Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
50
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Projede dış eleştiri ihtiyacı
A
2 hafta (24 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Selamlar arkadaşlar. Türkiye sınırlarında hizmet vermeyi hedefleyen biz Kaza Anı Asistanı yaptık Kaza Rehberi isminde bir girişim

Hem elektronik kaza tespit tutanağı, hem tazminat, kusur, maluliyet gibi bilirkişi nezdinde hesaplanması zor olan şeyleri hesaplayan bir yapay zeka destekli motor, hem yol yardım aşamalarını takip edebilen ve anlık yol yardım çağırılabilen hem de sigorta kasko gibi alanlarda teklifler alınabilen bir platform yaptık. Yani araç sahibi herhangi bir bireyin indirmesini sağlayacak tüm özellikleri sağladık. Fakat hem projemizi test edebilecek hem de bizi eleştirip iyi bir ürün çıkarmamızı sağlayacak değerli eleştirilere ihtiyacımız var.

Amacımız ticari güdü de olsa, asıl amaç 360° tüm eksikleri ve ihtiyaçları karşılayan bir girişim yapmak.

Türkiye'de kimse dürüst değil, çekici yol yardım fiyatları fahiş durumda, değer kaybı alıyoruz diye yüzlerce dolandırıcı işletme var. Kaza yaptığımız anda günde 20 kere arıyorlar değişik teşkilatları var. Bu durumda mağdur olan vatandaşlar yerine gerçekten şeffaf olarak süreç yürüten bir platform olmak istiyoruz.

Gerçekten elimizden geleni yaptık sitemize girersiniz anlayabilirsiniz. Fakat hep bir ilerleme yapıp geri döndüğümüzde birşeylerin eksik olduğunu farkediyoruz. Kendimizi çok iyi eleştiremiyoruz. Dışarıdan bir gözün bizi eleştirmesine ihtiyacımız var.

Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.