Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
187
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PSU dan gelen aşırı ses
H
geçen yıl (17 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Öncelikle cevap vericek herkese şimdiden teşekkürler.
Bilgisayarı kullanırken normalde böyle bir sorun yoktu, son 1 haftadır PSU dan önce tıkırtı sesi gelmeye başladı. Daha sonra kasayı biraz temizledim belki düzelir diye ama pek etkisi olmadı. Sistem boştayken böyle bir sorun olmuyor biraz yüklenince bu şekilde ses gelmeye başlıyor. Bir ara o kadar arttı ki kasanın içinden roket falan kalkıyor gibiydi.
PSU (FSP Hyper 700W)
MSI B450M
Ekran kartı 3060
Ryzen 5 5600
M2 SSD var
8×2 ddr4 ram
3 adet HDD takılı
Sistem belirttiğim şekilde sizce gücü mü yetmiyor yoksa başka bir sorun olabilir mi? Bilgisayarı 2 senedir kullanıyorum ilk defa başıma geldi sizce ne yapmalıyım? Kendim halledebileceğim bişey midir yoksa garantiye mi göndermeliyim? Ve bu şekilde kullanmanın bir zararı olur mu?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
geçen yıl (1988 mesaj)
Binbaşı

Fan sürtüyor olabilir gibi geldi. PSU yerinden söküp ters çevirince ses kesiliyorsa yeni fan yolu gözükür.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.