Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
913
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Psp AÇILMIYOR
S
8 yıl
Er
Konu Sahibi

A< Resime gitmek için tıklayın >

Arkadaşlar,bende psp 3004 var.Normal bir şekilde kullanıyordum fakat yüklediğim resim çıkmaya başladı.''o'' tusuna ve diğer tuşlara da basıyorum fakat yine aynı hale dönüyor.Nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.



B
8 yıl
Yarbay

Bataryayı çıkar, biraz bekleyip geri tak, R tuşuna basılı tutarak aç PSP'yi, Recovery modda açılması lazım bu şekilde, oradan sıfırlayabilirsin cihazı. Olmazsa hafıza kartını çıkarıp da dene.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
8 yıl
Er
Konu Sahibi

Recovery modda açıldı fakat bu menüde nasıl hareket edeceğim.Pek bilgim yok da bu ayarlarla ilgili.Yanlış birşey yapmayayım.Teşekkürler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
8 yıl
Yarbay

Ok tuşlarıyla hareket ediliyor. Resim paylaşırsanız yardımcı olabilirim, Recovery menüleri cihazdan cihaza farklılık gösterebiliyor.

Reset device veya Factory settings gibi bir seçenek varsa seçip cihazı sıfırlayın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
8 yıl
Er
Konu Sahibi

Recovery menü yüklediğim resimdeki.Reset device yaptım düzelmedi,hafıza kartını çıkarıp bir daha yaptım yine düzelmedi.en başta yüklediğim resimdeki mavi ekran geliyor.< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
8 yıl
Yarbay

1-Bu linkten resmi PSP yazılımını indirin.
http://du01.psp.update.playstation.org/update..

2-Hafıza kartının PSP/GAME klasörünün içine RECOVERY isimli klasör yapıp, indirdiğiniz dosyayı bu klasörün içine atın.

3-Recovery menüye girerek Run /PSP/GAME/.. komutunu çalıştırın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
8 yıl
Er
Konu Sahibi

Dediklerinizi harfiyen uyguladım.Fakat hala mavi ekran duruyor.PSP'yi en son kullandığımda normaldi,işim bitti ve kapattım bir daha açtığımda bu mavi ekran geldi.Yani herhangi bir ayarıyla da oynamadım sistem ayarları fln.Nasıl hala düzelmiyor anlamadım.Başka bir yol var mı acaba? Çok teşekkürler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.