S

Yarbay
26 Mayıs 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
373 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
2 yıl
Hazır sistem içinde gelen psu?
Almayı planladığım hazır sistem içerisinde (6750xt + 5600) bulunan psu bu sisteme nasıl olur sizce?

Bahse konu psuhttps://www.incehesap.com/fsp-fsp750-50aaa-750w-power-supply-fiyati-52305/
S
2 yıl
Sistem sizce nasıl?
Arkadaşlar merhaba. Series X sonrası tekrar pc ye geçmeyi planlıyorum. Sizce linkteki sistem nasıl?
https://www.incehesap.com/tundra-modart-oyuncu-bilgisayari-fiyati-56275/
S
6 yıl
Kart sorunu ve tavsiye
Emektar gtx 660ti bugün PUBG sırasında gitti. Bilgisayarı yeniden başlattığımda bozuk renkler geldi monitöre ama görüntü yoktu. Güvenli mod ve Driveri kaldırınca sorun yok ama ekran kartı driveri yükleyince tekrar görüntü gidiyor.

Şimdi yeni kart arayışına girdim 1600x900 monitörde ultra grafik olmasa olur oyunları medium ayarlarda oynatabilecek kart tavsiyeleriniz neler olur?
Teşekkürler
S
8 yıl
Kasa sorunu
Beyler bir kac gundur pc sarsilinca kapanmaya basladi. Sorunun 24 pin kablosu ile oynayinca meydana geldigini anladim. Xigmatek 600w 80+ psu var sizce sorun psu damıdır anakartta olabilir mi?
S
8 yıl
SSD sonrası temiz kurulum
Hali hazırda kullandığım pcye 1 tb mekanik disk var 120 gb ssd takacagım. Sorum ssd ye isletim sistemini hangi adımları takip ederek kurmalıyım. Simdiki mekanik disk 2 parca ve c de isletim sistemi kurulu bunu nasıl iptal edebilirim teşekkürler?
S
8 yıl
Laptop ekran kartı hakkında
Beyler yakın zamanda MSI veya Monster laptop almayı planlıyorum. Genelde Cs go , rocket league ve Gta v online oynuyorum. Suan ki masaustumu satmayi is nedeniyle de kullanabilecegim bir laptop almak niyetindeyim. Ekran kartı gtx860 ve gtx960 olan modellere bakıyorum. Hangi kart olan modeli tavsiye ederainiz? Bu kartlardan hariç fiyat artmayacak sekilde tavsiyeniz olursa da sevinirim. İyi akşamlar
S
8 yıl
Windosw 10 Ürün Key yardım.
Arkadaşlar orijinal olmayan Win 10 indirip etkinleştirmiştim. Şimdi elimde orijinal Windows 10 Key var format atmadan bu anahtarı girip istediğim şekilde orijinal key ile lisanslama yapabilir miyim?
S
8 yıl
Psu Hakkında yardım.
Beyler 2 ay önce bir sistem topladım Gtx970 + i5 4460 + Msı H97 pc Mate ve 8 gb ram var. Kasa olarak xıgmatek 600 w 80+ psu olan Asgard Pro Black Edition aldım ancak psu hakkında Xigmatek firması iyi değil diye yorumlar gördüm. Kasayı ucuz olduğu için seçmiştim 250 Tl civarı bir fiyattı.
Sizce yeni bir psu almalı mıyım, f/p psu olarak ne tavsiye edersiniz? Gördüğüm yorumlar nedeniyle içime kurt düştü sisteme bir zarar gelmesinden endişe ediyorum.
S
9 yıl
İ5 4460 için Soğutucu grekli mi?
Başlıkta belirttiğim gibi işlemci için fan almama gerek var mı? Yaşadığım yer çok sıcak olduğu için tereddütteyim genel olarak kanı gerek olmadığı yönünde. Almak istesem ne tavsiye edersiniz?
S
9 yıl
2 kart arasında hangisi
Kısmetse bayramdan sonra sistem toplayacağım. Ekran kartı hariç tütm bileşenleri belirledim. Ekran kartı olarak 280x ve gtx960 arasında kaldım. Nvidia bana daha yakın ama 128 bit olamsı kafamı kurcalıyor. Baktığım testlerde birbirlerine yakın sonuçlar var. Daha önce kullandığım 2 AMD kartta sorun yaşadığım için Nvidia düşünüyorum. Sizce 2gb 960 nasıl olur. Bit çok önemli mi pek bilgim yok, teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.