P

Yarbay
26 Haziran 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
61 üye
Görüntülenme (?)
364 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
geçen ay
Mesh sistemi kullaniyorum bir sure sonra hiz düşüyor
Merhaba tcl.linkhub mesh ms1g mesh sistemini kullaniyorum

100mbit fiber modem zte h3600 bağlandı, onunla beraber tcl mesh cihazini kullanıyorum, tcl mesh ilk açıldığında speedtest 100mbit hiz veriyor ama 1 saat sonra ölçüm yapinca 30-40mbit e düşüyor yine yeniden baslantinca mesh sistemini yine 100mbit çıkıyor hiz. Sorun nerede olabilir?
P
3 ay
Aküyle beslenen araç yıkama makinesi kullanan var mı?
arkadaşlar şu ana kadar gördüğüm 3 tane marka var

einhell akü hariç fiyatı 5300 TL civarında

ryobi ( 4ah aküyle geliyor ) köpük için aparat ayrıca almak gerekiyor

xiaomi köpük makinesi dahili yapılmış , ayrıca batarya da mevcut kitin içerisinde 1 yerde buldum 4000 TL

araç yıkamacılara güvenmiyorum ve aşırı yükselttiler , çok kötü malzemelerle temizlik yapıyorlar bu sebeple her yerde kullanabileceğim aküyle beslenen damacanadan su çekebileceğim bir cihaz arıyorum .

bunlardan kullanan varsa fikri olan varsa çok sevinirim müstakil evim olmadığı için durgun sudan beslenme imkanı olması önceliğimdir
P
7 ay
Glb200 çarpışma önleme
Arkadaslar aracta ekranda şurası aktif degil bayiden ozelliklerde çarpışma önleme yardımcısı plus diye özellikte de yaziyor bu farkli bir donanim mi? Yaya veya araca otomatik fren tepkisi veren secenek bu aracta standart donanim yazıyor.
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
P
8 ay
Glb200 tahmini kasko
Glb200 kullananlar için sorum.

Kaskonuz ne kadar tutuyor bakımlar ne kadar tutuyor ? İlk 3 sene bakım aralığı nedir 10bin km mi? Bakım masrafları serviste yüksek mi örneklerle açıklar mısınız
P
geçen yıl
Samsung m13 128gb NFC var mi?
Bu telefonda NFC var mı arkadaşlar?

Kullananlarin yorumlarını bekliyorum
P
2 yıl
Eşim için sesli mesaj yazabileceği bir akıllı saat arıyorum
Eşim evde ve telefonu sürekli yanında taşıma imkanı yok, bebek var ve ekran olmadan büyütmeye çalışıyoruz bu nedenle akıllı saat ihtiyacı oluştu.

telefonundan whatsapp sesli mesaj yollayabileceği , aramaları yanıtlayıp kapatabileceği görüşme yapabileceği bir cihaz önerebilir misiniz rica etsem?
P
3 yıl
Mobil ödeme ücretlendirme
Arkadaşlar eşime paycellden 10 TL Google bakiyesi geldi, google playe girip 9.99 Luk bir oyun satın aldım, hepsini de hediye bakiyeden kullanmış burada sorun yok.

Ancak mobil ödeme servisinden hiç faturama yansimayacak da olsa mobil ödeme aylık ( 3 aylık 6 lira idi sanırım) ücret faturaya yansıyor mu?
P
4 yıl
Garanti bonus sanal karttaki bonusu aktarma yardim
Arkadaşlar merhaba,

Garanti bonus sanal kart ile internette alışveriş yaptım bonus kazandım ama sanal kartı girdiğim için sanal karta yüklemiş puanları . Çağrı merkezi fiziki karta puan aktaramiyoruz dedi.

Bu puanı amacım markette harcamakti, Hepsiburada falan harcayabilirim ama bosuna alışveriş işine girmeden nakite çevirme ya da hediye kartı falan bir yolu var mı?
P
4 yıl
Taahhüt sonrasi yeni paket ve gelen talep etmediğim servisler
< Resime gitmek için tıklayın >

Arkadaşlar taahhütum doldu, yeni tarifeye geçtim yüksek hıza hoşgeldin kampanyasina geçiş yaptım.

Mobil uygulamadan girdiğimde bana ndsl devre hazırlama ücreti ve kurulum teklifi çıkıyor. Ben bu servisleri talep etmedim. Ücretli mi diye müşteri hizmetlerine sordum ama tam yanıt veremedi. Çok tecrübesiz biri çıktı telefona.

Bu ücretler gereksiz görünüyor çünkü 5 senedir aynı apartmandayim ve kurulum gerekmiyor bağlantı hazır zaten ben sadece yeni tarifeye geçtim.

Bilgisi olan varsa yazarsa memnun olurum teşekkür ederim 👍
P
4 yıl
Yüksek hıza hoşgeldin kampanyasina katıldım ürün ve servislerde bu ikisi çıkıyor
< Resime gitmek için tıklayın >
Arkadaşlar dün taahhütum bitti yeni taahhüt yaptım uygulama üzerinden,

Bu ndsl devre hazırlama ücreti ve
Kurulum teklifi çıkıyor ve üzerinde iptal yazıyor.
Çağrı merkezine sordum ekstra ücreti yok dediler ama çok yetkin biri değildi pek emin konuşamadı.

Bu gibi servisler nedir ve ücreti var mı?

Ben zaten 5-6 yıldır aboneyim ne kurulum ne de devre hazırlama ücretine ihtiyacım var. Üzerinde de iptal yazınca acaba diyorum ki "isteğe bağlı farketmezsen kitlerim ücreti" mı bu?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.