Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
742
Tıklama
0
Öne Çıkarma
[PS3]PES 2012 ONLİNE TOPLULUK LİGİ KATILMAK İSTEYENLER BUYRUN.
[
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar aramızda ufak çaplı hilecilerden,maçlarda geriye düşünce kaçanlardan yenilmeyi yediremeyip kendi kalesine gol atıp maçın iptal olmasına sebep verenlerden uzaklaşmak için ufak bir girişimde bulunmak istedim.

En azından toplulukta eşleşen arkadaşların geneli burda olduğundan kimsenin kimseye bu tarz terbiyesizlik yapmayacağını düşünüyorum.Ayrıca maç sonuçlarımızı ve eksiklerimizi burada birbirimizi anlatarak güzel bir sohbette yapmış oluruz ne dersiniz ?

Son olarakda şunu belirmek isterim ben bu oyunda barça ve real gibi üst düzey takımlarla oynamak yerine orta düzey takımlarla oynamaktan daha çok hoşlanıyorum benimle bu görüşü paylaşan arkadaşlar öncelik sizlerindir.

Yok ben Barca ve Real'den başka takımla oynayamam diyen arkadaşlar lütfen bir adım geride durun çünkü bu oyunda bu adı geçen iki takımı alan kişilerin bu oyunu yeni öğrenen veya bu oyunu hiç bilmeyenlerin ercih etmesinden yanayım ben profum iyi oynarım diyip kendine güvenen akradaşları orta düzey takımları ile topluluğumuza bekliyoruz.

NOT : Herkesin görüş ve düşünceleri dinlenecek ve ona göre bir yol izlenecek.

Şimdi soruyorum varmı bu toplulukta oynamak isteyen varsa Psn'sini belirtmesi yeterli olacaktır.


Hatta topluluğumuzun düzeyini ayarladıktan sonra hergece veya sizlerinde boş zamanlarına göre bir ayarlama çekerek eleme sistemli bir kupada düzenlenebilr ve burası daha eğlenceli bir hal alabilir.Bunun dışında da farklı formatlarda daha eğlenceli karşılaşmalar yapabiliriz.

TOPLULUĞA KATILAN ARKADAŞLAR

Kullanıcı Adı ----------------- PSN

[ City34 ] ------------------- City_34

battusai -------------------- MemurReloaded





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ City34 ] -- 19 Ocak 2012; 18:36:32 >

B
12 yıl
Teğmen

her kelimesine katılıyorum. Özellikle orta düzey takımlarla yapılan maçlar daha zevkli oluyor. İlk olalım PSN: MemurReloaded


Bu mesaja 1 cevap geldi.
[
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: battusai

her kelimesine katılıyorum. Özellikle orta düzey takımlarla yapılan maçlar daha zevkli oluyor. İlk olalım PSN: MemurReloaded

Aynen arkadaşım dediğin gibi orta düzey takımlarla oynamak gerçekten daha zevkli oluyor çok üst düzey takımlar ile oynayınca maçtan çok saha paten pistini anımsatıyor.Hızlı futbolcuların top sürüşü gerçekten çok enteresan olmuş bunların hepsi göz önüne alınınca birde orta düzey takımlar ile oynanan maçlar göz önüne alınınca arada büyük bir fark oluyor bu farkta orta düzey takımlar ile oynamanın zevkini ortaya çıkartıyor.

Ben senin PSN'ni ekliyorum topluluk artış gösterene kadar istediğimiz zamanlarda kendi aramızda maçlar yaparak zaman geçirebiliriz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
12 yıl
Çavuş

hadi beni de ekle bari.PSN:magenta01
Ama ben bu işlerin nasıl olduğunu tam bilmiyorum,sizinle maç yapmayı çok isterim , yardımcı olursanız sevinirim





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakann720 -- 26 Ocak 2012; 0:18:40 >

N
12 yıl
Binbaşı

Xbox ???





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicolasanelka39 -- 27 Ocak 2012; 21:52:46 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.