Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
520
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ps3 lcd Yardım .
P
16 yıl (155 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Selam arkadşlar bende 1 hafta içersinde bir ps3 sahibi olacağım ama şimdiden korkularım başladı . Tv veya monitör için bzı arkadaşlar kırılmadan fln bahsetmişler benım butcem 1000- altında nerden baksanız 800 ve 500 arası . galba buyuk ihtimal monitör alıcagım bu para ile lcd almak zor buyuk bir ekran . Şimdi sizden isteğim , hangi lcd alıyım kırılma yaşamak istemiyorum birde alıcagım kabloları soylerseniz sevinirim .

Şimdiden hepinize teşekkü ederim...

Saygılarımla.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



G
16 yıl (516 mesaj)
Yüzbaşı

HDMI girişi olan bir TV ya da Monitör almalısın, PS3' ü bu cihazlara HDMI kablo ile bağlayacaksın; yani bir adet de HDMI kablo almalısın, bu kabloyla yüksek kalitede ses ve görüntü alabilirsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
16 yıl (5587 mesaj)
Yarbay

Üst konu var bununla ilgili orayı ziyaret edin



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.