Abiler ben vpn kullanmaya karar verdim bu gizlilik problemleri artınca sıkıntı çıkmasın diye mantklı olarak. son olarakta bu türkiyede basın toplantısı yapan firma cazip geldi bizi takıyonuz siz glba gibi. ama kişisel olarak karamsar olduğum için aklımda soru işaretleri var. sizin bu konuda araştırmalarınız var mı bide ücretli bir vpn olduğu için gidip geliyorum ama cazip gelen kısmı kota yok deniliyo ne yapcaz biraz bahseder misiniz?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.