Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
22
Cevap
2812
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: PS4 CE-36244-9 hatası çözemiyorum yardım lütfen (2. sayfa)
S
8 yıl
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Fifa 17'yi güncellerken bende de bu hata meydana geldi, her seferinde de 988mb'ta meydana geliyor. DNS değiştirdim, modem resetledim çare etmedi... Oyunu komple silip, data dosyalarını da sildim. Tekrar yükliyim dedim ama bu sefer de 11 GB'ta aynı sorun meydana geliyor. Yukarıdaki arkadaşların dediklerini de denedim ama olmadı, olsa bile 30 GB veriyi operatör internetinden çekecek halim yok. Yok mu bi çözümü arkadaşlar??? Başka oyunları indiriyor, bir sorun çıkmıyor.

Bende de tam olarak 988mb'de hata veriyor. Tesaduf olamaz. Her seyi denedim, kalan yerden hucresel ile bile indirmeyi denedim, bana misin demedi. Zaten isin icine psn gibi dunyanin en les sistemi girince kafadan deliriyorum, bu da uzerine tuz biber ekti.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
8 yıl
Çavuş

Beyler sorunun çözümünü nihayet buldum. Dns'nizi 77.88.8.8 ve 77.88.8.1 olarak ayarlayın ve baştan indirin. %99 sorun çözülecek.

Yine de PSN'den nefret ediyorum.



S
8 yıl
Yarbay

Ben de aynı sorunu unc col. de yaşadım. Google dns ve mtu yu da manual yanlış hatırlamıyorsam 1453 girerek sorunsuz indirmiştim. Forumdaki konulardan birinde bi arkadaşın mesajından görmüştüm, hata kodunu googleda aratınca çıkmıştı konu.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @TaKo
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.