S

Teğmen
01 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
72 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
6 yıl
Dünya Turunda Güvenlik Amaçlı GPS Tracker
Merhaba,

Büyük uğraşlar ve zor ikna süreçlerinden sonra dünya turuna çıkıyorum. Kendimi güvende hissetmem için sevdiklerimin beni takip edebileceği bir GPS Tracker satın almak istiyorum. Önceliklerim: Uzun şarj süresi, taşınabilirlik ve doğrudan uydular üzerinden haberleşmesi.

Konuyla ilgili bilgisi olan lütfen desteklerse sevinirim.

Herkese mutlu bayramlar.
S
10 yıl
Discovery 4GB vs. 16GB
Dostlar N11'den şu anda 405TL civarına 4GB'lık modeli mal edebiliyorum. Daha önce hep 16GB yanlısıydım ama bu fiyat oldukça cezbedici oldu benim için. Yorumunuz nedir?

Bir de dahili bellek dışında bu cihazlarda herhangi bir farklılık var mı? (Dizayn, batarya, kulaklık vs.)

Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar.
S
11 yıl
Xperia S\u0027in Replika olup olmadığını nasıl anlarız?
Arkadaşlar aşağıdaki linkteki cihazı almayı düşünüyorum. Fakat fikrine danıştığım bir arkadaşım Xperia S'in çok başarılı replikalarının olduğunu ve ayırt etmenin oldukça güç olduğunu söyledi. Bunu nasıl anlarız? Bir de eski serilerde ekran sararması olayı var deniyor. Yeni seri olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Ayrıca bu fiyata bunu mu önerirsiniz yoksa başka bir cihaz mı?

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sony-xperia-s-nozomi-lt26i-cep-telefonu-siyah-73988653#product-information
S
11 yıl
ACİL YARDIM! Ipad 2 ekranı Iphone ekranına dönüştü
Arkadaşlar Cydia'dan Ipad'in bluetooth'unu etkinleştirmek için Celeste HD diye bir eklenti indirdim ve Ipad'in ekranı Iphone'a dönüştü daha önceki bir zamandaki yedekle restore etmeme rağmen bu düzelmedi. İşin kötüsü iphone ekranı gibi açılan sayfalarda da ekrana dokunmalar etkisiz kalıyor. Fabrika ayarlarına nasıl geri döndürebilirim cihazı? Ya da bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
S
12 yıl
Seagate 1 TB Expansion 2.5\" Usb 3.0/2.0 Disk - 180 TL
Bugüne kadar Seagate kullanmaktan imtina ettim sorunlu olarak bilinen Expansion serisinin ilk versiyonlarından dolayı. Fakat son zamanlarda olumlu yorumlar okumaktayım. Ne dersiniz önerir misiniz ?

< Resime gitmek için tıklayın >

http://goo.gl/SgYCz

Aşağıdaki linkten üye olduğunuzda da 200 lira ve üstü alışverişlerde kullanabileceğiniz 2 tane 25 liralık çek veriyor. Havale fiyat 180'e Kredi Kartı fiyatı 185 liraya geliyor. Fiyat uygun gibi ama daha da önemlisi dayanıklılık ve veri kaybı riski.

http://goo.gl/lFeI0
S
12 yıl
Vantilatör Problemi
Arkadaşlar merhaba, geçen yıl 40 tl civarına premierin normal tip zaman ayarlı bir vantilatörünü almıştım. Performansından çok memnundum. Hatta bazen geceleri örtünme ihtiyacı hissediyorduk. Bu yıl yeniden calıştırmaya başladık her ne olduysa başlangıçta yine güçlü üflese de sonrasında yavaşlıyor. Ne yapabilirim sizce?
S
12 yıl
Motorola Atrix Hediye Çeki Kampanyasıyla 725 TL - HB
S
12 yıl
Firefox Eklenti Güncelleme Sorunu
Firefox'u son versiyona yükselttiğimden bu yana. Her açılışta eklenti güncelleme penceresi ve tarayıcıda da ayrıca webmail notifier eklentisinin sayfası açılıyor. (açılış sayfası olarak ayarlı değil) Bunları nasıl engelleyebilirim?
S
12 yıl
Lacie hdd açılmama sorunu
Düne kadar sorunsuzca kullandığım hdd bugün açılmıyor usb kablosunu bağladığımda telefon tuşlarına benzer sesler çıkarıyor bir süre ve sonra ışığı yanık bir şekilde beklemeye alıyor. Sorun nedir acaba ? Servise göndersem verileri kurtarma şansımız olur mu ki?
S
12 yıl
Fan Temizliği
Arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır A300-15B modelini kullanıyorum. Hep çok ısınmıştır ama son 6 aydır falan iyice performansı etkilemeye başladı. Ankara'da Toshiba servisini aradım. 40 TL istediler. Çok fazla geldi. Daha uygun fiyata bunu yapabilecek bildiğiniz bir yer var mı ? Yahut bu temizliği evde kendim yapabilir miyim ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.