Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
736
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PS3 Bir süre Açılmıyor
A
11 yıl (1164 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar PS3 ün güç butonuna basıyorum önce yeşil ışık sonra kısa bir süreliğine sarı daha sonra yanıp sönme biçiminde kırmızı ışık veriyor ve PS3 açılmıyor. Halk arasında bu açılmama arızasına sarı ışık hatası "Yellow Light of Death" diyorlar. Bu hata ile ilgili biraz araştırma yaptıktan sonra sarı ışık hatasının işlemcinin aşırı ısınmasıyla ilgili olduğu kanısına varıyoruz. Termal macunu yenileyerek çözüme ulaşıyorlar. Şimdi gelelim benim PS3 ün sorununa açma işlemini 5-6 defa tekrarladıktan sonra PS3 çalışıyor. Asıl konu çalıştıktan sonra enteresanlaşıyor :) Bir defa çalışınca herhangi donma kapanma vs yapmıyor. Sistem kapatılıp açıldığına normal çalışıyor. Hiç bir problem yokmuş gibi davranıyor. Lakin bir gün gibi bir süre kapalı kaldığında aynı problem yaşanıyor. Şimdi benim sorum şu Sarı ışık hatasını sadece ısınmadan dolayımı verir ps3 ler? ısınmadan dolayı olsa makine soğuk iken neden çalışmıyor? Sıcak iken neden kapatmıyor sistemi?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.