Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
479
Tıklama
0
Öne Çıkarma
pspler hakkında bir sorum olacaktı.
K
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

şimdi teknosada satılan pspler 450 nin üstünde bunun özelliği nedir khalkedon sattığı ile bir farkı varmıdır.çünkü biri 360ytl satıyor biri 450ytl birde bu ürünlerde garanti olayı nasıl oluyor khalkedon sattığı ürünlerde garanti varmı teşekkürler.



C
15 yıl
Yarbay

İlk başta teknosa da pahallı olmasının sebebi kar oranlarını yüksek tutmaları diye biliyorum ben. Bi farkı yok sadece yanında hafıza kartı weriyorlar sanırım yada öyle bişi :D Teknosa dan aldığın zaman garantili evet ama sorun su teknosa dan aldığın ürün kopya version yüklenmemiş hali yani hafıza kartından oyun oynayamazsın. yazılım attığın zaman ( ki burda bu konular konusulması yasak) garanti kapsamında kalır. ama diossanki bn orijinal umd alır oynarım o zaman sorun yok . khalkedon gayet iyi bi satıcı. bende ordan aldım bayağı ilgileniyorlar herseyini anlatıyorlar. herhangi bi sorun olduğu zaman götürebiliyorsun. mesala benim aldığımda ölü piksel çıktı hemen değiştirdiler. Ama genede içim rahat olmaz bn orijinal oyun oynarım diyorsan teknosa gib yerlerden almalısın önemli olan içinin rahat etmesi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
15 yıl
Binbaşı

teknosanin sattigi urun garantili,khalkedon da dukkan garantisi veriyo,
teknosadan aldigin psp ye korsan oyun oynamak icin disarda firmware yukletemeyebilirsin (cogu psp ta88v3 bordlu cikti) khalkedon kendi yukluyo zaten.teknosada fiyatlar uygun degil,khalkedon da daha mantikli fiyatlar var.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

khalkedon dan almak daha mantıklı o zaman


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
15 yıl
Binbaşı

sifir alacaksaniz istanbul icin khalkedon,ankara icin irmak toysland mantikli secimlerdir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.