Merhaba herkese. Dun ps4 ve asus vz249heg1r monitor aldim. Monitorde ses cikisi yok. Su an icin dualshock 4'e kendi kulakligimi takarak kullaniyorum. Monitorden nasil ses alabilirim? Dualshock 4'ten kendi kulakligimla uzun sure kullanmam dualshock'a zarar verir mi? Baska nasil ses cikisi saglayabilirim? Yardimci olursaniz sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Monitorden nasil ses alabilirim? Dualshock 4'ten kendi kulakligimla uzun sure kullanmam dualshock'a zarar verir mi?
Baska nasil ses cikisi saglayabilirim?
Yardimci olursaniz sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >