S

Çavuş
28 Mayıs 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
43 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
5 yıl
150 200 TL arası 7.1 kulaklık tavsiyesi istiyorum
Sa beyler. Başlıkta görüldüğü gibi 150 200 tl civarı kulaklık arıyorum.

- Günlük 4 5 saat oyun oynuyorum fakat sadece klan savaşı yaptığımızda takarım kulaklığı.
- mümkünse 7.1 özellikli , ışıklı mışıklı dikkat dağıtan cinsten olmasın.

Gamepower medusa , James donkey 710 , 711 lere baktım. model olarak hoşuma gittiler fakat kulak kısmını geçtim adam bir de mikrofonun ucuna ışık koymuş.... Oyun esnasında dikkatimi bayağı dağıtır diye düşünüyorum. Karanlık ortamda oyun oynuyorum ışıklar gözümü almayacak seviyede ise bu dediğim modellerden birini alabilirim , önerilerinizi bekliyorum .
S
9 yıl
1.25 flair 2001 fiesta
S.a arkadaşlar.bütçemiz 14-15 bin tl . piyasada tutulmayan , aldığımız zaman satamayacağımız , masraf ettirecek araba istemiyorum bu yüzden emsalleri arasında aklıma en çok bu yattı.. Emsalleri derken palio, clio vs. Benim ilk arabam olacak bu .

Bir kaç ilan buldum genelde 100.000km civarı var bu fiyata . zaten bende taş patlasın 120.000km de olanı alırım.

Boy kilo olarakta iri yapılı birisiyim küçük araçlar bana göre değil ama seviyorum . 185 boy 100 kilo

Önerileriniz nelerdir ?
S
10 yıl
ebay xbox controller orjinal mi ? acil cvp lütfen
Arkadaşlar pc de fifa nfs vs oynamak için xbox 360 kol almayı planlıyorum. Ebay fiyatları herzamanki gibi ülkemizden daha ucuz. Türkiye ile yarı yarıya. 30 TL filan

Sizce ürün Orijinal midir ?

Ebay da bulduğum ürün bu ;http://m.ebay.com/itm/251597460447?nav=WATCHING_ACTIVE

Satıcıya orijinal mi diye sorduğumda gelen cevap ; "Hi there,
Thanks for your email, it is an original one, and you use it to paly games, if you have any questions later, please feel free to contact us, have a good day!
regards "

Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
S
11 yıl
yeni ekran kartı sistem uyumu yardım
Arkadaşlar merhaba. 400 - 600 tl arası en ekonomik olanından bir ekran kartı Almayı planlıyorum. Fakat aklıma takılan bi kaç soru var . Bilginize güvenerekten bi kaç sorum olacak
; psu ne kadar önemlidir ekran kartı konusunda ? Benim kasanın arkasında yanlış hatırlamıyorsam 230w filan yazıyodu yeterli olur mu ? ( şu andaki kart hd 4800 series )
Anakart olarak pegatron takılı. Casper dan almıştım pc yi .Bütün pc lere o markadan anakart takıyorlarmış . Anakart yeterli midir ?
Son soru olarak bana hangi ekran kartını öneriyorsunuz ?
Intel i5 3.1 işlemci ve 8gb de ram var.

Lütfen yardımcı olun . Çok teşekkür ederim
S
11 yıl
pegatron - asus ekran k. uyumu yardım ltfn
Selamun Aleykum arkdaslar . Bilgisayarım PEGATRON IPXSB H61 modelli anakarta sahip . ekran kartım HD 4800 series yazıyo . ekran kartından memnun değilim . değiştirip Asus HD 7870 almayı planlıyorum . acaba uyumlumudur ? anakart cahilliğime geldi biraz tokatlanmış oldum pc'yi ilk aldığımda
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.