Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
395
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ps3 Call OF Duty Black Ops 3D Yardım !
S
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Beyler Vestel 3D televizyonum var. PS3 bağladım call of duty black ops oyununu 3d oynamak istiyorum. 3D gözlükleride var. 3D yapmayı biliyorum fakat oyuncular üst üste gelmiyor. Yani yapmak istediğim şey hetorejen ekranın gözlük takınca homojen olması ve sadece kendi adamını görmesi. Bu şekilde multiplayer oynamak istiyorum fakat nasıl yapılcağını bilmiyorum. Bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stromeas -- 15 Ağustos 2014; 22:19:25 >

C
11 yıl
Çavuş

Kardesim bildigim kadariyla dual play gozluk olmasi gerekiyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.