merhaba arkaşlar pygtk2 üzerinde sıradan bir hello word kodunu bile çalıştırdığımda program yanıt vermiyor hatası alıyorum çok sinirlerim bozuldu. pygtk2 ile ilgili herşeyi kurdum oysaki. gtkruntime, pycario, pygobject, pygtk, vs... all in one paketinde vardı zaten bunlar ama aynı kod linux ta doğru düzgün çalışırken windowsta dounyor arayüz ve program yanıt vermiyor.
aşağıdaki kod mesela çalışmıyor
import pygtk pygtk.require('2.0') import gtk
class Base: def __init__(self): self.window = gtk.Window(gtk.WINDOW_TOPLEVEL) b = gtk.Label("Hello World") self.window.add(b) self.window.show_all()
self.window.show()
def main(self): gtk.main()
if __name__ == "__main__": base = Base() base.main()
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
aşağıdaki kod mesela çalışmıyor
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.