S

Binbaşı
03 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
13 üye
Görüntülenme (?)
165 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
7 ay
TV tavsiyesine ihtiyacım var
Merhabalar,

Sanırım hiç üretilmemiş bir tv arıyorum. En azından piyasada yok galiba.

- 2 tane HDMI girişi olmalı. Hem pc bağlayacağım hem de xbox X
- 60 fps vermeli. Full HD olmalı en azından. 0.5 ms tepki süresi olursa da iyi olur.
- Genişliği maksimum 70 cm olmalı. 70 cm'den daha kısa/küçük olursa daha iyi olur. Çünkü çalışma masama koyacağım.
- Monitör almak istemiyorum çünkü Xbox'ta oyun oynarken kola herhangi bir kulaklık/hoparlör bağlamak istemiyorum. Xbox kolu kablosuz, rahat olmalı. Bir de sanırım 2 girişli HDMI'ı olan monitörler pek yok piyasada.
- Markası da LG ya da Samsung olursa iyi olur. Vestel vs markalar hiç güven vermiyor. Bu iki marka en azından kendilerini ispatlamış markalar.
- Satın almak için Vatan, teknosa, media markt gibi mağazalarda bulunabilirse iyi olur.

Yukarıdaki şartlardan hepsini karşılayan yok sanırım ama varsa ne güzel olur. Yoksa da yine yok? Olmalı yahu!?! Çok şey mi istiyorum?
S
7 ay
Bu iki kart aynı mı? Varsa farkları nedir?
S
2 yıl
Yazilim istegi
Merhabalar

Olmasini istedigim, Klavye ve mause hareketlerini kaydedip istedigim zaman tekrarlatmak. Internette binbir turlu yazilim var ancak bana ozel ve acik kodlu olmasini istiyorum. Her bilgisayarda kullanilabilir olmali. Bunun icin fiyat gorusulebilir. Lutfen ilgilenenler iletisime gecsin.

Iyi gunler dilerim.
S
7 yıl
Hazır Sistem Satın Almak
Herkese merhaba,

Maksimum 3600 TL bütçem var. İnternette inventus, itopya, sinerji gibi sitelerden hazır sistemlere bakıyordum. Tek tek parça almak istemiyorum. Çünkü, ne kasa toplamaktan anlarım ne de parçalardan, özelliklerinden. Daha önce de hiç yapmadım. Sadece youtubedan birkaç video izledim o kadar. Aklımda şu kasalar var.
http://www.sinerji.gen.tr/sinerji-dck470-i5-7500-8gb-240ssd-1tb-rx470-asus-pmu72532
https://www.itopya.com/Atlas-GTX1060MGX-3GB16-R5-1400-MSI-GTX1060-Gaming-X-3GB-8GB-DDR4-240GB-SSD-1TB-Disk-Gaming-Bilgisayar/
http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=8226
http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=8586
http://www.teknobiyotik.com/oyuncu-pc-gamer-pc/oyuncu-masaustu/amd-ryzen-tm-5-1400-3-2ghz-8gb-ddr4-rx480-8gb-oc-256bit-1tb-sshd-500w-80-oyun-bilgisayari.html

Kasaların içindeki parçalar birbirleriyle uyumludur sanıyorum. Sizce almaya değer mi? Bu siteler güvenilir midir? Bir sorun olursa ilgilenirler mi? Başka sizin tavsiye edebileceğiniz siteler var mıdır? Bir de bu kasalara uyumlu en fazla 500 TL (kasa bütçesinden ayrı olarak) lik bir monitör almam gerekiyor. Ne tavsiye edersiniz?
S
8 yıl
Banlanan psn hesap nasıl silinir (PS4)
merhaba arkadaşlar.daha önce aldığım bir oyunun hesabı ban yemiş. benim psn de aktifti bu hesap. daha yeni farkettim hesaba giriş yapamıyorum bu sebepten ötürü. cihazda aktif olduğu için hesabıda silemiyorum. giriş yapmam gerekiyormuş. bu hesabı makinadan nasıl silebiliriz?
S
9 yıl
Daha önce uçakla yurtdışı seyehati yapmış olanlar(acil)
Pazartesi yurtdışına çıkıyorum nasipse. Ancak birkaç sorum olacak.

Çantamız bagaj kısmında değil yanımızda olacak. bu sebepten ötürü bazı sorunlar çıkabiliyor.

Yanımızda ek olarak telefon bataryası getirsek sorun olurmu?
Ayrıca powerbank 5600 lük küçük bir şarj cihazım var. bunu götürsem sıkıntı çıkarırlarmı?
(WIZZ AIR)
S
9 yıl
Özellikle oyunlarda mavi ekran veriyor
Merhaba arkadaşlar. Laptopu 5 yıl önce aldım. Windows7 işletim sistemi var. 3 yıldır özellikle oyunlarda grafikler tam açılırken ekran git gel oluyor ve mavi ekran veriyor. Bazen vermiyor ancak karıncalanıyor. Ekran kartı yazılımı güncel. Sizce neden yapar?


< Resime gitmek için tıklayın >
S
9 yıl
ts7 3x satılık hesap (roma)
s7 de 560+ nüfuslu 760. sıralarda hesap satılıktır. 240 asker ve 2 tane 4446 lık köy mevcuttur. altın harcanmıştır, kahramanın %40lık full rejenerasyon takımı,kalkan lej ve prot. kılıcı vardır ve 70 altın mevcuttur içinde. saldırı alma sıkıntısı falanda yoktur hiç almadı oyunun başından beri.

ilgilenen varsa teklif önersinler, çok çok düşük fiyat olmaksızın tekliflerinizi kabul edebilirim.
S
9 yıl
Kulakiçi yada Kulaküstü Kulaklık tavsiyesi
müziğe çok önem veren , keyfinide sesin iyi kalitede olduğu kulaklıktan dinlemeyi tercih etmiş biri olarak soruyorum arkadaşlar :)

verebileceğim ücret max 200 tldir. her türden şarkı dinlerim fakat şöyle bass güzel veren cızırtı yapmayacak iyi kalite bir kulaklık varmıdır? önceden cx300ii marka kulaklık kullanmıştım.ondan daha iyi kalitede kulakiçi yada kulaküstü farketmez tavsiyelerinizi bekliyorum. anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim..
S
9 yıl
Superonline Fiber Anlık kopmalar
Fiber kullanıyorum. genelikle saatte bir yada 2 saatte bir saniyelik kopmalar yaşıyorum. buna hassas olan programlar,makinalarda sorun çıkıyor. sürekli uğraştırıyor ve beklemek zorunda kalıyorum. Aynı sorun aynı semtte oturduğumuz arkadaşımdada mevcut. Beylikdüzü civarı ve istanbulda bu sorunları yaşayan arkadaşlar varmı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.