N

Çavuş
10 Kasım 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
6 yıl
Kvk, Genpa ve Başarı garantili telefonlar alınır mı..?
Arkadaşlar akıllı telefonlardan önce garanti denildiğinde markaların değil kvk başarı gibi firmaların garantisi olurdu. Şimdi satılan bazı telefonlarda kvk başarı garantili falan diyorlar.

Bu konuda bilgisi olan var mı ? Eskisi gibi güvenmek mi lazım yoksa ithalat garantili gibi bir şey mi oluyor.
N
6 yıl
Goldmaster sat-4450 yayın kalitesi
Arkadaşlar 10 yıldır kullandığımız Goldmaster 4450 uydu alıcımız var. Bizimkiler genelde SD yayın yapan kanalları izliyor. Yeni nesil bir uydu alıcısı almayı düşünüyorum, SD kanalların görüntü kalitesinde bir iyileşme olur mu ?
Botech piko almayı düşünüyorum tabi sizlerin tavsiye edebileceğiniz kutulu bir model olursa onu da alabilirim.

< Resime gitmek için tıklayın >
N
9 yıl
Msi a68hm-e33, gigabayt a88x-ds2 ve a88x-d3h farkları nedir?
Merhabalar, a10 7850 işlemcim için anakart düşünüyorum. Msi a68hm-e33 (150 TL) gigabayt a88x ds2 (220 TL) ve a88xd3h (280 tl) düşünüyorum. Lakin bu kartlar arası fark nedir bilmiyorum. Sizce hangisini almak mantıklı olur. Harici ekran kartı düşünmüyorum.
N
9 yıl
Bilgisayardan hi-fi ye, ses kartı\u0027mı, dac\u0027mı
Merhaba arkadaşlar, bilgisayardan stereo sisteme yapacağımız bağlantıda en iyi sonucu almak için ses kartımı kullanmalıyız yoksa dac'mı. Bu husus'da ;

- Ses kartının önemi, etkisi ve dikkat etmemiz gereken hususlar nelerdir?

- Dac hangi durumlar'da kullanılmasını önerirsiniz.

- İkisi bir arada kullanılabilir'mi=

- Çalıcı olarak Winamp'mı yoksa media playır'mı kullanılmalı? Winamp'da ekolayzır ayarı yapılmalı'mı? Eklenti kurulmasını nasıl değerlendirirsiniz.
N
14 yıl
Rar\u0027dan Çıkarma
Arkadaşlar rar olarak indirdiğimiz verilerin şifreleri aynı olduğunda, şifreyi bir kere girerek açamıyormuyuz. Aynı şifreyi yapıştırmaktan usandım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.