Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
56
Cevap
4000
Tıklama
7
Öne Çıkarma
Cevap: PSN Kardeşlik Hesabı Açan Arkadaşlar Yardım[DH Hesaplarınıza Dikkat Edin] (2. sayfa)
H
7 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Tenebrio


quote:

Orijinalden alıntı: haskoy3167

belki de pm'lere erişilmiyor, yöneticiler yapıyor olamaz mı? olabilir..
sonuçta bölüm yöneticileri de ben ya da başka üyeler gibi bir süre önce normal üye statüsündeki elemanlar değiller miydi??

geçen gün dh amazon mevzusunda yöneticiler sürekli açıklama yapıyorlardı kendilerini aklamak için bu konu hakkında neden hiç açıklama gelmiyor, bu önemsiz bir mevzu mu ??

eğer bu işin arkasından büyük bir çapanoğlu çıkarsa site adminleri sitenin başına gelebilecekleri kestirebiliyordur herhalde..

Hocam ne anlatmak istediğinizi anlamadım. Ama herhangi bir yöneticinin böyle bir hesap çalma gibi bir olaya karışması söz konusu olamaz. Eğer olursa her dolandırıcıya yapıldığı gibi ona da aynı ceza verilir.

Ek olarak hiçbir yönetici sizin kişisel bilgilerinizi ya da özel mesaj ile sohbetinizde ki herhangi bir mesajı göremez, okuyamaz.

hocam şunu anlatmak istiyorum kimseye şu yaptı bu yaptı demiyorum sizin dediğiniz gibi özel mesajları kimsenin okuyamaması lazım. bilmiyorum dikkat ettiniz mi ama playstation oyun konusunda bir çok üye yöneticiye satış yapmıyorum ibaresi paylaşıyordu ilanlarının altına. bir çok alt foruma yönetici atanmış durumda ve bu arkadaşların çoğundan nefret edilmekte, bir açık varsa bu yönetici paneline sahip kötü niyetli kişiler bunun müsebbibi olabilir mi? sadece soru soruyorum aslında, siz de olamaz demişsiniz.

1-2 münferit saldıran ibaretse bu durum gene de sitenin bir ihmali söz konusu, umarım çabucak halolur. özel mesajlar bile özelimiz olamıyorsa çok büyük bir sorun var demektir..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
7 yıl
Moderatör

Hocam emin olabilirsiniz herhangi bir yönetici özel mesajlarınızı göremez. Zaten böyle bir şeyin olması etik değildir. Eğer yönetim ekibi olarak biz çalsak size yardım etmezdim :)

Yukarıda bahsetmiştim, hesap geçmişini kontrol etmek lazım. Eğer kardeşlikten satın aldığımız hesabın şifresi değiştirilmesi, çalınması vb. olaylarda hepimiz satın aldığımız kişi ile iletişime geçeriz. Eğer hesabı kendimiz açıp ve hesap çalınıyorsa farklı bir nedeni olduğunu düşünebiliriz.



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >


Bu mesajda bahsedilenler: @haskoy3167
İ
7 yıl
Yüzbaşı

Benimde hesap gitti arkadaşlar resident evil 7 almistim yardımcı olursanız seniviniim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
7 yıl
Binbaşı

Dh nin acilen foruma giris icin telefon onayli veya mail onayli giris ozelligi getirmesi gerekiyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
7 yıl
Binbaşı

3 adet hesabım çalındı 1'ini sony destek sayesinde kurtardım diğerlerini almak için uğraşıyorum.Son giriş yerleride Kahramanmaraş olarak gözüküyor hepsinin geniş bi saldırı yapılmış belli basit bişey değil bu.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat1407 -- 7 Ağustos 2017; 9:19:59 >

H
7 yıl
Yüzbaşı

son derece önemli bir konu, üste taşıyıp dikkat çekilmesi lazım. herhangi bir açık varsa giderilmesi gerekli.



K
7 yıl
Binbaşı

Benimde dün durduk yere cep telefonuma doğrulama kodu geldi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
7 yıl
Yüzbaşı

Braveheart8789 isimli üyeden Witcher 3 Goty Secondary aldım. Aynı oyun 3 gün sonra farklı bir hesaptan 2-3 kişiye daha satılmış. Primary sahibi olduğunu öğrendimiz hamada34 konudan habersiz olduğunu söyledi. İgnatus nickli arkadaş mağdur olduğunu ancak olayı farkedip hesabın mail ve şifresini değiştirdiğini ve Primary sahibi Netleşince kendisine vereceğini söyledi. Bilinen diğer mağdur Ertug26



Oyun maili lastwitchertr@gmail.com idi.



Son durum nedir bilmiyorum. Braveheart8789 dolandırıcı mı yoksa hack mağduru mu bilmiyorum. Kendisini facebookta buldum ancak mesajlara cevap vermedi. Whatsap mesajlarına da cevap vermeyip engelledi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reckoner -- 7 Ağustos 2017; 12:49:0 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
7 yıl
Binbaşı

Arkadaşlar son günlerde yaşanılan olayları 2 ana başlıkta toplamak lazım..İkisi birbirinden farklı olaylar..

Sorun 1: Burada detaylı bir şekilde bahsettiğim üzere...Donanımhaber'de şu an ciddi bir güvenlik açığı mevcut..Birisi veya birileri kesin olarak bazı nicklere ulaşım sağlamış durumda..Doğal olarak bu kişilerin özel mesajlarına..
Alınabilecek önlem..
Öncelikle acil olarak her arkadaşın donanımhaber şifrelerini yenilemesi gerekiyor..
Tanımadığınız kişilerden (Referansı olsa bile) kesinlikle oyun almayın..
Özel mesaj kutularında önemli bilgileri tutmayın..
Önceden sahip olduğunuz ve özel mesaj yoluyla ortakları ile paylaştığınız hesap bilgilerini mümkünse telefon veya mail yoluyla mutlaka yenileyiniz..

Bu konuda yönetimin hatalarının da çok büyük olduğu bir gerçek..Özel mesaj kutusunun bile ''Özel'' olmadığı bir ortamdan bahsediyoruz..Tenebrio arkadaşım son derece iyi niyetli ve samimi olarak olaya el atmaya gayret ediyor ancak bir elin parmakları eşit değil biliyorsunuz..haskoy3167'ün bahsettiği gibi yönetimin bu konuda tatmin edici bir açıklama yapamaması ve önlem alamaması Acaba yönetimde bu işe çanak tutanlar olabilir mi? endişesini ister istemez doğuruyor..Alınabilecek en güzel önlem..Nasıl satış konusunda telefon onayı ile ilan açabiliyorsak bunu tüm üye girişlerinde mecburi hale getirilebilir..Hatta getirilmeli de..

Sorun 2: Son zamanlarda hack'lenme haberlerinin artmasını fırsata çevirmeye çalışan bazı üyeler var..Ellerindeki sec hak oyunları birden fazla kişiye satmaya kaos ortamından faydalanmaya çalışıyorlar..
Alınabilecek önlem..
Ne olursa olsun güvenilirliğini teyit etmediğiniz kişilerden hesap almayın..
Yni hesap aldığınız mutlaka pri veya sahibi ile iletişime geçerek oyunu kimden aldığınızı belirtin..
Acilen ortak ile yeni bir şifre belirleyin..
Size dolandırıcığı yapan kişileri mutlaka savcılığa bildirin..

Dolandırıcılığın büyüğü küçüğü olmaz arkadaşlar..Önemli olan maddi değer değil ''Hak'' çalınmasıdır..
Forumda yaklaşık 3 sene önce beni dolandıran bir üye vardı..Dava 2 sene sürdü..Sonucu ekte paylaşıyorum..
< Resime gitmek için tıklayın >

Herkese iyi forumlar




Bu mesajda bahsedilenler: @haskoy3167 , @Tenebrio
M
7 yıl
Binbaşı

Kendi açtığım hesaplar sapa sağlam dururken forumdan aldığım hesaplar özel mesaj kutumda şifresi bulanan 3 tane hesabın şifresi çalındı bu hesaplarından 1 tanesini 1 sene önce diğerlerini 2 hafta önce almıştım.



K
7 yıl
Binbaşı

Pri hak bende sec hak forumdan baska bi arkadasta olan hesapta telefona kod gonderme olayini aktif ettim diyelim hesabin diger sahibi nasil girecek? Her giriste kod mu gelecek bana?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
7 yıl
Yüzbaşı

forum hesaplarına saldırı olduğu kesin bugün pc den hesabıma girmek istediğimde şifre istedi kayıtlı olmasına rağmen ve üç kere hatalı giriş 3dk bekleme uyarısı verdi,neyseki bütün mesajlarımı silmiştim dün.Foruma giriş için cep tlf doğrulama kodu getirilirse bu olaylar büyük ölçüde önlenmiş olur



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

T
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Kool Giancana

Pri hak bende sec hak forumdan baska bi arkadasta olan hesapta telefona kod gonderme olayini aktif ettim diyelim hesabin diger sahibi nasil girecek? Her giriste kod mu gelecek bana?

PS4 konsolunda 1 defaya mahsus girmesi yeterli oluyor.



T
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Konudaki ilk mesaj güncellendi. Etiketlemeler yapıldı.



İ
7 yıl
Yüzbaşı

E posta adresini de değiştirmiş herhalde şifremi unuttum. Dedigimde mail adresini. Yazıyorum.gecersiz mail diyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
7 yıl
Yüzbaşı

E posta adresini de değiştirmiş herhalde şifremi unuttum. Dedigimde mail adresini. Yazıyorum.gecersiz mail diyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

_
7 yıl
Teğmen

Hesabın ikinci sahibiyim takas yolu ile pri hakkını aldım. Kurtarma için aldığım arkadaşa rica ettim ama uğraşmasan da olur dedim çünkü kendim bu tip uğraştırıcı şeylerle uğraşmayı hiç sevmiyorum. Ben karşıdaki arkadaşa satmış olsam ve hesap çalınmış olsa karşıdaki arkadaşa değerinde bir oyun hediye ederdim bu arkadaş da bana bu şekilde teklif yaptı ben istemedim.

Benim bu konulardaki düşüncem biraz farklı. Ben dünyada uğradığım haksızlıkların bir yere kadar olanlarının birçoğunu Mahkeme-i Kübra'ya bırakırım nitekim orada bu dünyadakinden daha çok ihtiyacımız olacak. Türk adaletinin bu gibi konulardaki gevşek tutumlu cezalarına güvenim yok.O yüzden uğradığım haksızlıkları hukuka taşımam. Devletin bu gibi konularda yapması gereken suçlunun tespiti halinde ifşa edilmesidir. Devlet ifşa işini ısrarla uygulamıyor dolayısıyla donanımhaber yönetimi de uygulamıyor. Donanımhaberinkini anlıyorum bir suç işlenmişse dh yönetimi bu suçun işlenip işlenmediğine kimin işlediğine karar veremez ülkede bu kararı verecek tek merci yargı organıdır. Dolayısıyla devlettir ifşasını devlet kendisi yapmalı ve yapılmasına da başka ortamlarda izin vermelidir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _A_L_İ_ -- 8 Ağustos 2017; 7:10:47 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Tenebrio
K
7 yıl
Binbaşı

Bu adam dunyada sahtekarligin, kotulugun, dalaverenin karsisina cikmadi diye mahkemei kubrada senden sikayetci olacagim. Bu Adam dunyada hakki adaleti durustlugu savunmadi tembellik etti korktu pisti diye sikayetci olacagim senden.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @_A_L_İ_
_
7 yıl
Teğmen

Herkes selahiyeti kadar üzerine düşeni yapabilir. Ben kişisel olarak kendi payıma düşeni yazarak , çizerek ortamlarda konusunu açarak , sözümün geçip yönetici olduğum birkaç eğitim platformunda özellikle yetişen hukukçulara fikir aşılayarak yapıyorum. Savunmadığımı nerden çıkardın ? Tanımadığınız kişiler hakkında çıkarım yaparken dikkatli olun. Bu yorumları yaşının küçüklüğünü tahmin ederekten yaşına veriyor ve daha sertini yazmıyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @karakoyunn
K
7 yıl
Binbaşı

Tembelligine guzel kilif bulmussun. Sen boyle ugrastirici seylerle ugrasma bosver. Haksizligi hukuksuzlugu mahkemei kubraya paslayan mentalitenin yeni yetisen hukukculara fikir asilamasi da tam bir komedi. Hadi benim yasim kucuk diyelim, peki ya sana sormazlarmi, yahu bu yasa gelmissin bu soylediklerin bir cocugun agzindan cikmaz diye?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @_A_L_İ_