansı getirecek.
Ben, benim gerçekten, seni beğendiğimi düşünürüm. Burada. Bu, zehir çözüm kitabıdır. Şimdi, gider.

The 1st Cryptic Tale - The Puzzle of Wisdom

Yer:
Ho Nam macerası:
1inci olarak gizli hikaye — akıllılık ödülünün bulmacası:
73000 altın tanımlama:
[Mae çözüm kitabı], [Çözüm kitabı], [Ki çözüm kitabı] kullanarak zehir bataklığında [Akıllılıktan şaşırt] saptanmış ve aç [Çözüm kitabı]. Sen, mührü kırdıktan sonra, anıtta yazıları tanı.
Not: Akıllılığın bulmacasını açmak, sen, dört heykelin her birine gitmelisin: Hayalet heykeli, ejderha heykeli, antidot heykeli, ve kayısı heykeli. Sen, her birey için rasgele şekilde oluşturulan olan özel bir emirde heykellere kitapları yerleştirmek zorundasın.
Bir heykele git, ve kitabı sok. Eğer bir ses, oynanırsa, doğrudur, ve sen, sonraki heykele gidebilirsin. Eğer hiçbir ses, oynanmazsa, kitabı geri al, ve farklı bir heykeli dene. Bu süreci tekrarla, sen, herkesi dört kitaba yerleştirinceye kadar. Sonra taşımanın mezar taşına dön.
Muhabbet:
Ben, bir kahraman değilim. Ben, küçük bir zevk için yaşadım. Yine de, benim mutluluğuma eziyet eden cennet, hem de öldü. O, benim her şeyimdi...
Bu yazıyı keşfeden kişiye. Ben, fazladan 1 tane saatin civarında yaşamak için sahibim. Tanrıya şükür benim ölümümü hazırlamak için bana bu kısa zamanı izin vermek için ben. Ölüm, yeni bir yaşamı getirir... Sonraki yaşamda yeni bir başlangıç. Ama ben, benim son nefesime sıkı tutuyorum çünkü ben, benim karım ve kızımı bırakamam. Memnun et, sen, benim aileme benim son sözlerimi teslim edebilir misin? Kalp ağrısı, bir hançerden kalbe çok daha fazla acı verendir. Acıların olduğu o, bu deli dünyada seni çokça bırakmam için ben. Ben, benim, orada senin için olabildiğimi dilerim. Ben, üzgünüm, ve ben, seni severim.

The 1st Cryptic Tale – Eternity

Yer:
Ho Nam macerası:
1inci olarak gizli hikaye — sonsuzluk ödülü: 4 gökle ilgili süs:
[Sevginin küpesi], [Üstün muskası], [Gökyüzünden çal], [Bilginin bileziği] tanımlama:
Mektubun, İskoçya'nın dağlık bölgesinde [Bayan şakayık]a [Akıllılıktan şaşırt]ı üzerinde işaretlediğini getir.
Muhabbet:
Bundan dolayı o, odur. O, onunkinin, yapacak olduğuydu... Bu, sözcüklerde tanımlanamayan üzüntünün türüdür. Benim kızım ve ben, yaşayacağız, öyle ki onun ölümü, israf edilmez. O her zaman, bizim kalplerimizde yaşayacak. Ben, senin, onun hatırı için dürüstlüğün yolunu yürüyecek olduğunu umarım. Senin yardımın için bizim küçük hediyemiz buradadır. Benim, sorduğum herkes, senin, bizim hakir ailemizi düşündüğündür, her ne zaman sen, bunu görürsen. Ben, sana yeteri kadar teşekkür edemedim.

The 2nd Cryptic Tale - Missing in Action

Yer:
Ho Nam macerası:
2inci olarak gizli hikaye — hareket ödülünde kaçırmak:
Bu bilgi tanımlamasını teslim et:
Orada, imparatorluğa ait saraydan kayıp müfettişin hakkında bir söylenti oldu.
Söylenti, onun işinin, İskoçya'nın dağlık bölgesinde Tanrı ağaçlarının birinde sola doğru olduğunu der.
Bu olayın daha hakkında bilmesi için tek yol, o ağaçları arayaraktır.
Sen, söylenti olarak Tanrı'nın bir ağacında saklanan dokümanı buldun.
O, müfettişle yakın ilişkiye sahip olan savaşçı eğiticisi Hwang'la konuşması için iyi bir fikir olacaktı.
Savaşçı eğiticisi Hwang'a saklanan kitabı verdi.
Muhabbet: Bu bilgiyi teslim et

The 2nd Cryptic Tale - Discovering the Truth

Yer:
Ho Nam macerası:
2inci olarak gizli hikaye — gerçek ödülünü keşfetmek:
Bu bilgi tanımlamasını teslim et:
Savaşçı eğiticisi Hwang'ın, saklanan dokümanı aldığı zaman, o, müfettişin hakkında konuştu.
O hem de, ilk olarak genel Yong'u görerek müfettişin ölümünü araştırmayı sordu.
Genel Yong muhabbetinden gönül alma tabletini aldı: Bu bilgiyi teslim et
The 2nd Cryptic Tale - A Difficult Task

Yer:
Sa Chun macerası:
2inci olarak gizli hikaye — zor bir vazife ödülü:
Bu bilgi tanımlamasını teslim et:
İstek, birçok uzun mesafe yolculuğunu karıştırdı.
Eğer zehir bataklığının taverna yazmanı Junu, iyiliği kabul etmeyi reddederse, genel Yong'a dön.
Taverna yazman Haziran muhabbetinden savaşa ait tabletin olduğu kabul edilen: Bu bilgiyi teslim et

The 2nd Cryptic Tale - A Short Rest

Yer:
Ho Nam macerası:
2inci olarak gizli hikaye — kısa bir kalan ödülü:
Bu bilgi tanımlamasını teslim et: Taverna yazmanı Jun, dedi, eğer sen, hikayenin daha hakkında bilmeyi isteseydin, sen, ejderha kalesinde baş bekçi sığınağını karşılamalıydın.
Muhabbet: Baş bekçi sığınağından bir isteği aldı.

The 2nd Cryptic Tale - Tiresome Errand

Yer:
Ho Nam macerası:
2inci olarak gizli hikaye — yorucu getir götür işi ödülü:
Bu bilgi tanımlamasını teslim et:
Senin, insanlardan maddelerin, kapı bekçisine maddeyi getirdiğini aldığın zaman bundan dolayı Hwa.
İlk olarak, bankacı güneşi Hwa'nı karşıla. Eğer sen, unutursan, senin talimatların, baş sığınağa döner.
Kapı bekçisine maddeleri verdi, bundan dolayı Hwa, ve karşılık olarak altın bir tableti aldı.
Muhabbet: Bu bilgiyi teslim et

The 2nd Cryptic Tale - Continuous Moving

Yer:
Sa Chun macerası:
2inci olarak gizli hikaye — devamlı hareket etme ödülü:
Bu bilgi tanımlamasını teslim et:
Sen, ejderha kalesinde oluyor olan suikastçı eğiticisini karşılamalıydın, sen ejderha kalesine yolculuk, yeniden yapmalıydın.
Ejderha kalesinde oluyor olan suikastçı eğiticisinden sarı bir tableti aldı.
Muhabbet: Bu bilgiyi teslim et

The 2nd Cryptic Tale - The Crossroad

Yer:
Ho Nam macerası:
2inci olarak gizli hikaye — kavşak ödülü:
Bu bilgi tanımlamasını teslim et:
Bulmacanın, çözüldüğü zaman, birçok değerli madde, ağaçtan dışarı geldi.
Savaşçı eğiticisi Hwang'a onlara getirmenin, dürüst yol gibi görünmesine rağmen, onlar, doğru iyi olmaya görünür.
Maddeleri tutmak, ve ona anlatmamak, bir daha iyi olabilirdi.
Ben, savaşçı eğiticisi Hwang'a sonucu anlattım, ve ben, ağaçtan maddenin yerine diğer değerli maddeyi aldım.
Muhabbet: Bu bilgiyi teslim et

The 3rd Cryptic Tale – Coincidence

Yer:
Ho Nam macerası:
3üncü olarak gizli hikaye — tesadüf ödülü:
Bu bilgi tanımlamasını teslim et:
[Taverna yazmanı Chung] İskoçya'nın dağlık bölgesinde karşıla, ve maceranın hakkında sor.
[Chung'un mektubu], doğru farenin, tıkladığı zaman gözüken kanıta başvurur. Önemli olmak görünen insanları karşıla.
Muhabbet: Bu bilgiyi teslim et

The 3rd Cryptic Tale - Sudden Request

Yer:
Ho Nam macerası:
3üncü olarak gizli hikaye — ani istek ödülü:
Bu bilgi tanımlamasını teslim et:
[Zehir bataklığının taverna yazmanı Jun] yen [Kameri oyun tableti].
Kameri oyun tabletinin kuralları:
İki kart, başlangıçta dağıtılır. Kartlar, 1 -12'den dizer.
20 galibiyete kart kapatıcısının toplamına sahip olan oyuncu.
Oyuncu, daha çok kartı alabilir (Yukarıya 2 daha çoğa). Eğer toplam, 20'e giderse, bir otomatiğin, kaybettiğidir.
Muhabbet: Bu bilgiyi teslim et

The 3rd Cryptic Tale - Continuing Traces

Yer:
Ho Nam macerası:
3üncü olarak gizli hikaye — izlere devam etmek, ödüllendirir:
Bu bilgi tanımlamasını teslim et:
[Taverna yazmanı Liu] filiz kule tepesinde karşıla.
Muhabbet: Bu bilgiyi teslim et

The 3rd Cryptic Tale - Remains of the Heroes

Yer:
Ho Nam macerası:
3üncü olarak gizli hikaye — kahramanların kalıntıları, ödüllendirir:
Bu bilgi tanımlamasını teslim et:
Filiz kule tepesinde ölü vücutları ara, ve 9 sayfanın, yapacak olduğunu elde et.
Muhabbet: Bu bilgiyi teslim et

The 3rd Cryptic Tale - Delivering Will

Yer:
Ho Nam macerası:
3üncü olarak gizli hikaye — teslim etmek, ödüllendirecek:
Bu bilgi tanımlamasını teslim et:
9 sayfanın, güney ovalarda [Kapı bekçisi Jinsu]'a yapacak olduğuna getir.
Muhabbet: Bu bilgiyi teslim et

The 3rd Cryptic Tale - Behind Story
Sa Chun macerası:
3üncü olarak gizli hikaye — hikaye ödülünün arkasında:
Bu bilgi tanımlamasını teslim et:
10 geri alınma hapı ve 10 tazelik hapına getir [Zehir bataklığının kararlı bakıcı annesi].
Muhabbet: Bu bilgiyi teslim et

The 3rd Cryptic Tale – Investigation

Yer:
Ho Nam macerası:
3üncü olarak gizli hikaye — araştırma ödülü:
Bu bilgi tanımlamasını teslim et:
Ejderha kalesinde herkesten bilgiyi elde et, ve onun bulunduğu yerini bul.
Muhabbet: Bu bilgiyi teslim et

The 3rd Cryptic Tale - Unwanted Encounter

Yer:
Ho Nam macerası:
3üncü olarak gizli hikaye — istenmeyen karşılaşma ödülü:
Bu bilgi tanımlamasını teslim et:
Karşıla [Avcı eğiticisi Han].
Muhabbet: Bu bilgiyi teslim et

The 3rd Cryptic Tale - Revealing Reward

Yer:
Ho Nam'ın macerası:
3üncü olarak gizli hikaye — ödül ödülünü göstermek:
Bu bilgi tanımlamasını teslim et:
[Lord Yoosu'nun gizli göğsü] aç, ve içeriği kontrol et.
Muhabbet: Bu bilgiyi teslim et

The 3rd Cryptic Tale – Greeting Message

Yer:
Ho Nam macerası:
3üncü olarak gizli hikaye — mesaj ödülünü karşılamak:
Bu bilgi tanımlamasını teslim et: [Lord Yoosu'nun gizli mektubu] İskoçya'nın dağlık bölgesinde [Taverna yazmanı Chung]'a getir.
Muhabbet: Bu bilgiyi teslim et

The 3rd Cryptic Tale - Humble

Yer:
Ho Nam macerası:
3üncü olarak gizli hikaye — hakir ödül:
Bu bilgi tanımlamasını teslim et:
[Lord Yoosu'nun semaveri] [Hakir sunak]a al, ve onun ruhunu kutsa. İçinde saklanan maddeyi bul [Hakir sunak].
Muhabbet: Bu bilgiyi teslim et

The 3rd Cryptic Tale – Happiness

Yer:
Ho Nam macerası:
3üncü olarak gizli hikaye — mutluluk ödülü:
Bu bilgi tanımlamasını teslim et:
[Taverna yazmanı Chung] İskoçya'nın dağlık bölgesinde karşıla.
Muhabbet: Bu bilgiyi teslim et.

ÇEVİRİLER ALTTAKİ ADRESİ VERİLEN SİTEDEN YAPILMIŞTIR.ANLAŞILMAYAN YERLER KARŞILAŞTIRMA YAPILARAK ANLAŞILABİLİR.YAZIM HATALARI VE 2 TANE DAHA KONU AÇTIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLİYORUM.. TAMAMEN KENDİ EMEĞİM TEŞEKKÜRLER QESTLERDE BAZILARINI YAPMADIM ÇEVİRİ YAPILACAK QUESTİN İSİMİNİ YAZARSANIZ BU KONUN ALTIA YAZARIM
http://www.mugzzzy.com/hero.htm



S
17 yıl
Yüzbaşı

kardeşim ellerine sağlık gine sağlasın


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

çok sağol kanka vallaha bi tek sen biş iyazıon millett bakıo geçio insan bi yorum atarda üst konu olsun die ....


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
17 yıl
Binbaşı

Süpersin çok lazımdıBen pm atarım modlara merak etmein


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

çok teşekkür ederim herkez istedi diye yapmıştım ama ilgi az oldu :)


Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
17 yıl
Yarbay

Üst konu olmuştur.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 23 Ekim 2006; 13:58:49 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
_
17 yıl
Yüzbaşı

abi very çok saol ya beklioduk çok saol ben yazcamtım unuttmuşum öbür arkadaşalrda görmemişlerdir veyahuttta daha girmemişlerdir yoksa yazarlar akrdeş tekrar saol ellerine saalık...


bu arada hepinizin ramazan bayramı mübarek olsun....


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

ÇOK SAĞOLUN BU BENİM İLK ÜST KONUM HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BAYRAMINIZ MUBEREK OSLUN AMA İLGİ GİNE AZ ÜST KONU OLDUĞU HALDE


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
17 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orjinalden alıntı: Rudeboy_26

ÇOK SAĞOLUN BU BENİM İLK ÜST KONUM HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BAYRAMINIZ MUBEREK OSLUN AMA İLGİ GİNE AZ ÜST KONU OLDUĞU HALDE
kankam sende ne kadar sabırsızmışın daha yeni üst konu oldu bekle 2-3 gün sora sölen demi amaHERKESİN BAYRAMI KUTLU OLSUN


Bu mesaja 1 cevap geldi.
_
17 yıl
Yüzbaşı

silov doru sölüosunda arkadaşta işte o kadar emek vermiş uraşmış az yorum olunca olur olmaz insan biraz üzülür yani doaldır


sizinde hepinizin bayramı mübarek olsun...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

SAĞOLUN EXE ANLAMIŞSIN BENİ HERKEZİN BAYRAMI KUTLU OLSUN


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

AL GEÇTİ 2 GÜ N HALA SON YAZDIM MSJ 122 KİŞİ OKUMUŞ BEN HARİÇ 6 TANE YORUM VAR NEYSE YARDIMLERIIM DEVAM EDER BECEREMDİĞİNİZ Bİ QUEST VARSA GENİŞ AÇIKLAMALI OLARAK YAZARIM


Bu mesaja 2 cevap geldi.
A
17 yıl
Yüzbaşı

"Kırık bıçak ödülünü onar" "Çayı iyileştirmek" : ))) Çok güldüm kardeş.. Eheh.. Keşke program ile çevirdikten sonra bir de kontrol etseydin : )))
Yine de ellerine sağlık : )



R
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

NE olsun baba ya zaten okul var programla bile zor oldu



S
17 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orjinalden alıntı: Rudeboy_26

AL GEÇTİ 2 GÜ N HALA SON YAZDIM MSJ 122 KİŞİ OKUMUŞ BEN HARİÇ 6 TANE YORUM VAR NEYSE YARDIMLERIIM DEVAM EDER BECEREMDİĞİNİZ Bİ QUEST VARSA GENİŞ AÇIKLAMALI OLARAK YAZARIM
napalım yiğit daha da bekle dicem ama demeye üzülüom böle gerekli bi konu için en azından ellerine sağlık yaza bilirlerdi ama kısmet kimi var yazar kimi var okur kimi de hem okur hemde yazar



pabucumunnnn sananistiiiiiii[avrupa yakası!!!!!!BURHAN]
yanlış anlaşılma olmasın


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

SAĞOL KANKA NESE KAFAYA TAKMIORUM HASTYAIM ZATEN OKUYAN HERKEEDE TEŞEKKÜRLER ...


Bu mesaja 2 cevap geldi.
D
17 yıl
Çavuş

kanka a difficult gorevini aciklarmısın gıcık oldum


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
17 yıl
Onbaşı

yardım pls ya deli etti beni su pyschian traner midir nedir sorulara cevap istiyo veriyorum. 100 cay istiyo hangi sorular dogru hatirliyan var mı deli olacam burda


Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
17 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orjinalden alıntı: aurora_tr

yardım pls ya deli etti beni su pyschian traner midir nedir sorulara cevap istiyo veriyorum. 100 cay istiyo hangi sorular dogru hatirliyan var mı deli olacam burda
onu bende çözemedim o görevi atladım ama her seferinde 100adet o yeşil çaydan alıor ve sonuç 0 onun yüzünden en az bi 1.000 çay gitti


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
17 yıl
Çavuş

arkadaşlar ben The 2nd Cryptic Tale - A Difficult Task görevini yapamadım bir yardım edermisiniz?
Ben general yong tan görevi aldım sonra tavern clerk Jun'a gittim sonra tekrar general yonga git dedi gittim. Sonra tavern clerk jun'a git dedi. Orada görev tıklanmıyordu. Sonra tesadüfen Lord saguna gittim göreve tıklayınca bir ses geldi. tavern clerk juna gittim kabul etti. Sonra tekrar general yonga gittim oda kabul etti. Ama tekrar tavern clerk juna gitmemi istedi. Tavern clerk jun'da görev yine tıklanmıyordu. Tüm dragon castle'ı gezdim. Ama görevi nereye verecegimi bilmiyorum. Bundan sonra ne yapacagım?


Bu mesaja 2 cevap geldi.