Merhaba arkadaşlar psu um dışarıda ve oyun oynarken üstüne bir kac damla su dökülmesiyle kendini kapattı direk kablosunu çektim(kabloyu çekmeden önce kendini kapatmisti) suyu temizledim sonra yeniden kabloyu taktim kabloyu taktığım gibi fan donup cızırtı çıkarıp yanik kokusu verdi. Psu yu yakmış bulundum sanirim bu sorun degil bu obur bileşenleri yakmış midir bunu nasıl öğrenebilirim?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >