Öğrenmek derken bir tanesinden başla programlama mantığını alışman gerekir öncelikle. Pyhton da yapay zeka kütüphaneleri çok fazla. Python Javascript gibi veri türleri dinamiktir veri türlerini tanımlamana gerek yok. Java veya C# iste belirmen gerekir.
Mesele mantığı öğrenmen. İşin içinde çok detay var. Temel anlamda Yukaridaki 4 dili de temel düzeyde öğrenmeye bak. Temel düzeyde bir şeyler yap. Sonra sen birisinde daha uzmanlık etmeye doğru gidersin.
Yazılım öğrencisi olarak şahsi tavsiyem: işin mantığını öğrenmen, yazılım mantığını iyice oturttuğun zaman geriye çok bir şey kalmıyor gerisi ip söküğü gibi geliyor ve mantığını öğrenirken bir sürü uygulama yapman gerekiyor. Şimdiden başarılar.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >