Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
875
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PS3 TV BAĞLANTI SORUNU
A
16 yıl (197 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar, ps3 ü herkesin tavsiye ettiği gibi tüplü tv ye rgb kablosu ile bağlamaya çalıştım götüntü gelmedi. Kabloyu görüyor ama görüntü yok. Ps3 ün içinden çıkan kabloyu kullanıyorum şuan görüntü fena değil. Daha iyi görüntü için ne yapmalıyım. (tv beko 72 ekran flat) Aldığım rgb kabloyu geri verip başlka birşey mi alayım.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
16 yıl (422 mesaj)
Yüzbaşı

kabloyu görüyor derken ne demek istiyorsun? ses var görüntü yok mu demek istedin
çözünürlük olarak rgb ve a/v farklı değil diye biliyorum o yüzden ekstra bi ayar yapmaya gerek yok sanki.
tvde doğru çıkış seçtiğinden eminsin değil mi? a/v yerine scartlardan seçeceksin.
olmadı ilk açılışta ps3 açma kapama tuşuna elini kaldırmadan bir süre basılı tutup(3-5 sn bişeydi) görüntü ayarlarını resetlemeyi dene önce.
en olmadı başka bir televizyonda/ps3te dene bence..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOUN_MaXWeLL -- 12 Temmuz 2010; 13:10:34 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.