M

Binbaşı
06 Nisan 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
24 üye
359772 Gün Cezalı
356363 gün 3 s. 51 dk.
Gönderiler Hakkında
M
9 yıl
Hiç bilinmeyen ispanyolca bir marş buldum.
Spotify da denk geldim. Dinleyin beyler çok güzel. Arada türkçe söylüyorlar
http://youtu.be/X9WZhDirTMoIshtar

Videoyu izlemek için tıklayınız

mobildeyim link görünmüyor ise birisi düzeltirse sevinirm.
M
9 yıl
Manyetik indüksiyon hakkında bilgi sahibi olan varmı?
Bilgi sahibi olan varsa bir PM atabilir mi? 2 metre uzaklıktaki başka bir bobini indüklemek için nasıl bir bobin yapmam gerekiyor?
M
9 yıl
babam para kazanmak istemiyor yerimde olsanız ne yaparsınız?
Turbo sandınız değil mi
M
10 yıl
Mükemmel oynamak ne kadar zor olabilir ki?
Beyler, koca ülkede futbola yetenekli 18 kişiyi bir araya neden getiremiyoruz? Neden eğitemiyoruz? Yabancıya ne ihtiyacımız var ki? Münih'te kaç alman oynuyor? Kaç yabancı oynuyor? 78 milyonun içinde hiç mi yok hiç mi? Sabri mi çıkıyor yani? Burak mı çıkıyor? Bence bizim genlerimizde yok. Biz güreşelim. İnsani sporları beceremiyoruz. Bu ülkenin en iyisi Fenerbahçe mi yani? Beşiktaş mı? Galatasaray mı? 100 yıldır bu kulüpler neden dominant bir kişilik kazanamamış? Neden arasından birisi bile bir dortmund, münih, barcelona, madrid, chelsea gibi İkon olamamış? Neden FB iki yıl mükemmel oynayıp boka batmış? Neden GS UEFA'dan sonra iki ipin ucunu bir araya getirememiş? Neden istikrar yok? Hadi tartışalım...
M
10 yıl
Beyler allah var çok iyi oynadık
Ama devre arasında...
M
10 yıl
Rıdvan Dilmenin Sneijder in golündeki tespiti
M
10 yıl
Yeni gelecek yönetim teknik direktör olarak bir portakalla anlaştı
O portakal Wesley Sneijder... Bu adam hem td hem oyuncu olsun
M
10 yıl
Acil teleskopa ihtiyacım var birisi ödünç verebilir mi? (tübitak)
Arkadaşlar TÜBİTAK için proje hazırlıyorum, geçen Tübitaka projemi yetiştiremedim ama Doesefte fizik dalında birincilik aldım o yıl forumdan arkadaşımız metehan fizik dalında birinci oldu. Herneyse bu yıl çok çok daha iyi bir projem var fakat trasmit edeceğim dalgaları odaklayabilmem ve yönlendirebilmem için profesyonel bir (derece-açı) ayarı olan teleskoba ihtiyacım var şimdi zaten önceki projeden baya para kazanmışsın diyecekler olacak evet para kazandım fakat o parayı gerekli parçalar için çoktan harcadım, önümde tek şansım var ya telefonumu satacağım yada birinden ödünç alacağım eğer elinde olan varsa bana ödünç verebilir mi? Eğer veremem derseniz kiralık falanda olabilir 100-200 gibi bir şey ödeyebilirim ama ihtiyacım olan teleskoplar 1000tlden başlıyor acil yardım lütfen.
M
10 yıl
Yabancı sınırına çözüm buldum.
Beyler niye Brumayi muslerayi chedjouyu falan Türk vatandaşlığına geçmesi için ikna etmeye çalışmıyoruz? Eskiden Aurelio falan vardı. Hem çok Forma şansı bulurlar maç başı daha fazla para kazanırlar?
M
10 yıl
Bence yabancı değil Türk sınırı konulmalıdır...
Bence her maç kadrosunda en az 6 Türk olma zorunluluğu olsun. O zaman daha mantıklı olur. Hem kulübede oturanlar belki ilk 11e girmek için uğraşır.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.