Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
282
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Program ekle veya kaldır listesinden kaldıramadım.
C
19 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

arkadaşlar bir oyun vardı ne zamandır oynamıyordum kaldırayım dedim kalkmadı bende sinirlendim direk kurulu yerdeki dosyayı sildim lanet olası şey hala program ekle kaldırda duruyo ve canımı sıkıyo bilgisi olan arkadaşlar bi yardım ederse sevinirim saygılar...

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



T
19 yıl
Yüzbaşı

Kayıt defterindeki HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Current Version\Uninstall anahtarı Program Ekle/Kaldır listesinde görülen girdilerin tutulduğu anahtardır. Senin listeden ismi kalkmayan oyununa ait anahtarı kayıt defterinden (Başlat>Çalıştır>regedit) silersen prg. e/k listesinden de silinecektir.


Eğer uğraşmak istemiyorsanhttp://www.nirsoft.net/utils/myuninst.zip adresinden indirebilexeğin MyUnimstaller adlı free bir yazılımla kaldıramadığım girdiyi kaldırabilirsin, aynı yöntemi kullanır.

Girdiyi silkdikten sonra Program Files, Program Files\Common Files, Documentsa and Settings\[Kullanıcı Adı]\Application Data klasörlerinde ilgili şeyleri de sil.

Sonra da Registry mechanic gibi bi kayıt defteri programıyla da kayıt defterini tarat, restart at, kurtul.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
19 yıl
Yüzbaşı

veya tekrar yükle kaldır yap


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
19 yıl
Yarbay

kardeş çokk sağol benimde kalkmayan oyunum wardıı sayende kalktııı tşk ederim yardımların içinn


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
19 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orjinalden alıntı: PEÇİTO

kardeş çokk sağol benimde kalkmayan oyunum wardıı sayende kalktııı tşk ederim yardımların içinn


Böylelikle DH'da ilk teşekürümü de almış oldum.

Yardımcı olabildiğime sevindim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TripsinojeN -- 1 Temmuz 2006; 21:00:39 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
19 yıl
Yarbay

Dosyayı cöp tenekesine sürüklemek yada sağ tıklayıp silmek windows'a zarar verebiliyor. Bunu ya TripsinojeN dediği yöntemle çok dikkatli yapmalı yada bir program yardımıyla yapmak çok iyi olur. Eğer çok sayıda oyun vs. program kurup kaldırıyorsan belli bir süre sonra win. da sıkıntılar yaşamaya başlarsın. Kitlenmeler vs... Bunu önlemek için Norton system works gibi bir program kullanmalı yada 6-12 ayda bir yeniden windows kurmalı.

Bilgi paylaşımı yaptığın için TripsinojeN Teşekkürler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumanda -- 2 Temmuz 2006; 3:25:40 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
19 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

arkadaşım çok teşekkürler +rep olsa atardım saygılar



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.