Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1043
Cevap
216010
Tıklama
400
Öne Çıkarma
Cevap: | Qnoops | - Metro Exodus %100 Türkçe Yama - | The Two Colonels & Sam's Story DLC'leri Dahil | (34. sayfa)
F
5 yıl
Yüzbaşı

Kardeşim yama için teşekkürler..Allah razı olsun.Boş cevapları görmezden gelin



T
5 yıl
Teğmen

Dediğim gibi, eğer cidden sevdiği için yapsaydı o zaman çeviri yapan ekibe yardım ederdi. Ya da onlardan yardım isterdi. Tool’u, oyunu vs kendi alırdı. İmkanı yoksa da çeviri ekibinden isterdi en kötü. Burada gizlice bir iş yapıldığı ortada. Ayrıca kalitesine bir şey demedim. Yapılabilir, unutulan yerler de olabilir. Hikayeyi bozmuyorsa o kadar göze batmaz. İnsanlık hali. Art niyet olmasının sebebini zaten yukarıda bir arkadaş söylemiş. Onca oyun içinden neden bu oyunlar? Çeviri sektörü de şu anlamda etkilenir. Bu çeviriyi yapan insanların kendi ceplerinden başka hiç bir bütçesi yok ve tool, izin vs satın alırken kendi paralarından veriyorlar. Yani bir yatırım yapıyorlar. Bunun karşılığını da az da olsa almak istiyorlar yani. Mesela bu arkadaş da çeviriyi yapan gruba yardım edebilirdi ya da kendine bir şirket açabilirdi adam toplayıp. Türkiye’de doğru düzgün yerelleştirme şirketlerinin olmamasının sebebi de bu tarz çatışmalar. Birleşeceğimize hep bölünüyoruz. Siyasette de olduğu gibi.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Mr.Zangetsu
L
5 yıl
Yarbay

an itibariyle google drive ındırmeyı kapatmıs

başka bır lınke yukleyip veren olur mu kı?
en azından özelden



M
5 yıl
Çavuş

Arkadaş oyuna başlayana kadar çeviresim yoktu demiş en başta, yani çeviriye yardım etme gibi bir fikir aklına geldiğini sanmıyorum. Gelse bile sonradan sıkılıp bırakırsa hem grup etkilenir hem de tatsız olaylar yaşanırdı muhtemelen. Kısa sürede çevirme konusunda ise Cthulhu yamasında da oyun çıktığı hafta çevirmek için kendi kendine meydan okumuştu yanlış hatırlamıyorsam bunda da benzer bir şey yaptı sanırım. Bu yüzden gizli bir şekilde çevirdi sanırım zaten. Onca oyun arasından neden bu dersek keyfi bir çeviri olduğu belli zaten üstüne son zamanlarda kaç tane böyle kaliteli ve popüler yapım var ki? Diğer gruba üzüldüğümü söylemiştim ilk mesajımda ve halen üzülüyorum açıkçası ama öte yandan bu arkadaşın da günahını almak istemiyorum ben, üstelik yamayı da kullanıyorum. Dediğim gibi taraf tutma olmaması lazım şu anki durumda. Bu arkadaş için bir daha ki sefere böyle bir olay yaşanmaması için haber verebilir diyebiliriz. Gruba ise bu tarz popüler oyunları daha kısa sürede çevirebilirlerdi belki diyorum. Ha ben süreçten gayet memnundum aslında ancak daha iyisi de olabilirmiş demek ki(kalite değil hız bakımından). Sonuçta ücretli bir yama olacaktı. Her neyse zaten ne desek de insanlar kendi bildiğini yapacağından tartışıp birbirlerimizi üzmemizin hiçbir anlamı yok. Umarım bir dahaki sefer böyle olaylar yaşanmaz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Zangetsu -- 2 Haziran 2019; 3:14:4 >


Bu mesajda bahsedilenler: @torenbolen
Y
5 yıl
Yüzbaşı

Eline sağlık hocam, ps3 zamanında oynadığım Heavy Rain bekliyoruz senden artık :)



B
5 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: KaN.

Lütfen oyunun Witcher 3 veya Skyrim gibi ek diyaloglar olduğunu ve iyi kötü ve 2 farklı karakterin her karaktere göre 3 farklı oyun sonu olduğunu da unutmayın.


Alıntıları Göster
oyunda bahsettiğin diyaloglar dahil zaten benimkine iyi bak. ACO yamasında yer alan totaldeki kelime sayısıyla bundakini karşılaştır. OST ve SUB diye iki gruba ayrılmış çeviri. OST hemen hemen bu kadar. adamlar onu bitirememiş diğerinden de 1 kelime çevirmemişler.

02.05.2018

OST

Çevrilen Kelime Sayısı / Toplam Kelime Sayısı 146799 / 215731

İlerleme Yüzdesi %81

SUB

Çevrilen Kelime Sayısı / Toplam Kelime Sayısı 0 / 384013

https://animusprojesi.com/uncategorized/assassins-creed-odyssey-2-mayis-2019-raporu/





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoomBookTR -- 2 Haziran 2019; 8:0:21 >

E
5 yıl
Yüzbaşı

The old city:Leviathan oyununun da TR yamasını yaparmısınız, konusunu hep merak etmişimdir.



J
5 yıl
Yarbay

Öyle olmadı böyle olmadı yahu isteyen istediğini çevirir, aynı oyunun 5 tane yaması da olabilir sizene kimene? Arkadaşımız kaç kere söyleyecek hobi amaçlı yapıyorum kimseyede haber verip sorumluluk almak istemiyorum diye? Hayır anlama sorunu falan var heralde insanlarda...

Arkadaş en güzelini yapıyor yamayı bitirmeden önce konu açsa bir sürü saçma sapan yorum, yamayı yarım bıraksa yine bir ton laf üzerine bir de sorumluluk hissiyatı hiç gerek yok..




_____________________________

Eski kullanıcı adı: veterangamer


S
5 yıl
Er

@Qnoops Hocam bir bende çalışmadı galiba. Frame Network'ü deniyorum zaten kurulu diyor, yamayı ve oyunu yönetici olarak çalıştırıyorum fakat yine de olmuyor. Sadece girişte nick'iniz olan resim var TR'yama olduğu yazıyor ama sonrası ingilizce oyun maalesef. Oyun D'de yüklü iken format attım tekrar yüklememek için acaba kayıt defterine falan mı eklemedi, bir alakası olabilir mi? Aklıma başka bir şey gelmedi. Kurulum dosyalarını da silmişim, tekrar 40-50 gb çekmem gerekir mi acaba? :(





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefa1500 -- 2 Haziran 2019; 10:30:52 >

U
5 yıl
Yüzbaşı

Hocam sadece neden yaptığınız işleri çeviri gruplarına gizliden belirtmiyorsunuz merak ettim.

Tekrardan ellerinize sağlık



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Qnoops
B
5 yıl
Yarbay

Yahu ne nankör insanlarız adam müthiş bir oyunu çevirmiş hem de para istemeden şak diye paylaşmış teşekkür edip oynamak yerine hep muhalefet hep muhalefet ayıptır yahu isteyen diğer gruptan alır oynar 1 saat kadar oynadım çeviri hatasiz muhteşem olmus. Dilerim heavy rain i çevirirsin içimde Türkçe olmadığı için oynamadığım efsanevi bir oyun



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
5 yıl
Binbaşı

Ula ben daha 2033 ü oynamadım
Ellerinize sağlık inşaallah daha da güzel işler yaparsınız :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
5 yıl
Er

Emeğe gerçekten saygı 1 kişi grup dediğimiz profesyonel dediğimiz adamlar aylarca bekletip ibanlar paylaşıp paraları alıp hala bekletiyorsa bu adam doğruyu yapmış bu Yamayi yapan arkadaşa teşekkürlerimizi sunuyoruz ondan bir isteğim daha var shadow of War aylardır adamlar %5 baskı ile yüzde ona daha yeni çıkardılar ve yaklaşık beş altı aydır yüzde on şeklinde çalışıyorlar bunlar gerçekten kendilerini bir grup ve profesyonel çeviri olarak tanıtıyor sizden dileğim bir Show yapın şu projeyi de sessiz sedasız yapın ve paylaşin şimdiden teşekkür ediyorum �nşallah bu mesajımı dikkate alırsiniz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
5 yıl
Yarbay

Son çeviri bükücü



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: baron15

En başından beri ücretli satılacaktı yama. Bilmeden bu tarz yorumlarda bulunmayın.

Alıntıları Göster
Tamam ama kimin sayesinde satılacaktı? Her yorumda kaç tl kaç tl diyen gerzekler yüzünden. 2=2 yani uzatmanın alemi yok.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
5 yıl
Çavuş

Helal olsun bide parayla türkçe yama satıyolar iyi cevap oldu onlara eline emegine saglık



B
5 yıl
Yarbay

Yok efendim oyunu çevir 20şer TL para al onda da milleti aylarca beklet, yok efendim benden başkası çeviremez bunu vsvs. yok yaa?
Madem bu kadar kar amacı güdüyorsunuz gidin firmalara yanaşın resmi çevirmen olmaya çalışın. Gönüllü yaparak da binlerce insanı mutlu edebilen arkadaşlar var. Adamsınız.



G
5 yıl
Yüzbaşı

Qnoops 1 mesaj yazmaya üşendiği için konuda çıkan tartışmalara bak.