arkadaslar bugun bi televizyon tamircesine sordum adam cok emin bi sekilde soyle bi formul verdi
dedi senin monıtorunn cıkısındaki pinlerden 3 u r - g -b dir sen bunlara karsılık gelcek sekilde 3 kablo cıkartısan direk rgb kablosu yardımıyla bilgisayara baglarsındedi
hiç bir problem olmaz dedi
tani sadece rgb baglayarak bu işi yapabilirmiyiz bunu yapan varmı
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Piyasayı iyi takip edenler bilir biraz pahalı olmakla usb tv kartı vardı siz kasayı kapasanızda monitör tv gibi kullanılıyordu detayları bilmiyorum kendiniz meraklıysanız bakabilirsiniz. Kasa içi tv kartları için illa kasa açık olmak zorunda ve tv kartınızda svideo girişi olacak ve uygun çeviriciyle her elektronikçide vardır bağlarsınız ps2nizi.
dedi senin monıtorunn cıkısındaki pinlerden 3 u r - g -b dir
sen bunlara karsılık gelcek sekilde 3 kablo cıkartısan direk rgb kablosu yardımıyla bilgisayara baglarsındedi
hiç bir problem olmaz dedi
tani sadece rgb baglayarak bu işi yapabilirmiyiz bunu yapan varmı
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.