M

Binbaşı
14 Ocak 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
69 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
3 hafta
TTnet’den Superonline’a Geçince Güvenlik Kameası Çalışmamaya Başladı
Arkadaşlar merhaba İss değişikliği yaptık, evde kullandığımız güvenlik kameraları calismamaya başladı, ne yapabiliriz? Raydin marka dvr cihazı var.
M
6 ay
2 Milyon Bütçeye SUV Araç Önerisi
Arkadaşlar merhaba, eşime suv bir araç almayı düşünüyoruz, bütçemiz 2 milyon civarı, bu fiyat aralığında hangi araçları önerirsiniz? Teşekkürler.
M
geçen yıl
Photoshop İle Tarih Değiştirme
arkadaşlar merhaba, yardımınıza ihtiyacım var, eklediğim belgedeki Nov. 23, 2022 tarihindeki 23'ü 02 olarak aynı fontla değiştirmem gerekiyor ama photoshop kullanmayı bilmiyorum, yardımcı olabilrseniz çok sevinirim teşekkürler.
< Resime gitmek için tıklayın >
M
geçen yıl
Belge Üzerindeki Tarihi Değiştirme Acil Yardım
arkadaşlar merhaba, eklediğim belgedeki allta yazan nov. 23, 2022 tarihindeki 23'ü aynı fontu kullanarak 02 olarak değiştirmem gerekiyor ama photoshop bilgim sıfırın altında, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, teşekkürler.
< Resime gitmek için tıklayın >
M
2 yıl
İş Bilgisayarı Önerisi
Merhaba arkadaşlar bir arkadaşım yeni bir şirkette ise başlıyor ve iyi bir laptop ihtiyacı var, grafik tasarım işleri olacağı icin ekran kartının ve işlemcisininiyi olması gerekiyor 15 inç civarı ne önerirsiniz teşekkürler. Bütçe 15 bin max 20 bin.
M
3 yıl
4500 tl ye kadar notebook önerisi
Arkadaşlar merhaba, bir arkadasım günlük kullanım icin notebook alacak, bu bütçeye ne önerirsiniz, teşekkürler.
M
4 yıl
İphone 7 iOS 14 güncellemesi sonrası ses gelmeme sorunu
Arkadaslar merhaba, arkadaşımın iPhone 7 Plus telefonunda iOS 14.0.1 güncellemesi sonrası, arama yaptığında yada karşıdan arama geldiğinde karşıdakinin sesi gelmiyor, kendi sesi gitmiyor, video çektiğinde ses yok, arama yaptığında ekrandaki Hoparlor kısmı silik tıklanmıyor, ne yapmak gerekir?
M
4 yıl
Yavaşlayan laptop,ssd ve RAM takviyesi mi yeni pc mi
Arkadaslar 10 yıl önce aldığım asus laptopum o kadar yavaşladı ki günlük işleri bile yapamaz oldum, bu bilgisayara ssd ve RAM alsam toparlar mi yoksa yeni bilgisayar mi almalıyım ne dersiniz ?
< Resime gitmek için tıklayın >
M
4 yıl
TTNET Taahhütüm bitiyor, yeni taahhüt için alabileceğim Max hiz nedir?
Arkadaslar merhaba hiç memnun olmasam da sitede Superonline olmadığı icin yeniden ttnet’e Taahhüt vereceğim, su an 50 mbps kullanıyorum, hat değerlerimi ekliyorum, 100 mbps hızı hattım kaldirir mi ? Yoksa 50 ile devam mi edeyim?
< Resime gitmek için tıklayın >
M
4 yıl
İPhone 6 WiFi ve Bluetooth sorunu
Arkadaslar merhaba, iPhone 6 cihazımda WiFi çok az çekmeye Bluetooth bağlantısı sürekli kopmaya başladı, ben de WiFi anteni alıp değiştirdim değiştirdikten sonra daha da kötü oldu, sorun anten dışında başka bir yerde olabilir mi? Ne önerirsiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.