M

Yarbay
28 Ocak 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
27 üye
Görüntülenme (?)
967 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
M
9 ay
M2 SSD Ana Kart SSD kapağına sığmıyor
Merhabalar, 980 pro almıştım bir iki ay önce montajını yapmak istediğimde gigbyte ın ekran kartı ile ssd leri ayıran yerine takıyorum fakat ayıran kapak takılamıyor bu ssd kalın olduğu için. Ne yapmalıyım?

Ayrıca ssd için vida kasada takılı değildi, nereden bulabilirim?

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
M
geçen yıl
Oyunlarda Sürekli DirectX Hatası Alıyorum
Merhabalar,

Yeni bir kasa topladım 4080 ekran kartım var. Nedenini anlayamadığım bir şekilde oyunlarda bir süre sonra DirectX Error hatası alıyorum ve oyunlar kapanıyor.

COD: Warzone 2.0
Battlefield 2042

sıklıkla bu sorunu yaşadığım oyunlar.

Bu konuda bilgi ya da tecrübesi olan var mı?
M
geçen yıl
(Acil) Bilgisayar açılıyor Ekrana Görüntü Gelmiyor
Merhabalar,

yeni bir kasa topladım ve teslim alalı 3 gün oldu. Kasaya tekrar format atmak için bios ayarlarına girdim ve flash belleği öncelikli hale getirdikten sonra yeniden başlat dediğimde bir daha ekrana görüntü alamadım.

Birden fazla ekran ve hdmi&dp ile denedim. hem ana kart üzerinden hem de ekran kartı üzerinden denedim fakat asla görüntü gelmiyor. kasada her şey çalışıyor gibi gözüküyor ama emin de değilim tabi.

Yaşayan ya da bilen birisi var mıdır? Çok acil desteğinizi bekliyorum.
M
geçen yıl
Corsair RGB\u0027ler Çalışmıyor
Merhabalar,

Gaming bir kasa topladım. Teslim aldığımda kasadaki tüm rgb ler aktifti fakat ben temiz kurulum için Win 11 kurdum fakat RGB ler çalışmıyor. Daha doğrusu anakart, ekran kartı ve RAM ler çalışıyor fakat kasanın fanlarının ve sıvı soğutmanınkiler çalışmıyor.

Kasa iCUE Corsair
RAM ler Corsair
Sıvı soğutma yine Corsair

iCUE uygulamasını kurduğumda da RAM ler gözüküyor, diğerleri yok.


Edit: Çözüldü.
M
8 yıl
Uygulamadan atma
Bir konuya girip okumak istediğimde genellikle uygulamadan atma problemi yaşıyorum. Çok çok nadiren konuya girebiliyorum. Genelde de çok fazla konuşulmuş konularda yaşıyorum problemi.


Cihaz: iPhone8,2 (10.0.1)
Sürüm: 2.0 (13459)
M
8 yıl
Brighton\u0027da Dil Okulu ve Acenta Önerisine İhtiyacım Var
Merhaba, dil eğitimi için Brighton'a gitmeye karar verdim. Eylül'de gidip 5-6 ay kalacağım. İyice araştırmalar sonucunda Brighton seçimini yaptım. Bu konuda herhangi bir tereddütüm yok.

Fakat okul seçimi ve okul, konaklama, vize işlemleri için nereyi seçmeliyim hiçbir fikrim yok. Balıkesir'de yaşıyorum bu yüzden de gidip yüz yüze konuşabileceğim elle tutulur bir yer yok. Giden arkadaşlardan öneriler almak istiyorum hem okul seçimi hem danışmanlık seçimi konusunda..
M
8 yıl
Karşılaştığım Sorunlar
- Cevaplananlar bölümünü kullanarak takip ediyorum konuları. Fakat gözükmesini istemediğim konu başlıkları da gözüküyor uygulamada.

- Spoiler butonu içine alınan yazılar kapalı değil malesef. Direkt yazı karşımıza çıkıyor.

- Konu açamıyorum, alt başlık seçin diyor fakat alt başlık seçme ekranı yok. Bu konuyu da bu yüzden mobile.donanimhaber'den açmak zorunda kaldım.

- Çok sade bir kullanım sunuyor uygulama. Sanki bir şeyler eksik gibi her şey elimizin altında değil mobile.donanimhaber.com'a göre.

Şimdilik bu kadar diyelim. Kolay gelsin herkese
M
8 yıl
Modem ışıkları var internet yok
Beyler haftasonu şehirdışındaydın modem açıktı. Pazartesi geldim ve modemde dsl ve internet ışığı var ama pc'de sınırlı bağlantı veya bağlantı yok diyor. Telefondan da giremiyorum internete kesinlikle.

Ttnet i aradım bi problem gözükmüyor dediler. Modem airties 5650 ve modemi de resetledim her şeyi denedim olabilecek dns vs. ama hiçbir şekilde olmuyor.

Var mı bilgisi olan, yardım edebilecek birisi?
M
9 yıl
Soundbar TV ile birlikte Açılmıyor
Merhaba Samsung UHD Curved TV kullanıyorum. Dün Samsung Soundbar HW-H551 aldım ve servis gelip kurdu. Fakat tv yi açtığım zaman soundbar otomatik açılmıyor. Lg tv ve soundbar kullanıyorum başka odada onda otomatik açılıyor tv yi açınca. Power on yaptım auto power ı ama nafile. Yardımcı olur musunuz? Bu arada bluetooth ile bağlı cihazlar birbirine seçeneklerden tv ile.
M
9 yıl
Siyah Ekran ve Sadece Mouse İmleci Var
Arkadaşlar Toshiba laptop bunu ikinci kez yapıyor. İlkinde gönderdim 1 hafta sonra geldi bios güncellemişler falan yazılmış kağıda ama hiçbir dosyaya bir şey olmamış. Ben 1 hafta onun gelmesini beklemek istemiyorum.

Sorunum şu;

Bir şeyler insin diye laptop u gece açık bıraktım sabah baktığımda siyah ekran var sadece mouse imleci var ekranda. Windows 8 kullanıyorum, çözüm öneriniz var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.