G

Yarbay
26 Temmuz 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
212 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
4 yıl
AMAZON ASUS TUF GAMING H7 WIRELESS KULAKLIK -- Fiyatı Arttı
Kablosuz oyuncu kulaklığı arayanlar için bence iyi bir fırsat.

690 TL'ydi fiyatı arttı.

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07SKJ2JVB



< Resime gitmek için tıklayın >
G
4 yıl
Crucial BX500 Yazma Hızı Düşük
480GB modeli işletim sistemi de kurulu, yaptığım testlerde yazma hızı çok düşüyor SSD yüksek kullanımda sistemde takılmalar oluyor problemli bir SSD mi acaba? önceki kullandığım SanDisk de böyle sorunlar olmuyordu.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
G
4 yıl
MSI B350 Anakart Güç Sorunu
--------
G
7 yıl
Satişta 15 ₺ Cooler Master Soğutucular İçin AM4 Soket Destek Listesi


Elinizdeki Cooler Master sogutucularin AMD' nin yeni nesil soketlerini destekleyip desteklemeyecegi ile ilgili sitelerinde açıklama yapılmış, AM4 kitler şuan ücretsiz görünüyor fakat nakliye ücreti alınabilir yazıyor, bu soğutucuları kullananlar inceleyebilir.






http://www.coolermaster.com/we-are-ready-for-your-am4-socket/

http://www.cmstore.eu/cooling/amd-am4-upgrade-kit-rr-accy-am4b-r1/
G
9 yıl
MSİ Click Bios 2 Bios Şifre Kırma-Sıfırlama
Arkadaşlar elimdeki anakartta 970a-g45 bios şifresi var standart pil söküp takma jumper söküp takma yaptım bios şifresi sıfırlanmadı bunu nasıl kırabilirim bilgisyarı usb'den boot edebiliyorum sıfırdan sistemi kurdum biosu güncelledim fakat şifre gitmiyor.

Servispoint ile görüştüm kartı gönderin bakalım dediler çip değişimi için de 30$ gibi bir ücret çıkabileceğini söylediler, sonuç olarak kıramadık :)
G
9 yıl
MSİ Click Bios 2 Bios Şifre Kırma-Sıfırlama
Arkadaşlar elimdeki anakartta 970a-g45 bios şifresi var standart pil söküp takma jumper söküp takma yaptım bios şifresi sıfırlanmadı bunu nasıl kırabilirim sadece ms-dos'a erişebiliyorum boot menüye erişim yok dolayısıyle cd-usb vs. kullanılamıyor sıfırlamak için başka bir yol varmı yardımcı olursanız sevinirim.
G
9 yıl
Doğu Türkistan\u0027da yaşanan insanlık dışı olayların durdurulmasını istiyoruz.
Doğu Türkistan'da yaşanan insanlık dışı olayların durdurulmasını istiyoruz.

Sessiz Kalma İmzala !

Change.org Link



< Resime gitmek için tıklayın >
G
10 yıl
1975 Model 115 Kasa Mercedes 230.6
Arkadaşlar aracın piyasası nedir kozmetik olarak dışı çok iyi değil boyası dökülüyor, yürüyen aksamında sorun yok lpg yok.
G
10 yıl
Kitlenme Bilgisayardaki Sorun
Merhaba arkadaşlar hemen sorunu yazayım bilgisayarda bir oyun oynarken nadir olarak herzaman değil, ekran kararıyor ses takılarak gelmeye başlıyor ve ekran kartı fanı %100 dönmeye başlayıp ekran kapanıyor ekran kartı fanı %100 çalışıyor reset atıncada fan devri düzelmiyor ekranada görüntü gelmiyor 1 uzun 2 kısa bip sesi geliyor bilgisayarı kapatıp açmadanda düzelmiyor işlemcide ve ekran kartında overclock yok, sorun sizce neyde sistem imzamda yazıyor.
G
10 yıl
Engellenen Üyeler
Engellenen üyelerin konuları popüler konularda gözüküyor, neden burada bir düzenleme yok sonuçta engellediğimiz kişinin konusunun bize gözükmemesi gerekiyor.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.