D

Çavuş
08 Mart 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
87 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
5 yıl
Digiturk TRT spor sorunu...
Selamlar, biraz araştırma yaptım ama bir çözüm bulamadım bende sık sık trt spor yayını gidiyor ve izleyemiyorum. Diğer kanallarda hiç bir sorun yaşamıyorum ama trt spor çoğu zaman olmuyor eutelsattan yayın alıyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
D
6 yıl
Orta asya Türksat
Herkese iyi günler işim gereği bir süre Tacikistanda ikamet edeceğim turksat çanağı kurdurtdum fakat show habertürk tivibu gibi kanallar varken çoğu kanal yok diğer kanalların bu bölgede yayını yokmu yoksa bir ayar mı yapılması gerekiyor bilgilendirme için teşekkürler şimdiden..
D
6 yıl
Satılık astropay
Elimde 10 dolar var 40 tl önce ödeme sonra şifreyi yollarım.
D
8 yıl
Arçelik tv tavsiyesi
Merhabalar, Arçelik'in tvlerde 500 tl indirimi var alışverişimden dolayı 2500 tl bandında android tabanlı ip tv izleyebileceğim bir tv öneriniz varmıdır ?
D
8 yıl
satılık astropay kart
astropay almak isteyen arkadaşlar varsa pm atsınlar yardımcı olayım...
D
13 yıl
almanya büyükelçiliği ulaşım...
arkadaşlar haftaya annemle ankaraya vize görüşmesi için gideceğiz de almanya büyükelçiliğine nasıl gidebilirz otobüsle geleceğiz muhtemelen ayrıca vize işlemi hakkında bilgisi olan arkadaşlarada bi sorum olacak vize başvurusu değerlendirmesi 1-3 gün sürüyormuş o süre zarfında bizim ankarada beklememiz şartmı? şimdiden teşekkürler...
D
14 yıl
arkadaşlar yardım
arkadaşalr bende skytsar tv kartı var prog dvb kullanıorum acaba bir kanal izlerken başka bi kanal kaydedebilrmiyim? mesala kana d yi izlerken bi yandanda trt kaydı olabilrmi??
D
14 yıl
pdf sorunu
arkadaşlar tezimle ilgili bir dosyayı pdfden worde almam gerekiyor adobe reader 7 proffessional kullanıyorum önce bir sayfanın tümünü seçp sonra copy as table ile almam gerekiyor ama ben 1 tam sayfayı nasıl seçeceğimi bulamadım ctrl+a tuşuyla olmuyor çünkü o zaman içinde var olan grafik gelmiyor bilgisini olanlar yardımcı olursa çok sevinirim..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.