S

Teğmen
05 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
4 yıl
eihale sitesinden bir garip satış
Arkadaşlar ihaleye konu mal 1 ADET / SAMSUNG-GT-I8552-GALAXY WIN (KULLANILMIŞ)
ihalenin genel bilgileri şöyle
Satışa Esas Bedel 150 TL
Teminat Oranı %10 yani Teminat Tutarımız 15TL ve
İhale Başlangıcı 75TL

şimdi işin ilginç kısmına geliyoruz. Daha önce kaç teklif verilmiş göremiyoruz ama verilen son iki teklifi söylüyorum.
5975TL en iyi tekliften bir öncesi ve 6025TL den de ürün satılmış görünüyor.
Komplocu arkadaşlar toplaşın ne oluyor neler dönüyor?
kimsenin elinin bir sıfırı fazladan tuşladığını veya virgül kaydırdığını sanmıyorum.

Buyrun bu da ihalenin linki:https://www.eihale.gov.tr/Kullanici/Ihale/Detay/205000

edit: verilen teklifler sadece üyeler tarafından görülebiliyor.
S
5 yıl
Alinik fabrikasyon lpgli Insignia 1.4T
Araç çok nadir bulunuyor sanırım. Denk gelir umudu ile açıyorum konuyu. Böyle bir aracınız var ve satmayı düşünüyor iseniz lütfen iletişime geçelim. Malumda bir tane bulabildim o da ağır hasarlı.
S
5 yıl
Kasko bedelinden pahali 2.el araclar
Selam arkadaşlar. Hepimiz şunun farkındayız otomotiv sektörü kan ağlıyor. Sektörde sağlam daralma mevcut. Hatta ötv konusunda da yakın zamanda açılmış bir konuda düşüncelerimizi paylaştık ve birlik oluşturmaya çalıştık. Kendi adıma araç almam gerekiyor iken ben hala almıyorum. Almamak için ise yeni bir neden daha buldum. Malumda yer alan 2.el araçların çoğu, güncel kasko bedellerinden 5 ila 15 bin TL daha pahalı. Kasko şirketleri belirli bir araç için kasko bedelini arka planda bilimsel bir modele dayandirarak hesapliyor. Bu modeli oluşturan değişkenler örneğin aracın yaşı, donanımı gibi temel veriler. Şimdi piyasada aracına bu uçuk fiyatları yazan vatandaş hangi bilimsel modeli benimsiyor?
S
6 yıl
58000 TL ye kadar Alınık D sinifi arac
Opel Insignia
Ford Mondeo
Peugeot 508
gibi ve sizin değerli önerilerinize göre araç bakıyorum. Senede maksimum 10-12 bin km yapmış, dizel veya lpgli eğer benzinli ise basliktaki fiyattan 3000TL düşük fiyatlı. Tabii öncelik fiyatı sisirilmemis bir araç zira bu forum kardeşliği biraz da onun için var.
S
8 yıl
Silinsin lütfen
silinsin deyip silinmeyen ne çok konu vardır oysa...
S
9 yıl
Sanal Kablosuz Ağınızın Bilgisayar Açıldığında Otomatik Başlatılması (Win7+win8.1)
Merhaba arkadaşlar. Benzer bir konu bu forumda ya da her hangi bir yerde daha önce açıldımı bilmiyorum. Açılmışsa affola. Bu başlık altında sizlere daha önce şu konu Sanal Ağ ile dizüstü bilgisayarlarını modem olarak kullanan arkadaşlara bilgisayarın başlaması ile modemleme yöntemini adım adım anlatacağım. (Windows 7 için denenmiştir ve çalışmaktadır. )

Linkini verdiğim konu ile ilgilenmiş arkadaşlar bilirler ki bir kere sanal ağ oluşturduğunuz da sanal ağı başlatmak için bilgisayarınızdan "komut istemi-->yönetici olarak çalıştır-->netsh wlan start hostednetwork" yazıp çalıştırmanız veya "bir .txt dosyasına (netsh wlan start hostednetwork) komutunu yazıp uzantısını .bat yahut .cmd şeklinde değiştirerek kaydedip bu dosyayı, ağı her açmak istediğinizde sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştır" demeniz gerekir.

Pekala yapmamız gereken adımları sıralayarak dileyenler için bilgisayarlar açıldığında sanal ağ otomatik devreye girsin.

1. Masaüstü->sağ tık->Yeni-> Metin Belgesi-> netsh wlan start hostednetwork (belgenin içine yaz kaydet) Belgenin uzantısını .cmd olarak değiştir belgeye istediğin ismi ver. Örneğin "modemleme.cmd".
2. Bu komut dosyasını ben C:\Windows içine kopyaladım. ( Esasında ben öyle başarı elde ettim. Belki masaüstünden de çağırılsa çalışacaktır. ) (Çağıracağımız yere daha gelmedik!)
3. Şimdi "windows" tuşuna basıp "Görev zamanlayıcı" yazarak programı açın. Sol kısımda "görev zamanlayıcı Kitaplığı" var bunu tıklayın. Daha sonra sağ kısıma baktığınızda "Görev Oluştur" seçeneğini göreceksiniz onu tıklayın.
4. Ad ve Açıklama kısmı size kalmış. Kullanıcı/Grup Değiştir-->Gelişmiş--> Şimdi Bul ---> aşağıda yer alacak olan arama sonuçlarından SYSTEM olanı seçiyoruz ve Tamam---> Tamam diyoruz. "En yüksek ayrıcalıklarla çalıştır" izin veriyoruz ve Yapılandır kısmında windows 7 seçiyoruz. (NOT: Win 8 kurulu bir bilgisayarda bu uygulamayı deneyemedim dolaysıyla yapılandır menüsünde win 8 şıkkı varsa eminim o bilgisayarda da çalışacaktır. EDİT: Seçenek mevcutmuş denendi ve çalışıyor.)
5. Tetikleyiciler tıklıyoruz ve Yeni diyoruz açılan pencerede "Görevi Başlat" için -Başlatılırken- seçiyoruz ve en altta Etkin seçeneğinin seçilmiş olmasına dikkat ediyoruz tamam diyoruz.
6. Eylemler menüsüne gelip yeni diyoruz ve buradan gözat ile *.cmd uzantılı komut dosyanızı çağırıyorsunuz ve Tamam --> Tamam.

Bu kadar arkadaşlar. Şimdi bilgisayarınız her açıldığında otomatik olarak modemleme yapacaktır veya daha da ileri giderek belirleyeceğiniz saatlerde başlatıp kapatabilirsiniz. Daha ilerisi size kalmış. :)
S
9 yıl
75000de 2008 model 1.4 trendline polo satış fiyatı kaç yazayım arkadaşlar.
Aracın ön kaput lokal boyalı (macunsuz yani)
sol çamurluk boyalı yine lokal
arka kapıların birinde yine etek altı lokal boya var. (BANA SÖYLENENLER)
2. Sahibiyim orjinalliği bozulmasın diye tüp takılmadı hiç.
2347₺+362₺+fiyatsız toplam 3 kazası var
Vites manuel.
Edit:
KM=75000 (konu başlığında da var)
renk gri
Aracı haziranda galeriden aldım çocuğum olacak ihtiyacım olur diye... Şimdi de hem çocuk hem araba masraflarına yetişemiyorum...
S
9 yıl
Şimdilik Beklemede... Herkese Teşekkürler...
Son yorumumda da belirttiğim gibi piyasadan 2 aylığına ayrılıyorum herkese teşekkürler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.