H

Yarbay
12 Ekim 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
165 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
7 yıl
Steam oyunlarını komisyonsuz gift olarak satıyoruz.
Arkadaşlar merhaba, kredi kartı olmayıpta steamden alışveriş yapmak isteyen arkadaşlar için güzel bir fırsat. İstediğiniz oyunun steam market fiyatına komisyon eklemeden sahip olabilirsiniz.

Özel mesaj ile iletişime geçebilirsiniz veya 532 698 88 24 adlı numaradan ulaşabilirsiniz.
H
9 yıl
donanımhaber sizde de son günlerde yavaş mı?
sayfalar falan çok geç yükleniyor. acaba sorun bende mi?
H
10 yıl
arkadaşlar hangi siteden canlı yayını geri sarıp izleyebiliyorduk?
arkadaşlar hangi siteden canlı yayını geri sarıp izleyebiliyorduk?
H
10 yıl
xbox kolunu çalıştıramıyorum yardım.
arkadaşlar xbox kolu ile oynayan var mı tdu2 yi? ben oynuyordum wireless reciever bozuldu yenisini aldım, sanırım bozuk çıktı. kolun ışığı yanıyor ama xbox kolunu tanıtamıyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

bazı forumlarda gördüm bu tarz bir şey yapın düzelir diyordu. ben hangi adımları uygulamalıyım?

not: wireless alıcının ışığı yanıyor. tuşuna bastığımda yanıp sönüyor. aynı şekilde koldaki ışıklarda tepki veriyorlar fakat birbirleriyle bağlantı kurduramadım...
H
10 yıl
Ulke ulke gezmek.
Arkadaslar merhaba, bir derdim var. Bu hayatin monotonlugundan cok bunaldim, depresyona girmek uzereyim. Okuyorum fakat okula gittigim yok, ikinci donem cogu dersten kaldim. Ulke ulke gezmek istiyorum, tren garlarinda uyumak, gunluk islerde calisip yasamak istiyorum, en azindan kendimi bulana kadar. Filmlerde goruyoruz avrupalilar bes parasiZ yola koyuluyorlar, bir turk icin neden mumkun olmasin? Bu konuda yardimci olabilecel var mi? Tecrubeli olanlar tecrubelerini paylasirlarsa cok sevinirim.
H
11 yıl
Bir uygulama ariyorum.
Merhaba, gecenletde bir arkadasim bahsetti, fotograf cekip dunyadan rasgele birine gonderiyormusuz baskalari da bize gonderebiliyormus. Boyle bir uygulama var mi arkadaslar cok hosuma gitti.
H
11 yıl
Mega Holdings, Network Marketing Hakkında Bilgisi olan?
Merhaba, arkadaşlarım bu işten bahsediyorlar son günlerde, yüz yüze muhabbet ederken aklıma yatmayan bazı şeyler oldu. Bahsedilen paraları kazanmak çok çok kolay. Çok saçma geldi ama işin içine girip para yatıran arkadaşlarım objektif olamıyorlar. Ha para kazananlar var tanıştım gördüm ama internette onlarca sayfa var bunlar yalan dolan diye... Tecrübe edenler yardım ederse sevinirim...
H
11 yıl
İmzamı değiştiremiyorum.
Yapmak istediğim imza şu;

[color=#660066][center][image]https://store.donanimhaber.com/ba/f8/bb/baf8bb7108eb63d05032d3b6d29cac37.png[/image][/center] [center][b][size=1]Boom boom, bang bang, lie down, you're dead.[/size][/b][/center][/color] 
[center][size=1][b][color=#FF0000]Steam: kaan0zer | Origin: ikista | Twitter: kaanoz3r | last.fm: kaan-ozer[/color][/b][/size][/center]



Olan imza ise;

[color=
H
11 yıl
FM13 grafikler bozuldu? (ÇÖZÜLDÜ)
< Resime gitmek için tıklayın >

Hafif şeffaf oldu, nasıl düzeltebilirim?

Please try switching Rendering mode. This can be done in the preferences under 'Interface -> Interface Rendering Mode.'

Change from GPU Assisted to Software.

If you cannot access your preferences you can do this by pressing and briefly holding:

ALT + SHIFT + F10 all at the same time.

This should resolve your issue.
H
11 yıl
4S - 5 Takası hakkında?
Arkadaşlar mevcut telefonum 4S i genpa ya servise yolladım ve bana 0 4S göndereceklerini söylediler fakat telefon tamamen kutulu olarak gelmiyor sadece telefon 0 olarak gelecekmiş. Benim öğrenmek istediğim hazır 0 4S geliyorken farkını kapatıp 5 alayım. Ama kutulu olarak gelmediğinden kutu içeriğindeki ürünler eksik, kulaklık yok ve usb şarj kablosu zedelenmiş. Bu işi bildiğimiz telefoncular yapar mı? Yaparsa ne kadar vermem gerekiyor? -şehir Ankara- Veya forumdan güvenilir satıcılardan alabilir miyim? Eğer takası düşünen varsa benimle iletişime geçebilir mi lütfen? Teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.