Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
41
Cevap
1110
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Q7 (3. sayfa)
Y
14 yıl (16149 mesaj)
Binbaşı

Tüpe verdiği değeri takıma vermeyenler utansın ne diyelim.



B
14 yıl (1732 mesaj)
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2012

quote:

Orijinalden alıntı: Bouche

quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2012

quote:

Orijinalden alıntı: Bouche

quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2012

quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2012

Böyle yılda 3 milyon euro alıp da iş yapmayan yabancıları görünce sinirleniyorum her ne kadar Gs'li olsam da.Sizde Q7,bizde Reira kazması,Fenerde de Guiza vardı bir ara.Fener kurtuldu kazmadan,biz kurtulamaya çalışıyoruz ama Beşiktaşlılar ısrarla Q7 de Q7 diyor.Anlamak güç.

guizanın rieranın ve q7nin istatistik verilerini bi kıyaslar olayı anlarsın

Biraz daha iyi veya kötü olabilir kesinlikle 3 futbolcu da yıllık 3 milyon alacak tipler değil.Yıllık 600-700 bin euroya yedek olacak tipler.

Siz zaten quaresmaya 600 bin euroluk adam diyorsanız bir şey demeye gerek yok.Istedıgınız kadar laf edın Q7 turkiye liginde 600 bin euroya yedek kalacak adam.Hele hele olcay 1 milyon alırken

Oynamadan hüküm vermek doğru değil ancak cv'ye göre hüküm verecek olursak anadolu takımı topçusu bile değil o.O yüzden o şu kadar alıyor ses çıkarmıyorsun da Q7'nin parası/oyunu mu batıyor demek abesle iştigaldir.

Quaresma'ya Anadolu takımı seviyesinde oyuncu demek gerçekten cok yanlıs.Portekiz Liginde oynadıgı zamanlar Porto doneminde C.Ronaldo'dan daha ustun tutuldugu donemler olmustur.Her zaman soyluyorum biraz disiplin olsaydı su adamda ben onun dunyanın en iyi oyuncularından olacagındanda emindim ama yok disiplin.Yinede bu onun riera ve guiza gibi afedersin ama kalasla aynı sınıfa koyabileceğimiz anlamına gelmez.600 bin euroluk oyuncu kategorisine hiç girmez.Bu kadarda ezmeyin lutfen.

Geçmişine laf eden olmadı.Şu haliyle ancak 600 bin euro maaş alıp Beşiktaş'ta yedek oyuncu olabilir.

Tamam,herkesın kendi fikridir size cevap verip ortamı dahada cok germicem size gore 600 bin euroluk değeri olan bir oyuncudur bana gore 3.75 milyonluk olmasada 2 milyonu hak eden oyuncudur.İyi aksamlar



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.