Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
840
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PS4 TELEVİZYON TAVSİYESİ?
A
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

ARKADAŞLAR PS3 CAFE İŞLETİYORUM. PS4 CAFE AÇACAĞIM BUNUN İÇİN EN İYİ TELEVİZYONU ALMAK İSTİYORUM. LEDLERDEN BEKLEDİĞİM PERFORMANSI ALAMIYORUM AMA SİZİN BİLDİĞİNİZ BİR LED MARKA MODEL VARSA TAVSİYELERİNİZİ ALABİLİRİM. LEDLERDE FUTBOL OYUNLARNDA YETERİ KADAR AKICILIK ELDE EDİLMİYOR. MESALA LCD DE Kİ GİBİ BİRAKICILIK YOK ÖZELLİKLE FUTBOL OYUNLARINDA GÖZE ÇARPIYOR. AMA SİZİN TAVSİYE EDİCEĞİNİZ BİR MARKE VE MODEL NUMARASINI YAZARSANIZ O MODELLERİ TEST ETMEK İSTİYORUM. TESEKKÜRLER.



S
10 yıl
Yarbay

1500 CİVARINDAN BAŞLARIM DERSENİZ, Kİ ZATEN 40" OLANLAR O FİYAT ARALIĞINDADIR

SAMSUNG 5070
SONY 605B
LG LB652

DEN İTİBAREN GÖZ GEZDİRİN. CAFE İÇİN DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ İÇİN BAŞKA MODEL BAKMAYIN DERİM. 40"605B ÖZELLİKLE SİZİ ÜZMEZ.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
10 yıl
Yüzbaşı

Bende hem led hem lcd var. Her ikisindede ps4 oynadım. PS4'ün verebileceği maksimum kapasite 1080p dir. O yüzden şunu diyebilirim ki arada hiçbir şekilde büyük bir fark yok. Sadece led tvlerin renkleri çok canlı, onuda lcd televizyonunuzun renk ayarlarını canlı yaparsanız hemen hemen aynı görüntüyü yakalarsınız. LED tv'ler para tuzağıdır, zaten dikkat ederseniz hemen hemen büyük mağazaların hiçbiri lcd televizyon satmaz. Millete daha iyi diye zorla led satıyorlar. Aradaki tek fark incelik.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

ARKADAŞLAR PS4 ÜMÜ ALIP GİDİP BÜYÜK MARKETLERDE DENİYORUM. AMA LED TVLER GERÇEKTEN SADECE RENKLER CANLI AMA OYUN AKMIYOR . MESALA KALECİYLE DEGAJ VURDUĞUNUZDA LEDLERDE TOPUN HAVADA BUHULANDIĞINI GÖREBİLİRSİNİZ. AMA LCD LERDE BÖYLE Bİ SORUN OLMUYOR. İŞİN KÖTÜ YANI. PİYASADA ARTIK LCD YOK. ÇOK YÜKSEK FİYATA ÇOK KÖTÜ BİR TEKNOLOJİ SATIYORLAR. TELEVİZYON İZLERKEN HİÇ BİR SORUN YOK AMA OYUN KONSOLUNU TAKTIĞINIZDA BEN ŞU ANA KADAR 600 HZ LİL LEDLERE BİLE BAKTIM HEPSİNDE AYNI SORUN VAR. BELKİ SİZİN OYNADIĞINIZ KALİTESİNDEN MEMNUN OLDUĞUNUZ BİR MODEL VARDIR. MECBUR LED ALICAZ ZATEN İİ BİR ŞEY ALMAK İSTİYORUM .



B
10 yıl
Yüzbaşı

Ledlerde oyun modunu actiginizdan emin olun grafikler kotulesecek ancak gecikme süresi bariz azaliyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.